صفحه 430 از 5471 نخستنخست ... 3303804204214224234244254264274284294304314324334344354364374384394404805309301430 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,291 تا 4,300 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    سلام، دوست عزیز عین این جمله در بالای همین فرم ذکر شده است که:
    Complete ALL names in English and in your native language و این یعنی نوشتن اسامی به هر دو زبان.
    این مطلب رو از این جهت با توضیح گفتم که از بعضی از دوستان دیگر خواهش کنم که در دادن پاسخ به سوالات دقت بیشتری داشته باشند (به خصوص پاسخی که به این سوال در همین صفحه داده شده است) تا دیگران دچار مشکل در مراحل بعدی نشوند. از لطف همه دوستان ممنونم.

اما من در فرم های Additional family information تو هر دو مرحله که فرمها رو فرستادم، اونا روفقط به انگلیسی نوشتم و در واقع الان متوجه شدم که باید اونا رو به فارسی هم می نوشتیم،من الان تو مرحله پندینگ هستم.... آیا مشکلی بوجود خواهد آمد؟!

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    تو فرم Additional family information فقط باید name ها رو فارسی تایپ کرد،درسته؟
    لبته این رو هم باید اضافه کنم که شاید من سوال رو اشتباه متوجه شدم چون برداشت من از جمله بندی سوال شما این بود که منظور شما تایپ کردن اسامی افراد ،فقط و فقط، به فارسی است گرچه شاید منظورتان فقط همان ستون اسامی به هر دو زبان بوده باشه که در این صورت پاسخ دوست دیگرمان هم درست است.

یک سوال

من فوق دیپلم برق قدرت دارم.ولی سابقه کاریم در زمینه برق صنعتی هست.
    آیا سابقه کاری با رشته تحصیلی حتما باید یکی باشه؟ آیا اگر در موردی مثل من این دو تا خیلی به هم نزدیک باشه قابل قبوله؟؟؟

متشکرم

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    اما من در فرم های Additional family information تو هر دو مرحله که فرمها رو فرستادم، اونا روفقط به انگلیسی نوشتم و در واقع الان متوجه شدم که باید اونا رو به فارسی هم می نوشتیم،من الان تو مرحله پندینگ هستم.... آیا مشکلی بوجود خواهد آمد؟!
    خیر مشکلی پیش نخواهد آمد .

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan999999 نمایش پست ها
    یک سوال

من فوق دیپلم برق قدرت دارم.ولی سابقه کاریم در زمینه برق صنعتی هست.
    آیا سابقه کاری با رشته تحصیلی حتما باید یکی باشه؟ آیا اگر در موردی مثل من این دو تا خیلی به هم نزدیک باشه قابل قبوله؟؟؟

متشکرم
    دوست عزیز
    البته که باید رشته و سابقه کار در مورد برقکار صنعتی نزدیک باشه که مال شما هست.
    کد 7242 یک رشته نیست بلکه فیلد خیلی وسیعی از رشته های کاری رو شامل میشه.

همچنین:
    Completion of a four- or five-year industrial electrician apprenticeship program
    or
    A combination of over five years of work experience in the trade and some high school, college or industry courses in industrial electrical equipment is usually required to be eligible for trade certification.

برای اطلاعات کامل تر لینک زیر رو ببینید
    http://www5.hrsdc.gc.ca/NOC/English/...spx?val65=7242

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    ميشه ٫ منتها فرمهاي گذاشته شده در لينک سفارت به دليل داشتن پسورد ٫ قابليت save رو ندارند.بايد ابتدا قفل آنها رو شکسته و بعد مي توانيد هر بلايي سرشان بياوريد...
    دوست عزیز
    تمام فرمها بدون شکستن قفل قابلیت SAVE دارند.
    اون داستان شکستن قفل که توضیح داده بودم برای تغییرات تو فرمها بود..
    البته شما خودت استادی

دو تا سوال داشتم اول اینکه اگه main duties که واسه سیدنی فرستادیم تا حد کمی با main duties که کارفرما می نویسه تفاوت داشته باشه ومثلا شرح و تفصیل کمتری داشته باشه به نظرتون اشکالی ایجاد می کنه؟
    دیگه اینه اگه نمرات زبانی که واسه سیدنی می فرستیم با اون چیزی که تو امتحان بعدا به دست میاد تو امتحان ایلتس که واسه دمشق میفرستیم تفاوت داشته باشه به نظرتون اینم مشکل سازه؟

دوستان ثبت نام IELTS سنجش همين الان شروع شد

سلام دوستان میخواستم ببینم جهت دریافت نامه میتونم آدرس صندوق پستی را بنویسم چون برای آدرس اقامت فقط تاکید کرده که از صندوق پستی استفاده نکنید

Junior Member

سلام . من برای مهاجرت فدرال اقدام کردم , چون از امتیازی که به مدرکم می دادند کاملا مطمئن نبودم بهم پیشنهاد شد که فرانسه را هم شروع کنم و چون زبان دوم هست فقط کافیه مدرک معتبر گذراندن چند ترم را ارائه بدم. مدرک معتبر برای کلاسها فقط مربوط به سفارته و من تا حالا فقط 3 ترم cafe creme خواندم. حالا معلوم شده که امتیاز کم ندارم ولی چون در مدارک اولیه ادعا کردم فرانسه را basic می دانم بهتره که مدرکش را ارائه کنم. به نظر شما میشه امتحان TCF public را که ماه دیگه برگزار می شه بدم؟ ( بدون speaking , writing) شما میدونید TCF را چه طور رتبه بندی می کنن. چند تا از سوال های مثلا niveau 2 را باید درست بزنم که سطحم را A2 بگیرند؟ اصلا سطح A2 بدرد می خوره یا برای beginner سطح بالاتری می خوان؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)