نقل قول نوشته اصلی توسط AliMa14 نمایش پست ها
با سلام، من از دانشگاه خوبی در آمریکا آفر رسمی TA آزمایشگاه دارم (هنوز قبول نکردم) در رشته برق به صورت: 1500 دلار ماهانه و برای 15 ساعت کار در هفته (شهریه دانشگاه هم waive شده است و فقط سالانه 2500 دلار فی دانشگاه را باید از جیب بدهم).
این آفر را معاون دانشکده اخیرا به من پیشنهاد داده، در حالی که استادم به احتمال بالا با توجه به صحبت هایی که قبلا کردیم بزودی RA به من پیشنهاد خواهد داد (استادم هنوز خبر نداره که TA به من از طرف دانشکده داده شده است).

من همانگونه که به معاون دانشکده اعلام کرده ام علاقمند هستم TA+RA همزمان داشته باشم و او هم گفته مشکلی نیست چنانچه استاد RA را هم بدهد. سوالی که پیش امده برام این هست که:
سقف ساعت کار در تمام دانشگاههای آمریکا مگر 20 ساعت نیست؟ چنانچه اینطور هست من 5 ساعت دیگر میتونم کار کنم، من دوست دارم این 5 ساعت را RA باشم. آیا استادم حاضر خواهد شد برای 5 ساعت در هفته RA بدهد یا اینکه من را ملزم به گرفتن حداقل 10 تا 20 ساعت در هفته RA خواهد کرد؟

ممنون خواهم شد من را راهنمایی کنید.
جوابم را در سایت دانشگاه فکر کنم پیدا کردم:
Is a student permitted to hold multiple assistantships?
Yes...,but an International student is restrircted by his/her visa to work a maximum of 20 hours per week
پس من نتیجه میگیرم که RA هم در دانشگاههاهی آمریکا برخلاف کانادا مشمول سقف ساعتی میشود. درسته؟