صفحه 436 از 5471 نخستنخست ... 3363864264274284294304314324334344354364374384394404414424434444454464865369361436 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,351 تا 4,360 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrzad.S نمایش پست ها
    با تشکر از پیمان عزیز که همیشه لطف دارند و زحمت جواب دادن رو میکشند، کسی دیگه از دوستان نظری نداره؟ آخه میدونید،بلا تکلیفی بد چیزیه
    مهرزاد عزيز

شما يك سور به من زده‌ايد دست از اين شك و هر روز به مدارك ارسالي فكر كردن برداريد و با انرژي مثبت منتظر مديكال باشيد و انقدر فكر نكنيد هر كاري كرديد كرديد و ديگر به آن فكر نكنيد تا خبر از سفارت شود.
    سخت نگير
    موفق باشي
    ویرایش توسط mehrdad_rad : November 14th, 2009 در ساعت 11:58 AM
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    با سلام خدمت آقا رضا
    خیلی ممنون از به اشتراک گذاشتن این دو مطلب
    تجربیات شخصی من هر دو مطلب عنوان شده را تایید می کند

می توانید بگید این برنامه ی خانم طباطبائی دقیقاً ساعت چند به وقت ایران شروع می شود؟

با سلام خدمت آقا پیمان

هدف از گذاشتن مطالب فوق تایید فرمایشات شما بود و جهت استحضار برنامه خانم طباطبایی از شبکه تصویر ایران پنج شنبه شبها ساعت 12:30 تا 01:30 نیمه شب ( در اصل جمعه ) پخش می شود. البته قبلا ساعت 11:30 تا 12:30 شب بود ولی فکرکنم با تغییر ساعتها زمان پخش برنامه ها هم تغییر کرده است.

به امید رسیدن خبرهای خوش برای شما و سایر دوستان و خودم!!

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza madadjoo نمایش پست ها
    با سلام خدمت آقا پیمان

هدف از گذاشتن مطالب فوق تایید فرمایشات شما بود و جهت استحضار برنامه خانم طباطبایی از شبکه تصویر ایران پنج شنبه شبها ساعت 12:30 تا 01:30 نیمه شب ( در اصل جمعه ) پخش می شود. البته قبلا ساعت 11:30 تا 12:30 شب بود ولی فکرکنم با تغییر ساعتها زمان پخش برنامه ها هم تغییر کرده است.

به امید رسیدن خبرهای خوش برای شما و سایر دوستان و خودم!!
    اون موقع که دارم خُرو پف می کنم و گوسفند های کانادایی بدون دنبه را یکی یکی توی یک مزرعه توی جنوب آلبرتا می شمارم. تکرار نداره ؟

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با تشکر از پیمان عزیز که همیشه لطف دارند و زحمت جواب دادن رو میکشند، کسی دیگه از دوستان نظری نداره؟ آخه میدونید،بلا تکلیفی بد چیزیه
    مگه اول نامه اي كه شركتتون بهتون داده، تاريخ نزده؟ معمولا هر نامه اي يك تاريخ داره ديگه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    مگه اول نامه اي كه شركتتون بهتون داده، تاريخ نزده؟ معمولا هر نامه اي يك تاريخ داره ديگه
    نه کجکلاه عزیز، آخه متن رو انگلیسی نوشتم مدیر عمل دید یه تغییرات کوچلو داد و مهر و امضا کرد، چون نامه فارسی نبود و خاص بود نه شماره نامه خورد و نه تاریخ اما تو پاکت گذاشتن و مهر و چسب زدند

نه کجکلاه عزیز، آخه متن رو انگلیسی نوشتم مدیر عمل دید یه تغییرات کوچلو داد و مهر و امضا کرد، چون نامه فارسی نبود و خاص بود نه شماره نامه خورد و نه تاریخ اما تو پاکت گذاشتن و مهر و چسب زدند
    من باشم كار خاصي نمي كنم تا خودشون بهم بگن. احتمال داره كه با مدارك سري بعدي كه ميخواهند بگويند كه نامه update شده كاريت رو هم با تاريخ اونموقع بفرستي. ضمن اينكه تا April 2009 را كه قاعدتا بايد حساب كنند، چون تو متن نامه آمده. ممكنه براي بعد آن تا الان بگن كه نامه جديد بفرستي.

Junior Member

با سلام
    بفرمایید در فرم generic بالای صفحه اول visa office requested for the processing of your application
    در کادر چه باید بنویسم؟

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    با سلام
    بفرمایید در فرم generic بالای صفحه اول visa office requested for the processing of your application
    در کادر چه باید بنویسم؟
    اگر ساکن ایران می باشید Damascus

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    با سلام
    در کادر چه باید بنویسم؟
    Damascus, Syria

[QUOTE=afshinnnn;157857]در پاسخ به افاضات خانم وکیل ،نظر شما را به آمار پرونده برخی از دوستان درخصوص حد فاصل نامه سیدنی و شروع مرور پرونده در دمشق جلب می نمایم ! :

سلام، البته الان هم به نظر ميرسه با توجه به افزايش در خواست مهاجرت در اين مقطع زماني، نسبت به زماني كه بعضي از دوستان در ماههاي اوليه اقدام نموده اند، و همچنين تراكم احتمالي پرونده ها ،اين جدول هم نمي تواند شاخص مناسبي براي مقايسه باشدو شاهد آن هم طولاني شدن زمان صدور فايل نامبر از سوي سيدني در همان مرحله اول مي باشد .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)