صفحه 41 از 43 نخستنخست ... 31323334353637383940414243 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 424

موضوع: سرنوشت مدارک تحصیلی و کاری دریافت شده در مصاحبه برای بررسی و فرستادن CSQ

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سرنوشت مدارک تحصیلی و کاری دریافت شده در مصاحبه برای بررسی و فرستادن CSQ

لطفا اکر خبرجدیدی دارید به ما هم اطلاع بدهید ؟
    چون ما هم چنین نامه ای دریافت کردیم
    فوق کامپیوتر - تاریخ فایل نامبر 21 آوریل 2011- رشته همسرصفرامتیازی - 1 فرزند- تاریخ دعوت به مصاحبه : 26 آکوست - تاریخ مصاجبه : 8 نوامبر

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سرنوشت مدارک تحصیلی و کاری دریافت شده در مصاحبه برای بررسی و فرستادن CSQ

خدا رو شکر CSQ ما در تاریخ 21 فوریه به همراه مدارک ارسال شده است
    فقط نگران پست هستم هم اکنون
    فوق کامپیوتر - تاریخ فایل نامبر 21 آوریل 2011- رشته همسرصفرامتیازی - 1 فرزند- تاریخ دعوت به مصاحبه : 26 آکوست - تاریخ مصاجبه : 8 نوامبر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شيمي

سلام ...

من هم در مصاحبه مشروط به بررسي مدارك شدم، اصل مدارك تحصيلي ( ليسانس و فوق ليسانس) نگه داشتن ، الان بعد از گذشت بيش از يك سال برام csq فرستادن ولي مداركمو نفرستادن ...
    دوستان كسي هست همچين شرايطي تجربه كرده باشه؟ چه كار كنم؟

شاد باشيد
    ویکی مهاجرت به کبک
    ارسال مدارک: 2010/10/07
    دريافت مدارك توسط سفارت: 2010/10/10 فايل نامبر : 2011/04/07
    ايميل انتظار مصاحبه: 2012/09/17 ايميل دعوت به مصاحبه: 2012/10/05 !!!
    مصاحبه: 2012/11/06 مشروط به بررسي مدارك تحصيلي

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس امار.فوق لیسانس تدریس زبان انگلیسی

سلام
    بعد از بارها پیگیری بلاخره سی اس کیو مجددا برای من ارسال شد
    مدرک لیسانس و اصل ریز نمرات در پست محترم ایران گم شد،هشت ماه پرونده ی من به تاخیر افتاد در حالیکه دقیقا طبق گفته ی افیسر،سه ماه بعد از مصاحبه بشرط استعلام مدارک سی اس کیو برای من ارسال شده بود ولی گم شد.دوباره درخواست کتبی دادم و برام ارسال شد
    ناگفته نماند ک تا مدت شش ماه افیسری ک تلفنی ازش سوال میکردم میگفت فایلم توی پروسس هست اما یه شب که بازم تلفنی زنگ زدم چک کرد ، گفتند مدتهاست سی اس کیوم ارسال شده!!!بهر حال درخواست کتبی مجدد دادم و سی اس کیو ارسال شد
    نامه های کلاس زبان که رو ی ایمیل میاد از همون زمانی برای من ارسال شده که افیسر مدارک منو ارسال کرده پس میشه به این گفته اطمینان کرد که از زمانیکه سی اس کیو صادر میشه اون نامه ها ارسال میشه
    واقعیت اینه ک پست ایران جای نگرانی شدید داره بابت گم کردن مدارک
    تنها چاره توی این قسمت از مسیر پیگیری تلفنی و کتبی مداوم هستش
    موفق باشید
    تاریخ ورود به کانادا:5 اکتبر 2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    لیسانس امار.فوق لیسانس تدریس زبان انگلیسی

نقل قول نوشته اصلی توسط saraaa نمایش پست ها
    سلام ...

من هم در مصاحبه مشروط به بررسي مدارك شدم، اصل مدارك تحصيلي ( ليسانس و فوق ليسانس) نگه داشتن ، الان بعد از گذشت بيش از يك سال برام csq فرستادن ولي مداركمو نفرستادن ...
    دوستان كسي هست همچين شرايطي تجربه كرده باشه؟ چه كار كنم؟

شاد باشيد
    آیا افیسر بشما گفت چموقع مدارکتون را ارسال میکنه؟
    پیگیری تلفنی کنید و به یه بار قانع نباشید چند بار زنگ بزنید تا از بابت پروسه تون مطمین بشید
    بعدش هم پیگیری بوسیله ی نامه ی کتبی
    ولی حتمن جواب میگیرید
    تاریخ ورود به کانادا:5 اکتبر 2014

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شيمي

نقل قول نوشته اصلی توسط azee نمایش پست ها
    سلام
    بعد از بارها پیگیری بلاخره سی اس کیو مجددا برای من ارسال شد
    مدرک لیسانس و اصل ریز نمرات در پست محترم ایران گم شد،هشت ماه پرونده ی من به تاخیر افتاد در حالیکه دقیقا طبق گفته ی افیسر،سه ماه بعد از مصاحبه بشرط استعلام مدارک سی اس کیو برای من ارسال شده بود ولی گم شد.دوباره درخواست کتبی دادم و برام ارسال شد
    ناگفته نماند ک تا مدت شش ماه افیسری ک تلفنی ازش سوال میکردم میگفت فایلم توی پروسس هست اما یه شب که بازم تلفنی زنگ زدم چک کرد ، گفتند مدتهاست سی اس کیوم ارسال شده!!!بهر حال درخواست کتبی مجدد دادم و سی اس کیو ارسال شد
    نامه های کلاس زبان که رو ی ایمیل میاد از همون زمانی برای من ارسال شده که افیسر مدارک منو ارسال کرده پس میشه به این گفته اطمینان کرد که از زمانیکه سی اس کیو صادر میشه اون نامه ها ارسال میشه
    واقعیت اینه ک پست ایران جای نگرانی شدید داره بابت گم کردن مدارک
    تنها چاره توی این قسمت از مسیر پیگیری تلفنی و کتبی مداوم هستش
    موفق باشید
    ممنون از جوابتون...

آفيسر من سيمون فارست بود و بعد مصاحبه بهم گفت معلوم نيست كي برام ‍CSQ , مداركمو ميفرستن... و خوب بيش از يك سال شد كه فقط CSQ دادن... تعجب ميكنم چرا مداركم همراه CSQ پست نكردن !!!!

شما مداركتون گرفتين ؟
    ویکی مهاجرت به کبک
    ارسال مدارک: 2010/10/07
    دريافت مدارك توسط سفارت: 2010/10/10 فايل نامبر : 2011/04/07
    ايميل انتظار مصاحبه: 2012/09/17 ايميل دعوت به مصاحبه: 2012/10/05 !!!
    مصاحبه: 2012/11/06 مشروط به بررسي مدارك تحصيلي

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه آزاد اهواز, کارشناس کشاورزی

سلام به دوستان عزیز
    ما 6 ماه پیش ،؛ پس از دادن مصاحبه قرار شد که مدرک تحصیلی خانمم رو که لیسانس هست رو بگرییم و براشون بفرستیم تا اینکه CSQ رو برامون بفرستن . قضیه از این قرار بود که ما مدرک همسرم رو لیسانس در نظر گرفته بودیم و به دلایلی یک ترم باقی موند که تا خرداد 93 تموم میشه. آفیسر هم تمام نمرات رو به ماکامل داد ولی گفت اول مدرک تحصیلی رو بفرستید تا ما طی 2 هفته csq رو براتون بفرستیم. می خواستم بدونم تجربه ی این شکلی واسه کسی اتفاق افتاده؟ آیا نکته ی خاصی هست که ما باید در هنگام ارسال مدرک تحصیلی و ریز نمره رعایت بکنیم؟ممنون

با سلام
    من تازه 6می 2014 مصاحبه دادم و افیسر گفت باید مدرک زبانهاتو چک کنم تا بیبنم چقدر امتیاز میگیری بعد بهت خبر میدهم و گفت نگران نباش..می خواستم بدونم چقدر طول می کشه؟...آیا خودمم باید پیگیری کنم تلفنی یا با ای میل؟.
    با تشکر

ApplyAbroad Veteran
    Mehdi79 آواتار ها

بالاخره یک سال پس از مصاحبه csq ما هم صادر شد

Member
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس عمران - خاک وپی

با سلام .
    این CSQ چیه همه در موردش حرف میزنند ببخشید بنده هنوز اول راهم در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم . ممنون میشوم بفرمایید CSQ چیست؟ و به چه دردی میخوره ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)