صفحه 445 از 5471 نخستنخست ... 3453954354364374384394404414424434444454464474484494504514524534544554955459451445 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,441 تا 4,450 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان سلام
    من يك سوال داشتم
    ميخواستم بدونم اينكه سفارت گفته همه مداركا رو توي يك پكيج بفرستيد من چونكه مدرك آيلتسم 5 روز بعد از اتمام مهلتم ميومد وكيلم خانم طباطبايي گفت كه همه مداركو ما ميفرستيم به جز مدرك آيلتس و يك برگه هم از ثبت نام من گذاشتن توي اون پكيج. البته من حدودا ده روز بعد از پكيج اولي توسط وكيل مدرك اصلي رو هم فرستادم و الان كه حدودا 80 روز هم ميگذره و در حالت پندينگ هستم هم مشكلي پيش نيومده . به نظرتون مشكلي پيش مياد؟
    لطفا راهنمايي بفرماييد
    ممنون

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    افشين عزيز

براي من خيلي جالب است كه اينها ديگر خيلي كار خودشان را راحت كرده‌اند چون براي دوست من هم كه در Pending هست دقيقاً همين نامه را زده‌اند و اين نشان مي‌دهد كه فقط نگاه مي‌كنند كه اگر مديكال ارسال كرده باشند مي‌گويند ارسال كرده‌ايم و اگر نه اين نامه ....
    اميدوارم اين صف براي منتظران كوتاه و پايانش شيرين باشد

موفق باشي
    مهرداد و افشين عزيز
    من هم امروز يك وبلاگيو ميخوندم آدرسشو يادم نيست اما اسم نويسندش داود يا مسعود بود كه از طريق كبك اقدام كرده بودند و مصاحبه قبول شده و منتظر مديكال هستن. يعني فايل نامبر فدرالو بعد از مصاحبه گرفتن و منتظر مديكالن. يعني ديگه اوكي هستن. تو وبلاگش از قول يكي از مرتبطين با سفارت نوشته كه همه مديكالا تا آخر سال ميلادي صادر خواهد شد.
    البته اون در مورد كبكيها نوشته.
    منظورم اينه كه براي همه طول كشيده و بنظر ميرسه سياست سفارت در مورد صدور مديكال تا آخر سال براي هر دو اسكيل وركر باشه.

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من يك سوال داشتم
    ميخواستم بدونم اينكه سفارت گفته همه مداركا رو توي يك پكيج بفرستيد من چونكه مدرك آيلتسم 5 روز بعد از اتمام مهلتم ميومد وكيلم خانم طباطبايي گفت كه همه مداركو ما ميفرستيم به جز مدرك آيلتس و يك برگه هم از ثبت نام من گذاشتن توي اون پكيج. البته من حدودا ده روز بعد از پكيج اولي توسط وكيل مدرك اصلي رو هم فرستادم و الان كه حدودا 80 روز هم ميگذره و در حالت پندينگ هستم هم مشكلي پيش نيومده . به نظرتون مشكلي پيش مياد؟
    لطفا راهنمايي بفرماييد
    ممنون
    دوست عزیز مشکلی پیش نخواهد آمد

ApplyAbroad Hero

دوستان سلام
    من يك سوال داشتم
    لطفا راهنمايي بفرماييد
    ممنون
    با توجه به اينكه اگه مدارك ناقص باشه آفيسرها اين حق رو دارن كه پروندرو رد كنن ولي با اينحال آفيسر ها (مشابه مورد دوست عزيزمون افشين) بازم يه فرصت يكماهه ميدن كه مثلا فلان مدركتو نفرستادي و يكماه هم وقت اضافه دادن كه اونو بفرست ، فكر نكنم ديگه اينقدر گير هم باشن. اما زياد فكرشو نكن . فرستادي رفته ديگه . ايشالا مشكلي نميشه.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط bahi نمایش پست ها

ممنون از كمك و نظرتون
    رنا خانم از شما هم ممنونم
    الان با توجه به صحبتهاي شده بهتره من با كد 4131 اقدام كنم درسته ؟
    باسلام
    بنظر من بايد از كد 4131 اقدام كني . البته در مورد شرح وظايف خيلي دقت كن كه بيشتر به كد 4131 بخوره . البته تا اونجا كه من يكبار خوندم خيلي مشابه هم هستند.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

سلام دوستان
    اول از آقا پيمان و آقا رضاممنونم كه جواب منو دادن.
    ميخواستم جهت اطلاع متقاضيان عزي يك موردي رو عرض كنم كه شايد به دردشون بخوره.
    كساني كه فاميل درجه يك توي كانادا دارن براي اثبات اون حتما بايد به غير از كارت پي آر و يا سيتيزن مداركي كه ثابت كنه اونا توي كانادا زندگي ميكنن رو نشون داد. چيزهايي مثل قبض آب و برق و يا پرداخت ماليات كه همگي به تازگي پرداخت شده باشن.
    يكي از دوستان كه به تازگي مداركشه فرستاده بود ازش خواستن كه اينا رو بفرسته.

سلام دوستان
    اول از آقا پيمان و آقا رضاممنونم كه جواب منو دادن.
    ميخواستم جهت اطلاع متقاضيان عزي يك موردي رو عرض كنم كه شايد به دردشون بخوره.
    كساني كه فاميل درجه يك توي كانادا دارن براي اثبات اون حتما بايد به غير از كارت پي آر و يا سيتيزن مداركي كه ثابت كنه اونا توي كانادا زندگي ميكنن رو نشون داد. چيزهايي مثل قبض آب و برق و يا پرداخت ماليات كه همگي به تازگي پرداخت شده باشن.
    يكي از دوستان كه به تازگي مداركشه فرستاده بود ازش خواستن كه اينا رو بفرسته.
    احتمالا دوستتان دفترچه راهنما را بطور کامل مطالعه نکرده بودند٫ چون تمام اين مدارک در دفترچه راهنما صراحتا قيد شده که بايد براي اثبات اقوام فرستاده شوند....

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    مهرداد و افشين عزيز
    من هم امروز يك وبلاگيو ميخوندم آدرسشو يادم نيست اما اسم نويسندش داود يا مسعود بود كه از طريق كبك اقدام كرده بودند و مصاحبه قبول شده و منتظر مديكال هستن. يعني فايل نامبر فدرالو بعد از مصاحبه گرفتن و منتظر مديكالن. يعني ديگه اوكي هستن. تو وبلاگش از قول يكي از مرتبطين با سفارت نوشته كه همه مديكالا تا آخر سال ميلادي صادر خواهد شد.
    البته اون در مورد كبكيها نوشته.
    منظورم اينه كه براي همه طول كشيده و بنظر ميرسه سياست سفارت در مورد صدور مديكال تا آخر سال براي هر دو اسكيل وركر باشه.
    رضا جان فكر نكنم

اما اگر اينطور باشد يك كادوي حسابي پيش من داريد اما فكر نكنم تو خارج هم عرف باشد به مناسبت‌هاي خاص مثل ايران زنداني‌ها را آزاد كنند يا عف رهبري داشته باشند براي همين در خصوص مديكال هم ارسال دست جمعي نمي‌تواند صحت داشته باشد و اين موضوعي شايعي بيش نيست اما اگر باشد كه چه بهتر ...

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

و اما يک سوال از دوستان:
    مي خواستم بدونم Pending Review دقيقا به چه معناست ؟
    يعني اينکه الان پرونده ما در دست بررسي هست يا نه فقط يه فايل نامبر در دمشق خورده و افتاده يه گوشه اي و در واقع از زمان In process شدن رسيدگي به آن آغاز خواهد شد ؟
    چون بنظر مي رسه که 6 ماه براي بررسي يک پرونده خيلي زياد مي باشد٫ من حدس مي زنم که اين آفيسر ها براي رسيدگي به پرونده ها ساعتي حقوق مي گيرند٫ واسه خاطر همين سعي مي کنند که زمان رسيدگي به پرونده ها رو بيشتر کش بدند.....!!
    ویرایش توسط Masoud nik : November 16th, 2009 در ساعت 03:26 PM دلیل: edit

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    احتمالا دوستتان دفترچه راهنما را بطور کامل مطالعه نکرده بودند٫ چون تمام اين مدارک در دفترچه راهنما صراحتا قيد شده که بايد براي اثبات اقوام فرستاده شوند....
    نه دوست عزیز ، حتماً اینگونه نیست !

ممکن است مشابه من زمانیکه مدارک را به دمشق فرستاده بوده ، هنوز بوکلت دمشق ویرایش نشده بوده !
    این بلا سر ما هم اومد و توی بوکلت قبلی هیچ نشانی از مدارک دال بر اقامت فامیل و گردش مالی شش ماهه نخواسته بودند .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)