با عرض سلام خدمت تمامی منتظران مدیکال
پنج شنبه شب در برنامه خانم طباطبایی ایشان به 2 موضوع اشاره کردند که دیدم بد نیست اینجا هم به اطلاع دوستان رسانیده شود.
1- آفیسر پرونده زودتر از 120 روز به پرونده مر اجعه نمی کند و زود فرستادن تاثیری بر رسیدگی زودتر ندارد.
2- بایستی از ماه هفتم به بعد منتظر مدیکالها باشید و تا ششماه انتظار طبیعیه. یعنی بعد از پایان مهلت 120 روزه از ماه هفتم به بعد منتظر دریافت مدیکال باشید. ایشان هم چنین گفقتند پرونده هایی که در ماههای فوریه و مارچ 2009 فرستاده ایم الان مدیکالهایشان را گرفته ایم.
فکر کنم بایستی یک تجدید نظری در محاسبه زمانها بکنیم!
امیدوارم دوران انتظار بر همه آسان بشود.
سلام دوستان
ر1- ايا ريز نمرات بايد مهر و موم شود؟
2- اداره بينالملل دانشگاه ازاد اين كار را انجام ميدهد، اما ميگويد دست شما نميدهيم و ادرس بدهيد خودمان ميفرستيم. از دوستان كسي تجربهاي دارد؟
3- اگر قرار باشد دانشگاهي كه فوق ليسانس گرفتهايم (دولتي) هم اين را بگويد چه بايد كرد؟ نميشود كه مدارك را به هر دو بدهيم تا برايمان بفرستند؟
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
سلام
من از وکیل شنیدم که برای اثبات فرانسه در پروسه فدرال باید TEF ارائه کنید و TCE مربوط به کبک است .اما اگه بدون فرانسه امتیازتون می رسه فقط برای اثبات صحت ادعاتون مدارک گذروندن کلاس فرانسه رو ارائه کنید و چون به امتیازش احتیاجی ندارید مهم نیست که آفیسر ازتون قبول کنه یا نه.
با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز،
بعد از فرستادن مدارک به سوریه متوجه شدم که تو گواهی کار، پای امضای مدیر عامل تاریخ نیست، یعنی تو متن نوشته شده که فلانی از این تاریخ تا حال در این شرکت کار میکنه... البته تو متن اونجا که میزان حقوق ذکر شده نوشته شده که بر اساس آخرین قرارداد سالیانه با شرکت که از 2009 Aprشروع شده، اینقدر حقوق میگیره به نظر شما یه گواهی دیگه با داشتن تاریخ امضا پست کنم به سوریه یا منتظر باشم اگه ایراد گرفتن این کار رو بکنم؟ اگه منتظر بمونم روند پرونده خیلی طول نمیکشه؟ از قبل بابت راهنمایی متشکرم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)