صفحه 443 از 5471 نخستنخست ... 3433934334344354364374384394404414424434444454464474484494504514524534935439431443 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,421 تا 4,430 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان سلام
    آیا می شه 550$ اول رو از داخل کانادا پرداخت کرد؟ من شنیدم که حتما باید از خارج از کانادا پرداخت بشه. من می خوام با visacard برادرم در کانادا پرداخت کنم. لطفا راهنماییم کنید.
    ممنون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط S.FATEH نمایش پست ها
    با سلام
    ممنون از راهنماییتون
    با شما کاملا موافقم
    جایی هست که این کار رو بکنه(آزمون شبیه سازی شده برگزار بکنه)
    با سلام
    اتفاقا من هم جدیدا در یک موسسه ثبت نام کردم که هم هر هفته آزمون برگزار می کنه و هم بعد از اولین آزمون استاد مربوطه بهتون می گه که در چه مدتی می تونید به نمره ای که می خواهید برسید. خوبیش اینه که یکی از اساتید در گذشته چون Native انگلستان بوده خودش یکی از ممتحن های IELTS بوده. اگه تبلیغ نیست و بر خلاف قوانین سایت نیست من می تونم اسم و شماره تلفن موسسه رو بهتون بگم.

ApplyAbroad Hero

باسلام به همگي
    من الان با آيلتس تهران تلفني صحبت ميكردم كه بتونم دوتا مدرك آيلتس ازشون بگيرم. يه چيزي گفت كه ترسيدم. گفتم با شماها چك كنم.
    ميگفتن سفارتها از جمله سفارت كانادا فقط در صورتي مدرك آيلتس شمارو قبول ميكنه كه از طرف ما و در پاكت در بسته ما و مهر موم شده براشون ارسال بشه. شماها چجوري مدرك آيلتستونو فرستاديد؟ همينجوري؟ يا اينكه نسخه اي كه به داوطلب ميدنو گذاشتيد با بقيه مداركتون فرستاديد؟
    يكي ميتونه با اطمينان جواب بده؟
    با تشكر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    باسلام به همگي
    من الان با آيلتس تهران تلفني صحبت ميكردم كه بتونم دوتا مدرك آيلتس ازشون بگيرم. يه چيزي گفت كه ترسيدم. گفتم با شماها چك كنم.
    ميگفتن سفارتها از جمله سفارت كانادا فقط در صورتي مدرك آيلتس شمارو قبول ميكنه كه از طرف ما و در پاكت در بسته ما و مهر موم شده براشون ارسال بشه. شماها چجوري مدرك آيلتستونو فرستاديد؟ همينجوري؟ يا اينكه نسخه اي كه به داوطلب ميدنو گذاشتيد با بقيه مداركتون فرستاديد؟
    با تشكر
    سلام
    درست گفتن، برگزارکنندگان امتحان این کار رو به صورت رایگان انجام می دن. فقط کافیه بگید که نمره تون رو کجا بفرستن. می تونید بگید براتون email کنن.

Junior Member

سلام
    لطف میکنید به این 2 سوال من جواب بدید؟
    1.چند وقت بعد از آزمون آیلتس مدرکش آماده می شه؟
    2.مصاحبه اش 2 هفته بعد از آزمون کتبی یه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    دوستان سلام
    آیا می شه 550$ اول رو از داخل کانادا پرداخت کرد؟ من شنیدم که حتما باید از خارج از کانادا پرداخت بشه. من می خوام با visacard برادرم در کانادا پرداخت کنم. لطفا راهنماییم کنید.
    ممنون
    مشکلی نداره چون من خودم و چند تا از بچه های همین فروم مانی اردرامونو دوستان یا فامیل هایی که اونجا داشتیم برامون از خود کانادا گرفتن برامون ارسال کردن و ما با مدارکمون فرستادیم سیدنی

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Lightbulb پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    باسلام به همگي
    با تشكر
    سلام رضا جان

من كه كارنامه را دريافت و خودم با مدارك ارسال كردم و تا اين لحظه كه برام مشكلي پيش نيامده است!!! فقط من دوتا مثل تو مي‌خواستم كه گفتند اولي را به خودت مي‌دهيم از يكي به بعد هرجا كه بخواهيد مي‌توانيد آدرس بدهيد براي شما ارسال كنم به نظر من حرف بي‌معني است چون براي شما كدي صادر مي‌شود كه سفارت مي‌تواند توسط آن صحت نتايج را پيگيري كند حالا الان قوانين عوش شده من نمي‌دانم اما من بدون هيچ مشكلي با مدارك ارسال كرده‌ام و تا بدين لحظه يعني 180 روز هيچ نقص پرونده‌اي برايم نيامده است. يعني اصلا چيزي نيامده است.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    سلام
    درست گفتن، برگزارکنندگان امتحان این کار رو به صورت رایگان انجام می دن. فقط کافیه بگید که نمره تون رو کجا بفرستن. می تونید بگید براتون email کنن.
    1- اكثر كساني كه در اين فروم هستند نسخه اي كه به خود داوطلب ميدهند را فرستادند و مشكلي هم نبوده. شما ميتوانيد آن را الان ارائه بدهيد و اگر براي جاي ديگه اي خواستيد درخواست بدهيد كه آنها براتون بفرستند. چون سفارت گفته كه همه مدارك شما بايد در يك پكيج برسه دستشون، پس بهتره كه اينكار را بكنيد. نگران اينكه سفارت فكر كنه مدركتون تقلبي هست هم نباشيد، چون با TRF number شما ميتوانند چك كنند كه واقعي هست يا جعلي.
    2- ايميل كردن مدرك آيلتس منظورتونه؟ فكر نميكنم اين كار را انجام بدهند و اگر هم انجام بدهند، هيچ اعتباري ندارد.

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    سلام

باسلام

1- تقريبا اگر يادم نرفته باشد دو تا سه هفته پس از پايان دو امتحان كتبي و مصاحبه
    2- بعضي وقت‌ها يك هفته تا دو هفته قبل يا بعد از كتبي هر دو حالت امكان دارد پيش آيد!

حالا واقعا چه فرقي دارد قبل يا بعدش؟؟؟!!! بالاخره مهم اينه كه انجام بشه!!

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    سلام
    اگه ایران آیلتس ثبت نام کردید:
    1. دقیقاً 13 روز بعد از امتحان کتبی
    2. تا دو روز قبل یا بعد از امتحان کتبی
    آیلتس تهران رو نمی دونم
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)