صفحه 448 از 5471 نخستنخست ... 3483984384394404414424434444454464474484494504514524534544554564574584985489481448 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,471 تا 4,480 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    مسعود جان
    حكم حقوقي داره ، فيش هم داره ، قرارداد معمولي هم داره . يعني خودش امضا كرده كارفرما هم امضا كرده شرايط قراداد و مبلغ و زمان هم مشخصه. منظورت از اينكه قرارداد بايد رسمي باشه چيه؟ كار خاصي بايد روش انجام شده باشه؟
    در بوکلت 14 صفحه ای دمشق در صفحه A-3 در مورد سابقه کاری چنین نوشته شده:

WORK EXPERIENCE
    For you and your spouse or common-law partner:
    notarized employment contracts from your present and past employers,
    accompanied by an English or French translation

• original and up-to-date letters of reference from your past and current employers.
    Letters must be written on company letterhead and show the company’s full
    address, telephone and fax numbers, and be stamped with the company’s official
    seal.
    برداشت من اینه که از آنجایی که واژه notrized آمده یعنی رسمی ، و برای ترجمه رسمی قرار داد کاری ،معمولا دارالترجمه ها نیاز به دفترچه بیمه و دانشنامه و کپی روزنامه رسمی شرکت دارند.اما همانطور که می بینید در این متن در مورد نامه سابقه کاری حرفی از notrized شدن ، نزده....
    لطفا دوستان هم نظرات خود را در این زمینه به اشتراک بگذارند.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Msc.E&E,SU

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud nik نمایش پست ها
    در بوکلت 14 صفحه ای دمشق در صفحه A-3 در مورد سابقه کاری چنین نوشته شده:

WORK EXPERIENCE
    For you and your spouse or common-law partner:
    notarized employment contracts from your present and past employers,
    accompanied by an English or French translation

• original and up-to-date letters of reference from your past and current employers.
    Letters must be written on company letterhead and show the company’s full
    address, telephone and fax numbers, and be stamped with the company’s official
    seal.
    برداشت من اینه که از آنجایی که واژه notrized آمده یعنی رسمی ، و برای ترجمه رسمی قرار داد کاری ،معمولا دارالترجمه ها نیاز به دفترچه بیمه و دانشنامه و کپی روزنامه رسمی شرکت دارند.اما همانطور که می بینید در این متن در مورد نامه سابقه کاری حرفی از notrized شدن ، نزده....
    لطفا دوستان هم نظرات خود را در این زمینه به اشتراک بگذارند.
    من در این زمینه با نظر پیمان جان موافقم.استدلال و توضیحی که ارائه کرد دقیقا چیزی هست که در عمل اتفاق می افتد.
    فکر کنم برای روشن شدن قضیه اگر فرایند ترجمه و تائید سابقه کار و قراردادهای کاری که توسط شرکتهای دولتی صادر می شود را دنبال کنیم بتوانیم با مقایسه این فرایند با فرایند ترجمه وتائید مدارک در شرکتهای خصوصی به اصل قضیه پی ببریم.
    اگر هریک از دوستان اطلاعی در این زمینه دارد خوشحال میشوم بدانیم

شما در هیچ کدام از موارد نیازی به گرفتن تایید وزارت خارجه ندارید
    بسیاری از دوستان بدون تایید وزارت خارجه نامه هاشون رو ارائه دادند و مشکلی هم نداشتند
    دوستان نظر بدهند...

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    نه دوست عزیز اتفاقاً pending review بهمان اندازه مرحله In process اهمیت دارد و برخی دوستان در همین مرحله رد شده اند .
    در این مرحله آفیسر مدارک شما را در خصوص کم و کسری و حدنصاب نمره موردنیاز و حائز بودن حداقل شرایط جهت بررسی نهائی را انجام می دهد .
    افشین جان یعنی اگر in process بشیم، مشکل کمبود امتیاز نداریم دیگه. درسته؟

دوستان امروز تلفنی از اقوام از ایران داشتم که ظاهرا وکیل مان گفته مدارک مدیکال مان رسیده و می بایست برای انجام ش اقدام کنیم. فکر می کنم چیز دیگری نخواسته اند ولی از اونجا که از همه بالانس در شش ماه اخیر را خواسته اند ،‌فردا می بایست صبح با وکیل ام صحبت کنم.
    اگر خبر ها تایید شد حتما با شما در میان خواهم گذاشت.
    برای پاسخ به سوال احتمالی دوستان :
    من اپلیکنت پرونده بودم با مدرک پزشکی . گرچه کمتر از یک سال هم سابقه کار (۱۱ ماه )‌در یک مرکز دیگر هم فرستاده بودم ،‌ولی ظاهرا همانطور که وکیل مان قول داده بود ،‌ دوره اینترنی پزشکان در سیستم اموزشی ایران به عنوان سابقه کار محاسبه می شود. همسرم هم پزشک بود و مدرکش ظاهرا امتیاز گرفت. ایلتس هم نمره کامل داشتم و تف هم داده بودم که به دلیل دیر اماده شدن ش نتوانستم بفرستم (‌توصیه وکیل بود)
    مدارک من معلوم نیست کی به دمشق رسیده است ولی من ۱۵ یا ۱۶ مارچ تحویل داده بودم مدارک ام را به وکیل و او هم قول داد که همان موقع ارسال کند. در چک وضعیت هم نوشته که ۹ آپریل من وارد این پراسس شدم که می شود ۷ ماه انتظار. در آخر هم اینکه همین الان وب سایت مهاجرت را چک کردم هنوز در این پراسس هستم
    همگی موفق باشید

Junior Member

دوستان سلام
    من که برای 4 سال سابقه کار پاره وقتم قرارداد ندارم چه کار باید بکنم؟ آیا اون مقدار کاری که انجام دادم امتیازی برام نداره؟ البته گواهی رو دارم
    ممنون

راستی یک سوال :
    من میانه این پراسس بودن برای تحصیلات امده ام انگلستان.
    بعد الان بر اساس اخرین وضعیت پرونده دمشق فکر می کنه که من تهران هستم. حالا البته پرسیده ام و مطمئن هستم که می شه مدیکال را در اینجا بدهم و هیچ مشکلی پیش نمی یاد . ولی مسئله این ست که به نظر شما باید بگم به پزشک اینجا که بفرسته مدارک رو پاریس که برای ما دمشقی ها هست یا همینجا ‌(‌که برای مقیم های اینجاست )؟
    کسی تجربه ای داره ؟‌کسی دسترسی به یک وکیلی چیزی داره که از دو جهت نظر داشته باشیم چون فردا خودم می پرسم
    ممنون

من فکر ميکنم تو اين يک ماه يعني تا تقريبا 20 دسامبر تکليف خيلي از پرونده ها روشن بشه يعني منطقيش اينه مخصوصا پروندهاي افرادي مثل افشين
    استحضار داشته باشيد که افيسر هاي محترم و محترمه بعد از اين زمان يک ماهه تشريف ميبرن تعطيلات کريسمس و احتمالا يک ماه وقفه !!!! واسه همينه که ميگم تکليف خيلي ها روشن ميشه تو اين يک ماه

سلام دوستان میخواستم ببینم کدوم یک از دوستان با کد 0711 اقدام کرده اند می خواستم اگه بشه یه main duty ازشون درخواست کنم

نقل قول نوشته اصلی توسط mohkamfard نمایش پست ها
    شما در هیچ کدام از موارد نیازی به گرفتن تایید وزارت خارجه ندارید
    بسیاری از دوستان بدون تایید وزارت خارجه نامه هاشون رو ارائه دادند و مشکلی هم نداشتند
    دوستان نظر بدهند...

سلام
    ما براي گواهي اشتغال به كار سابقه و چند تا وظيفه اصلي را نام برديم و داديم مدير جان امضا كرد. متن نامه را وكيل خان تهيه و تاييد كرده بود . همين . اميدوارم كه مشكلي نباشه. البته متن نامه انگليسي و روي سر برگ انگليسي بود.
    فایل نامبر اول: Sept. 8, 2009 ارسال مدارك به دمشق : Nov. 3, 2009 رسيدن مدارك به دمشق : Nov.27,2009 فایل نامبر دوم: Dec. 8, 2009

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)