صفحه 427 از 5471 نخستنخست ... 3273774174184194204214224234244254264274284294304314324334344354364374775279271427 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,261 تا 4,270 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    با سلام.
    2 تا سوال
    1-توی فرمها جایی که تاریخ شروع و پایان کار رو میخواد تاریخ پایان چی بنویسم چون هنوز من مشغول به کارم
    2-توی main duty جا نمیشه وظایف بنویسم چیکار باید کرد؟

1 - تاریخ (ماه) امروز را تایپ کنید ، کنارش می تونید با دست بنویسید now .

2- خلاصه بنویسید ، به لغات کلیدی بسنده کنید . خیلی حساس هستید ، ادامه شرح وظایف را توی یک صفحه جداگانه توی جدول Excel بطور کامل بنویسید و ضمیمه فرم نمائید.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام بهارك خانم
    توي سايت سازمان مهاجرت كانادا به تازگي اومده كه سال 2010مثل سال 2009 قوانين اعمال ميشه و تغييري نخواهند داشت.ميتونيد به اين لينك بريد و بخوانيد.
    http://www.cic.gc.ca/english/departm...2009-10-30.asp
    موفق باشيد.
    سلام دوستان
    تو رو خدا اگه در مورد چیزی مطمئن هستید اون رو بگویید و از دادن اطلاعاتی که نسبت به اون یقین ندارید بپرهیزید چرا که دارید با آینده خیلی ها بازی میکنید
    چیزی رو که من میدونم قوانین تغییر نمیکنه ولی یقینا لیست مشاغل تغییر میکنه و تازه ترین خبری رو که دارم(دیشب با یه وکیل تو کانادا صحبت کردم) این تغییرات تا چند روز دیگه اعمال میشه ولی برای سال 2010
    یعنی ماحدودا 40 روز فرصت داریم
    ولی نسبت به اون هم شک کنید و زودتر اگر در این لیست هستید اقدام کنید و جلوی ریسک رو بگیرید

Junior Member

با سلام
    من و همسرم هنوز امتحان آیلتس ندادیم به همین خاطر بند 5 و 6 فرم sch3 رو نمی دونیم چطور باید پر کنیم میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید.
    و یک سوال کلی: موقع پر کردن فرم ها باید در نظر داشته باشیم که مجموع امتیازاتمون به 67 برسه یا اینکه فعلاً این قضیه ضرورتی نداره و بعد از روی مدارک ارسالی امتیاز بررسی میشه؟

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    با سلام
    من و همسرم هنوز امتحان آیلتس ندادیم به همین خاطر بند 5 و 6 فرم sch3 رو نمی دونیم چطور باید پر کنیم میشه لطفاً راهنمایی بفرمایید.
    و یک سوال کلی: موقع پر کردن فرم ها باید در نظر داشته باشیم که مجموع امتیازاتمون به 67 برسه یا اینکه فعلاً این قضیه ضرورتی نداره و بعد از روی مدارک ارسالی امتیاز بررسی میشه؟
    به صورت تقریبی نمره ی زبان تان را در نظر بگیرید فقط فراموش نکنیدکه امتیازتان حتماً به 67 برسد. امتیازات نهایی بعد از ارسال مدارک محاسبه خواهد شد.
    اگر امتیازاتتان خیلی نزدیک به مرز 67 امتیاز است پیشنهاد می شود ابتدا امتحان آیلتس را بدهید و سپس مدارک را پست کنید.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط 1000eyes نمایش پست ها
    با سلام.
    2 تا سوال
    1-توی فرمها جایی که تاریخ شروع و پایان کار رو میخواد تاریخ پایان چی بنویسم چون هنوز من مشغول به کارم
    2-توی main duty جا نمیشه وظایف بنویسم چیکار باید کرد؟
    سلام
    قسمت اول سوالتون رو وكيل من برام نوشته present
    در مورد قسمت دوم هم ميتونيد يك ضميمه به اون بزنيد.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط saman.shakeri نمایش پست ها
    سلام دوستان
    تو رو خدا اگه در مورد چیزی مطمئن هستید اون رو بگویید و از دادن اطلاعاتی که نسبت به اون یقین ندارید بپرهیزید چرا که دارید با آینده خیلی ها بازی میکنید
    چیزی رو که من میدونم قوانین تغییر نمیکنه ولی یقینا لیست مشاغل تغییر میکنه و تازه ترین خبری رو که دارم(دیشب با یه وکیل تو کانادا صحبت کردم) این تغییرات تا چند روز دیگه اعمال میشه ولی برای سال 2010
    یعنی ماحدودا 40 روز فرصت داریم
    ولی نسبت به اون هم شک کنید و زودتر اگر در این لیست هستید اقدام کنید و جلوی ریسک رو بگیرید
    سلام دوستان عزيز
    در رابطه با صحت اخبار مهاجرت به كانادا بهترين مكان وب سايت رسمي به آدرس www.cic.gc.ca ميباشد و كليه اخبار شايعه اي بيشتر نيست
    موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    با سلام
    سلام، ضمنا مدرك آيلتس تنهابراي متقاضي اصلي، principal applicant،مورد نياز است.

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    همون شغلی را که در حال حاضر شما مشغول آن هستید و توی گواهی سابقه ی کاریتان قید خواهد شد را بنویسید.

پر کردن فرم پرداخت هزینه ی مهاجرت به representative ربطی ندارد. دو تا مقوله ی جدا از هم هست. هم می توانید ایشان را به عنوان نماینده ی خود اعلام کنید و هم می توانید این کار را انجام ندهید. توجه کنید اگر ایشان را به عنوان نماینده خود اعلام کنید کلیه مکاتبات به آدرس ایشان انجام خواهد شد.
    در ضمن اضافه کنم به صحبت های پیمان جان که اگر آدرس مکاتبه رو بخواین آدرس دوست یا فامیلتون در کانادا قید کنین، باید فرم مربوط به representative هم پر بشه در غیر این صورت نامه ای به دستتون نمیرسه.
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان عزيز
    در رابطه با صحت اخبار مهاجرت به كانادا بهترين مكان وب سايت رسمي به آدرس www.cic.gc.ca ميباشد و كليه اخبار شايعه اي بيشتر نيست
    موفق باشيد
    سلام دوست خوبم
    من با شما موافقم که بهترین سایت سایت رسمی اداره مهاجرت است و برای همین خاطر از شما تقاضا دارم بگویید که کجای سایت گفته اند که لیست مشاغل تغییر نخواهد کرد؟!(لطفا جمله لاتین ارائه شده را قید فرمایید)

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

سلام .
    برای من یک سوال پیش اومده؟
    ۱. فرم مدیکال برای وکیل فرستاده میشه یا برای خودم؟

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)