صفحه 435 از 5471 نخستنخست ... 3353854254264274284294304314324334344354364374384394404414424434444454855359351435 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,341 تا 4,350 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza madadjoo نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت تمامی منتظران مدیکال

پنج شنبه شب در برنامه خانم طباطبایی ایشان به 2 موضوع اشاره کردند که دیدم بد نیست اینجا هم به اطلاع دوستان رسانیده شود.

1- آفیسر پرونده زودتر از 120 روز به پرونده مر اجعه نمی کند و زود فرستادن تاثیری بر رسیدگی زودتر ندارد.
    2- بایستی از ماه هفتم به بعد منتظر مدیکالها باشید و تا ششماه انتظار طبیعیه. یعنی بعد از پایان مهلت 120 روزه از ماه هفتم به بعد منتظر دریافت مدیکال باشید. ایشان هم چنین گفقتند پرونده هایی که در ماههای فوریه و مارچ 2009 فرستاده ایم الان مدیکالهایشان را گرفته ایم.

فکر کنم بایستی یک تجدید نظری در محاسبه زمانها بکنیم!

امیدوارم دوران انتظار بر همه آسان بشود.
    در پاسخ به افاضات خانم وکیل ،نظر شما را به آمار پرونده برخی از دوستان درخصوص حد فاصل نامه سیدنی و شروع مرور پرونده در دمشق جلب می نمایم ! :

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

[QUOTE=mehranam;157315]سلام، دوست عزیز عین این جمله در بالای همین فرم ذکر شده است که:
    Complete ALL names in English and in your native language و این یعنی نوشتن اسامی به هر دو زبان.

آقای مهران ممنون از پاسخ واضح و دقیقتون.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    [

نه لزومی به مهر و موم توسط دانشگاه نیست !

وقتی ریز نمرات را گرفتید، می تونید بعد از ترجمه به دارالترجمه بگید براتون توی پاکتهای خودشون براتون مهر و موم بکنند .
    با تشكر از افشين و مهرداد
    قبلا جايي (كه الان يادم نيست كجا) خونده بودم كه ريزنمرات نيازي به ترجمه ندارد، نظر شما چيه؟

New citizenship study guide to help newcomers and Canadians better understand Canada

دوستان بوکلت زیر به تازگی توسط سایت وزارت مهاجرت منتشر شده :

بد نیست بجای انتظار !!!!!!!!! مطالعه شود:
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

Junior Member

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    دوست عزیز
    نتیجه امتحان IELTS در زمان اقدام نباید یکسال بیشتر ازش گذشته باشه.حالا هر چقدر روال پرونده شما طولانی بشه نگران نباشید

Your test results must not be more than one year old at the time that you submit your application.
    at the time that you submite :یعنی زمانی که مدارک میرسد سوریه یازمانی که فایل نامیبر سیدنی میاد؟
    آخه من اردیبهشت ieltsدادم و میخوام تا دادن امتحان tef هم صبر کنم .بعد مدارک را بفرستم.
    ممنون میشم دقیقا بفرمایید تا چه زمانی نباید بیشتر از یکسال از تاریخ ایلتس نگذشته باشد؟

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط a-irani نمایش پست ها
    با تشكر از افشين و مهرداد
    قبلا جايي (كه الان يادم نيست! كجا) خونده بودم كه ريزنمرات نيازي به ترجمه ندارد، نظر شما چيه؟

If your
    documents are not in English or French, send a notarized (certified) translation with a copy of the originals.

پس هر چی مدرک غیراز زبان فرانسه یا انگلیسی دارید ، ترجمه کنید !

Junior Member

دوستان عزیز، می شه لطفاً چندتا متن گواهی کار فارسی یا انگلیسی را در فروم بگذارید، یا اگر جایی هست، آدرسش رو لطف کنید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط masoud1977 نمایش پست ها
    at the time that you submite :یعنی زمانی که مدارک میرسد سوریه یازمانی که فایل نامیبر سیدنی میاد؟
    آخه من اردیبهشت ieltsدادم و میخوام تا دادن امتحان tef هم صبر کنم .بعد مدارک را بفرستم.
    ممنون میشم دقیقا بفرمایید تا چه زمانی نباید بیشتر از یکسال از تاریخ ایلتس نگذشته باشد؟
    چون تو بوکلت دمشق هم به این قضیه اشاره شده:

. Language test results must not be older than one
    year upon submission.

پس قاعدتاً از زمان تسلیم مدارک به دمشق محسوب میشود .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrzad.S نمایش پست ها
    با سلام مجدد خدمت دوستان عزیز،
    بعد از فرستادن مدارک به سوریه متوجه شدم که تو گواهی کار، پای امضای مدیر عامل تاریخ نیست، یعنی تو متن نوشته شده که فلانی از این تاریخ تا حال در این شرکت کار میکنه... البته تو متن اونجا که میزان حقوق ذکر شده نوشته شده که بر اساس آخرین قرارداد سالیانه با شرکت که از 2009 Aprشروع شده، اینقدر حقوق میگیره به نظر شما یه گواهی دیگه با داشتن تاریخ امضا پست کنم به سوریه یا منتظر باشم اگه ایراد گرفتن این کار رو بکنم؟ اگه منتظر بمونم روند پرونده خیلی طول نمیکشه؟ از قبل بابت راهنمایی متشکرم.
    با تشکر از پیمان عزیز که همیشه لطف دارند و زحمت جواب دادن رو میکشند، کسی دیگه از دوستان نظری نداره؟ آخه میدونید،بلا تکلیفی بد چیزیه

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط shooshoop نمایش پست ها
    دوستان عزیز، می شه لطفاً چندتا متن گواهی کار فارسی یا انگلیسی را در فروم بگذارید، یا اگر جایی هست، آدرسش رو لطف کنید؟
    بفرمایید:

http://immigrationa2z.blogfa.com/post-42.aspx

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)