نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 492 از 805 نخستنخست ... 392442482483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502542592 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,911 تا 4,920 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    اگر امکان داشته باشه من دو تا سوال داشتم... اول اینکه من حدودا ۱۰ ساله پیش به همراه پدر و مادرم واسه ویزای توریستی اقدام کردیم با این قصد که بتونیم بریم پیش برادرم که اونجاست... اون زمان من گذرنامه نداشتم و اسمم توی گذر نامهٔ پدر و مادرم بود..اون موقع به ما ویزا ندادن و دلیلش رو هم گفتن که شما سفر خارجی‌ کم رفتید! اما دفعه‌های بعد که پدر و مادرم بدون من اقدام کردن بهشون ویزا دادند... حالا سوال من اینه که آیا در اون قسمت که پرسیده شده آیا قبلا Refused شدید واسه ویزا من بزنم آره یا نه ، و اگه آره دقیقا چه توضیحی بدم؟
    اما سوال دومم این هست که آخر تابستون من فارغ التحصیل شدم و بعد از اون مشغول کارهای اپلی‌ ( آزمون‌های زبان و غیره) بودم. تو همین مدت به صورت غیر رسمی‌ و کاملا مرامی‌ TA یکی‌ از اساتید هم بودم... حالا سوالم اینه که توی قسمت کار و شغل فعلی‌ آیا بزنم Not Employed یا نه و اگه آره دقیقا چه توضیحی بدم؟
    پا نوشت: من واسه ویزای دانشجویی می‌خوام اقدام کنم و فول فاند دارم.
    بسیار سپاسگزار میشم اگه به سوالام مخصوصاً سوال اولم خیلی‌ دقیق پاسخ بدید
    با تشکر

Junior Member

یک سوال دیگه! توی پاورپوینت زده بودین که national ID number رو بزنیم does not apply ولی من الان یک پست از جناب هایزنبرگ دیدم که زدن باید حتماً شماره کارت ملی رو وارد می کردیم! حالا تکلیف ماهایی که فرم رو بدون national ID number سابمیت کردیم چیه؟!؟ آیا مشکل جدی برامون پیش میاد؟

Junior Member

سلام دوستان، ممنون میشم این دو سوال من رو جواب بدید:

1- از اونجاییکه من سربازیم رو زیر نظر بنیاد ملی نخبگان با انجام پروژه مرتبط با رشتم (معماری) گذروندم در قسمت Have you ever served in the military? ذیل Branch of service خوبه بنویسم؟ Elite Staff of The Armed Forces (بنیاد نخبگان نیروهای مسلح)

2- با توجه به اینکه من رشتم به گونه ای هست که توی شرکت های مختلف به صورت پروژه ای کار کردم و هر پروژه بیشتر از دو سه ماه نبوده در قسمت Work/Education/Training و بخش Previous که مربوط به پنج سال گذشتست، دو شرکت آخری که توشون کار کردم رو نوشتم و مدت حضورم تو هرکدوم رو همون دو سه ماه زدم، این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ کم نیست؟

ممنون

Junior Member

سلام
    من در پرکردن DS_160 دوتا اشتباه کردم. اولا اسممو فارسی ننوشتم و دیگه اینکه تو secondary school ها فقط اطلاعات دانشگاه ها رو وارد کردم. 3 شنبه هم وقت مصاحبه دارم. الان چیکار کنم. یه فرم دیگه باز کنم یا همونجا سر مصاحبه اینا رو توضیح بدم؟؟؟

پیش فرض پاسخ : فرم DS 160

نقل قول نوشته اصلی توسط kavve نمایش پست ها
    اگه فول فاند باشیم، باید جواب person/entry paying for your trip رو چی بزنیم؟
    UNIVERSITY WHICH HAS ACCEPTED YOU
    Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
    No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop

نقل قول نوشته اصلی توسط snow64 نمایش پست ها
    سلام
    من در پرکردن DS_160 دوتا اشتباه کردم. اولا اسممو فارسی ننوشتم و دیگه اینکه تو secondary school ها فقط اطلاعات دانشگاه ها رو وارد کردم. 3 شنبه هم وقت مصاحبه دارم. الان چیکار کنم. یه فرم دیگه باز کنم یا همونجا سر مصاحبه اینا رو توضیح بدم؟؟؟
    منطقیش اینه که یکی دیگه پر کنی و با هر دو فرم بری! فقط سایر اطلاعات رو مشابه اولی بزنید
    Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
    No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط snow64 نمایش پست ها
    سلام
    شما اگر برای پوزیشن دکتری دارید میرید فکر نمی کنم غیر اطلاعات دانشگاه لیسانس و فوق لیسانس اطلاعات دیگه ای رو بخوان. این که می گه اگر برای لیسانس یا فوق برید خب باید بگید مدرستون کچا بوده. تازه برای فوق هم خیلی شاید خیلی اهمیت نداشته باشه، ولی معمولا دو مقطع قبلی پرسیده می شه. باز خوبه تجربه دوستان رو هم بشنویم.
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

سلام
    من از 40000$ که شهریه دانشگاه هست 33000$ رو خود دانشگاه میده یعنی بهم Tuition waiver and stipend دادند. حالا در فرم دی اس جایی که میگه person paying for your trip رو چی بزنیم؟

Junior Member

سلام من 7 ماه خدمت رفتم در نیروی هوائی ارتش. اما بعدش معافیت پزشکی گرفتم در کارت معافیت هم جائی نزده که من خدمت کردم. حالا در DS-160 بزنم خدمت کردم یا نه؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh71133 نمایش پست ها
    سلام
    من از 40000$ که شهریه دانشگاه هست 33000$ رو خود دانشگاه میده یعنی بهم Tuition waiver and stipend دادند. حالا در فرم دی اس جایی که میگه person paying for your trip رو چی بزنیم؟
    سلام
    خودتان بليط ميگيريد تشريف مي بريد؟ بزنيد خودتان. اگرم دانشگاه ميده بزنيد دانشگاه. روي اين سوال حساسيت به اندازه ي مثلا سابقه كار نيست.
    شادزي
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)