دوستان لیسانس همسر 3 امتیاز میده یا 4 تا ؟
لیسانس مهندسی main applicant چی ؟ 20 تا یا 22 تا ؟
دوستان لیسانس همسر 3 امتیاز میده یا 4 تا ؟
لیسانس مهندسی main applicant چی ؟ 20 تا یا 22 تا ؟
دوستان من نمی دونم که سؤال شماره 20 از فرم imm0008egen که راجع به محل سکونت مورد نظرمون می پرسه آيا جوابش مهمه؟ و اگه بگيم کجا، بايد اونجا بريم يا landing اونجا باشه؟
شهرايي هستن که مزيتی داشته باشه گفتنشون؟
ممنون می شم اگه بتونيد راهنمايي کنيد
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز
امروز وكيل محترم فرمهاي مديكال (يعني پيوستهايش) را براي من ارسال كرد.
بايد عرض كنم كه مداركي كه از من خواستهاند
1- 980 دلار كانادا براي Landing
2- فرمهاي مديكال
3- سوء پيشينه همراه با اصل مدرك سوء پيشينه (فكر كنم اين مورد براي اين هست كه ما فقط ترجمه آن را كه به تاييد دادگستري و وزارت خارجه رسيده بود را فرستاديم)
4- گردش حساب بانكي شش ماهه طبق معمول
آقا افشين عزيز امروز به محض دريافت اطلاعات برايتان نوشتم.
راستي تاريخ نامه من 27October 2009 است و دو ماه وقت دارم كه مدارك را ارسال كنم.
يك سوال با توجه به اينكه پاسپورت من تا 3-12-2010 اعتبار دارد و در نامه ذكر شده است بايد پاسپورت حداقل يكسال اعتبار داشته باشد به نظر شما من ميتوانم الان پاسپورتم را عوض كنم آيا نميگويند چرا پاسپورتي كه اول فرستادي با اين پاسپورت فرق دارد؟؟
موفق باشي
فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com
ممنونم مهرداد جان ،
3 - بلی شما باید اصل گواهی عدم سوء پیشینه را نیز می فرستادید ( نگهش داشتید باهاش چکار کنید!!؟؟) . چرا وکیلتون در این خصوص دقت نکرد !!!! جریمه اش کنید !!!!
* آقا مهرداد پاسپورتت که اعتبارش مشکلی نداره ! روی همین پاسپورتت هم ویزا می چسبونند ، منتهی بعداً تا قبل از انقضای اعتبار پاسپورتت فرصت داری که از ایران تشریف ببری ( نه تا پایان اعتبار ویزا)
خوش باشی
ویرایش توسط afshinnnn : November 18th, 2009 در ساعت 03:23 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)