دوستان سلام
آیا می شه 550$ اول رو از داخل کانادا پرداخت کرد؟ من شنیدم که حتما باید از خارج از کانادا پرداخت بشه. من می خوام با visacard برادرم در کانادا پرداخت کنم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
دوستان سلام
آیا می شه 550$ اول رو از داخل کانادا پرداخت کرد؟ من شنیدم که حتما باید از خارج از کانادا پرداخت بشه. من می خوام با visacard برادرم در کانادا پرداخت کنم. لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
با سلام
اتفاقا من هم جدیدا در یک موسسه ثبت نام کردم که هم هر هفته آزمون برگزار می کنه و هم بعد از اولین آزمون استاد مربوطه بهتون می گه که در چه مدتی می تونید به نمره ای که می خواهید برسید. خوبیش اینه که یکی از اساتید در گذشته چون Native انگلستان بوده خودش یکی از ممتحن های IELTS بوده. اگه تبلیغ نیست و بر خلاف قوانین سایت نیست من می تونم اسم و شماره تلفن موسسه رو بهتون بگم.
باسلام به همگي
من الان با آيلتس تهران تلفني صحبت ميكردم كه بتونم دوتا مدرك آيلتس ازشون بگيرم. يه چيزي گفت كه ترسيدم. گفتم با شماها چك كنم.
ميگفتن سفارتها از جمله سفارت كانادا فقط در صورتي مدرك آيلتس شمارو قبول ميكنه كه از طرف ما و در پاكت در بسته ما و مهر موم شده براشون ارسال بشه. شماها چجوري مدرك آيلتستونو فرستاديد؟ همينجوري؟ يا اينكه نسخه اي كه به داوطلب ميدنو گذاشتيد با بقيه مداركتون فرستاديد؟
يكي ميتونه با اطمينان جواب بده؟
با تشكر
سلام
لطف میکنید به این 2 سوال من جواب بدید؟
1.چند وقت بعد از آزمون آیلتس مدرکش آماده می شه؟
2.مصاحبه اش 2 هفته بعد از آزمون کتبی یه؟
سلام رضا جان
من كه كارنامه را دريافت و خودم با مدارك ارسال كردم و تا اين لحظه كه برام مشكلي پيش نيامده است!!! فقط من دوتا مثل تو ميخواستم كه گفتند اولي را به خودت ميدهيم از يكي به بعد هرجا كه بخواهيد ميتوانيد آدرس بدهيد براي شما ارسال كنم به نظر من حرف بيمعني است چون براي شما كدي صادر ميشود كه سفارت ميتواند توسط آن صحت نتايج را پيگيري كند حالا الان قوانين عوش شده من نميدانم اما من بدون هيچ مشكلي با مدارك ارسال كردهام و تا بدين لحظه يعني 180 روز هيچ نقص پروندهاي برايم نيامده است. يعني اصلا چيزي نيامده است.
موفق باشي
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
1- اكثر كساني كه در اين فروم هستند نسخه اي كه به خود داوطلب ميدهند را فرستادند و مشكلي هم نبوده. شما ميتوانيد آن را الان ارائه بدهيد و اگر براي جاي ديگه اي خواستيد درخواست بدهيد كه آنها براتون بفرستند. چون سفارت گفته كه همه مدارك شما بايد در يك پكيج برسه دستشون، پس بهتره كه اينكار را بكنيد. نگران اينكه سفارت فكر كنه مدركتون تقلبي هست هم نباشيد، چون با TRF number شما ميتوانند چك كنند كه واقعي هست يا جعلي.
2- ايميل كردن مدرك آيلتس منظورتونه؟ فكر نميكنم اين كار را انجام بدهند و اگر هم انجام بدهند، هيچ اعتباري ندارد.
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013 لندینگ: June 10, 2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)