صفحه 449 از 5471 نخستنخست ... 3493994394404414424434444454464474484494504514524534544554564574584594995499491449 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,481 تا 4,490 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Talking پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان عزيز

بالاخره مديكال من آمد امروز وكيلم نامه زده كه مديكالم در مونترال به دستش رسيده براي اطلاعات بيشتر با دفتر تهران تماس بگيرم. خلاصه اين انتظار كشنده تا اين مرحله به پايان رسيد.

موفق باشيد
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    دوستان عزيز

بالاخره مديكال من آمد امروز وكيلم نامه زده كه مديكالم در مونترال به دستش رسيده براي اطلاعات بيشتر با دفتر تهران تماس بگيرم. خلاصه اين انتظار كشنده تا اين مرحله به پايان رسيد.

موفق باشيد
    مهرداد جان ضمن تبریک و سپاس از اطلاع رسانی
    مدارک را چه تاریخی آپدیت کرده بودی؟

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان عزيز

موفق باشيد
    مبارکه نگفتم تو اين يه ماه اينده خيلي اتفاقاي خوب ميوفته اين اوليش يک ساعت از پستي که زدم نگذشته من مطمئنم که مديکال افشين و ساير دوستاني که براشون تقاضاي تکميل مدارک اومده هم بزودي مياد

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان عزيز

موفق باشيد
    مهرداد عزیز
    اول صبح حسابی به ما انرژی دادی .تبریک فراوان
    منتظر خبرهای خوب از افشین و پیمان عزیز و بقیه دوستان هستیم

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

دوستان عزيز

موفق باشيد
    سلام
    تبريك ميگم
    ميشه از مرحله پندينگ به بعد رو همراه با مدت زمان توضيح بديد
    با تبريك مجدد و ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها
    دوستان امروز تلفنی از اقوام از ایران داشتم که ظاهرا وکیل مان گفته مدارک مدیکال مان رسیده و می بایست برای انجام ش اقدام کنیم. فکر می کنم چیز دیگری نخواسته اند ولی از اونجا که از همه بالانس در شش ماه اخیر را خواسته اند ،‌فردا می بایست صبح با وکیل ام صحبت کنم.
    اگر خبر ها تایید شد حتما با شما در میان خواهم گذاشت.
    برای پاسخ به سوال احتمالی دوستان :
    من اپلیکنت پرونده بودم با مدرک پزشکی . گرچه کمتر از یک سال هم سابقه کار (۱۱ ماه )‌در یک مرکز دیگر هم فرستاده بودم ،‌ولی ظاهرا همانطور که وکیل مان قول داده بود ،‌ دوره اینترنی پزشکان در سیستم اموزشی ایران به عنوان سابقه کار محاسبه می شود. همسرم هم پزشک بود و مدرکش ظاهرا امتیاز گرفت. ایلتس هم نمره کامل داشتم و تف هم داده بودم که به دلیل دیر اماده شدن ش نتوانستم بفرستم (‌توصیه وکیل بود)
    مدارک من معلوم نیست کی به دمشق رسیده است ولی من ۱۵ یا ۱۶ مارچ تحویل داده بودم مدارک ام را به وکیل و او هم قول داد که همان موقع ارسال کند. در چک وضعیت هم نوشته که ۹ آپریل من وارد این پراسس شدم که می شود ۷ ماه انتظار. در آخر هم اینکه همین الان وب سایت مهاجرت را چک کردم هنوز در این پراسس هستم
    همگی موفق باشید
    مبارک باشه همکار عزیز، و ممنون بابت توضیحات کاملتون از روند پرونده. یه کم امیدوار شدم! در مورد سوالتون (که الان انگلیس هستید) من اطلاعی ندارم اما ممنون میشم هر کاری که کردید به ما هم بگید تا اگه برای سایر دوستان چنین مشکلی پیش اومد بدونن چیکار کنن. باز هم تبریک...
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

دوستان عزيز

موفق باشيد
    مبارک باشه مهرداد خان، پس آفیسرها هنوز بیدارن! لطفاً بگو پرونده ما رو هم یه نگاهی بندازن و حداقل قبل از تعطیلات in process بفرمایند!! راستی شما اصلاً in process نشدی؟ تا اونجا که یادمه 140 روز pending بودی... از کی 6 ماه شد؟ از ارسال فرمها به سیدنی یا ارسال مدارک به سوریه؟؟
    ویرایش توسط saba_yh : November 17th, 2009 در ساعت 10:12 AM
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط babakdin نمایش پست ها
    من فکر ميکنم تو اين يک ماه يعني تا تقريبا 20 دسامبر تکليف خيلي از پرونده ها روشن بشه يعني منطقيش اينه مخصوصا پروندهاي افرادي مثل افشين
    استحضار داشته باشيد که افيسر هاي محترم و محترمه بعد از اين زمان يک ماهه تشريف ميبرن تعطيلات کريسمس و احتمالا يک ماه وقفه !!!! واسه همينه که ميگم تکليف خيلي ها روشن ميشه تو اين يک ماه
    پس بابک عزیز ،

این تلرانس 6 ماهه پروسسینگ تایم (6 تا 12 ماهی که اعلام کردند) اختصاص به شش ماه صفا سیتی احتمالی آفیسر ها دارد !
    سه ماه تابستان ، یک ماه کریسمس ،... ، ماه محرم !!!!!!!!!

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    مبارک باشه مهرداد خان، پس آفیسرها هنوز بیدارن! لطفاً بگو پرونده ما رو هم یه نگاهی بندازن و حداقل قبل از تعطیلات in process بفرمایند!! راستی شما اصلاً in process نشدی؟ تا اونجا که یادمه 140 روز pending بودی... از کی 6 ماه شد؟ از ارسال فرمها به سیدنی یا ارسال مدارک به سوریه؟؟
    نه بابا بنده خدا از اوایل مرداد فکر کنم این پراسس شد !

راستی مهرداد جان ضمن تبریک مجدد ، می خواستم در اینجا اعلام فرمائید ، آیا از طریق ایمیل به وکیل محترم (یا محترمه!) اطلاع رسانی کردند و یا از طریق پست اصل فرم ها ؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    سلام دوستان میخواستم ببینم کدوم یک از دوستان با کد 0711 اقدام کرده اند می خواستم اگه بشه یه main duty ازشون درخواست کنم
    کامران جان سلام من هم با همین کد دارم اقدام میکنم البته خانمم main applicant هست ما هم داریم رو همین شرح وظایف کار میکنیم شاید بتونیم یه جورایی اطلاعاتمونو share کنیم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)