صفحه 434 از 5471 نخستنخست ... 3343844244254264274284294304314324334344354364374384394404414424434444845349341434 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,331 تا 4,340 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    سلام
    اگه یه عکس 3*4 بچسبونیم چی می شه؟ من از یه وکیل مشورت گرفتم گفت عکستو بچسبون، اندازه ی عکس رو یادم نیست که چی گفت
    در مرحله اول عكس لازم نيست

Photos are not required when you submit your application to the CIO in Sydney. However, you should still prepare your photos in case you are recommended for further assessment at a Canadian Visa Office.

Smile پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با عرض سلام خدمت تمامی منتظران مدیکال

پنج شنبه شب در برنامه خانم طباطبایی ایشان به 2 موضوع اشاره کردند که دیدم بد نیست اینجا هم به اطلاع دوستان رسانیده شود.

1- آفیسر پرونده زودتر از 120 روز به پرونده مر اجعه نمی کند و زود فرستادن تاثیری بر رسیدگی زودتر ندارد.
    2- بایستی از ماه هفتم به بعد منتظر مدیکالها باشید و تا ششماه انتظار طبیعیه. یعنی بعد از پایان مهلت 120 روزه از ماه هفتم به بعد منتظر دریافت مدیکال باشید. ایشان هم چنین گفقتند پرونده هایی که در ماههای فوریه و مارچ 2009 فرستاده ایم الان مدیکالهایشان را گرفته ایم.

فکر کنم بایستی یک تجدید نظری در محاسبه زمانها بکنیم!

امیدوارم دوران انتظار بر همه آسان بشود.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    ر1- ايا ريز نمرات بايد مهر و موم شود؟
    2- اداره بين‌الملل دانشگاه ازاد اين كار را انجام مي‌دهد، اما مي‌گويد دست شما نميدهيم و ادرس بدهيد خودمان مي‌فرستيم. از دوستان كسي تجربه‌اي دارد؟
    3- اگر قرار باشد دانشگاهي كه فوق ليسانس گرفته‌ايم (دولتي) هم اين را بگويد چه بايد كرد؟ نمي‌شود كه مدارك را به هر دو بدهيم تا برايمان بفرستند؟

Senior Member afshinnnn آواتار ها

[

نقل قول نوشته اصلی توسط a-irani نمایش پست ها
    سلام دوستان
    2- اداره بين‌الملل دانشگاه ازاد اين كار را انجام مي‌دهد، اما مي‌گويد دست شما نميدهيم و ادرس بدهيد خودمان مي‌فرستيم. از دوستان كسي تجربه‌اي دارد؟
    3- اگر قرار باشد دانشگاهي كه فوق ليسانس گرفته‌ايم (دولتي) هم اين را بگويد چه بايد كرد؟ نمي‌شود كه مدارك را به هر دو بدهيم تا برايمان بفرستند؟
    نه لزومی به مهر و موم توسط دانشگاه نیست !

وقتی ریز نمرات را گرفتید، می تونید بعد از ترجمه به دارالترجمه بگید براتون توی پاکتهای خودشون براتون مهر و موم بکنند .

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط a-irani نمایش پست ها
    سلام دوستان

سلام دوست عزيز

1- بله اما مهر دانشگاه ديگه لازم به پاكت و اين حرفها نيست فقط مهر دانشگاه خورده و روي نمرات چسب چسبيده
    2- دانشگاه آزاد تهران جنوب آن زمان كه من گرفتم بايد بعد از 2 3 هفته مي‌رفتي دفتر ايرانشهر تحويل مي‌گرفتي
    3- تجربه‌اي ندارم

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza madadjoo نمایش پست ها

پنج شنبه شب در برنامه خانم طباطبایی ایشان به 2 موضوع اشاره کردند که دیدم بد نیست اینجا هم به اطلاع دوستان رسانیده شود.

1- آفیسر پرونده زودتر از 120 روز به پرونده مر اجعه نمی کند و زود فرستادن تاثیری بر رسیدگی زودتر ندارد.
    2- بایستی از ماه هفتم به بعد منتظر مدیکالها باشید و تا ششماه انتظار طبیعیه. یعنی بعد از پایان مهلت 120 روزه از ماه هفتم به بعد منتظر دریافت مدیکال باشید. ایشان هم چنین گفقتند پرونده هایی که در ماههای فوریه و مارچ 2009 فرستاده ایم الان مدیکالهایشان را گرفته ایم.

والا از اين حرفها اين وكيل‌هاي (مشاوران) محترم!! زياد مي‌زنند علتش هم طبيعي است چون مي‌خواهند پيگيري موكلين را از سر خود باز كنند و مجبور به زدن نامه به سفارت كانادا در سوريه نشوند . اين مشكلي است كه در حال حاضر من هم با آن گرفتار هستم.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط derakhshan نمایش پست ها
    سلام . من برای مهاجرت فدرال اقدام کردم , چون از امتیازی که به مدرکم می دادند کاملا مطمئن نبودم بهم پیشنهاد شد که فرانسه را هم شروع کنم و چون زبان دوم هست فقط کافیه مدرک معتبر گذراندن چند ترم را ارائه بدم. مدرک معتبر برای کلاسها فقط مربوط به سفارته و من تا حالا فقط 3 ترم cafe creme خواندم. حالا معلوم شده که امتیاز کم ندارم ولی چون در مدارک اولیه ادعا کردم فرانسه را basic می دانم بهتره که مدرکش را ارائه کنم. به نظر شما میشه امتحان TCF public را که ماه دیگه برگزار می شه بدم؟ ( بدون speaking , writing) شما میدونید TCF را چه طور رتبه بندی می کنن. چند تا از سوال های مثلا niveau 2 را باید درست بزنم که سطحم را A2 بگیرند؟ اصلا سطح A2 بدرد می خوره یا برای beginner سطح بالاتری می خوان؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام
    من از وکیل شنیدم که برای اثبات فرانسه در پروسه فدرال باید TEF ارائه کنید و TCE مربوط به کبک است .اما اگه بدون فرانسه امتیازتون می رسه فقط برای اثبات صحت ادعاتون مدارک گذروندن کلاس فرانسه رو ارائه کنید و چون به امتیازش احتیاجی ندارید مهم نیست که آفیسر ازتون قبول کنه یا نه.

Junior Member

با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز،
    بعد از فرستادن مدارک به سوریه متوجه شدم که تو گواهی کار، پای امضای مدیر عامل تاریخ نیست، یعنی تو متن نوشته شده که فلانی از این تاریخ تا حال در این شرکت کار میکنه... البته تو متن اونجا که میزان حقوق ذکر شده نوشته شده که بر اساس آخرین قرارداد سالیانه با شرکت که از 2009 Aprشروع شده، اینقدر حقوق میگیره به نظر شما یه گواهی دیگه با داشتن تاریخ امضا پست کنم به سوریه یا منتظر باشم اگه ایراد گرفتن این کار رو بکنم؟ اگه منتظر بمونم روند پرونده خیلی طول نمیکشه؟ از قبل بابت راهنمایی متشکرم.

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza madadjoo نمایش پست ها

با سلام خدمت آقا رضا
    خیلی ممنون از به اشتراک گذاشتن این دو مطلب
    تجربیات شخصی من هر دو مطلب عنوان شده را تایید می کند

می توانید بگید این برنامه ی خانم طباطبائی دقیقاً ساعت چند به وقت ایران شروع می شود؟

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrzad.S نمایش پست ها
    با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز،
    بعد از فرستادن مدارک به سوریه متوجه شدم که تو گواهی کار، پای امضای مدیر عامل تاریخ نیست، یعنی تو متن نوشته شده که فلانی از این تاریخ تا حال در این شرکت کار میکنه... البته تو متن اونجا که میزان حقوق ذکر شده نوشته شده که بر اساس آخرین قرارداد سالیانه با شرکت که از 2009 Aprشروع شده، اینقدر حقوق میگیره به نظر شما یه گواهی دیگه با داشتن تاریخ امضا پست کنم به سوریه یا منتظر باشم اگه ایراد گرفتن این کار رو بکنم؟ اگه منتظر بمونم روند پرونده خیلی طول نمیکشه؟ از قبل بابت راهنمایی متشکرم.
    دوست عزیز فعلاً دست به کاری نزن!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)