صفحه 456 از 5471 نخستنخست ... 3564064464474484494504514524534544554564574584594604614624634644654665065569561456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,551 تا 4,560 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Junior Member pooyaca آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان لیسانس همسر 3 امتیاز میده یا 4 تا ؟
    لیسانس مهندسی main applicant چی ؟ 20 تا یا 22 تا ؟

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    دوستان لیسانس همسر 3 امتیاز میده یا 4 تا ؟
    لیسانس مهندسی main applicant چی ؟ 20 تا یا 22 تا ؟
    اولي 4 امتياز
    دومي 20 امتياز

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان من نمی دونم که سؤال شماره 20 از فرم imm0008egen که راجع به محل سکونت مورد نظرمون می پرسه آيا جوابش مهمه؟ و اگه بگيم کجا، بايد اونجا بريم يا landing اونجا باشه؟
    شهرايي هستن که مزيتی داشته باشه گفتنشون؟
    ممنون می شم اگه بتونيد راهنمايي کنيد

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    دوستان من نمی دونم که سؤال شماره 20 از فرم imm0008egen که راجع به محل سکونت مورد نظرمون می پرسه آيا جوابش مهمه؟ و اگه بگيم کجا، بايد اونجا بريم يا landing اونجا باشه؟
    شهرايي هستن که مزيتی داشته باشه گفتنشون؟
    ممنون می شم اگه بتونيد راهنمايي کنيد
    شهر انتخابی شما امتیازی نخواهد داشت.
    شهری که محل سکونت شما خواهد شد را می خواهند نه جایی که لندینگ می کنید. بدیهی است خیلی از شهرهای کانادا فرودگاه بین المللی که از خاورمیانه یا اروپا به آن شهر پرواز داشته باشد، ندارد.

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    شهر انتخابی شما امتیازی نخواهد داشت.
    شهری که محل سکونت شما خواهد شد را می خواهند نه جایی که لندینگ می کنید. بدیهی است خیلی از شهرهای کانادا فرودگاه بین المللی که از خاورمیانه یا اروپا به آن شهر پرواز داشته باشد، ندارد.
    من می خوام بدونم واسه آفيسر تأثيری داره؟ هرچند غير مستقيم؟

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز

امروز وكيل محترم فرم‌هاي مديكال (يعني پيوست‌هايش) را براي من ارسال كرد.
    بايد عرض كنم كه مداركي كه از من خواسته‌اند

1- 980 دلار كانادا براي Landing
    2- فرم‌هاي مديكال
    3- سوء پيشينه همراه با اصل مدرك سوء پيشينه (فكر كنم اين مورد براي اين هست كه ما فقط ترجمه آن را كه به تاييد دادگستري و وزارت خارجه رسيده بود را فرستاديم)
    4- گردش حساب بانكي شش ماهه طبق معمول

آقا افشين عزيز امروز به محض دريافت اطلاعات برايتان نوشتم.

راستي تاريخ نامه من 27October 2009 است و دو ماه وقت دارم كه مدارك را ارسال كنم.

يك سوال با توجه به اينكه پاسپورت من تا 3-12-2010 اعتبار دارد و در نامه ذكر شده است بايد پاسپورت حداقل يكسال اعتبار داشته باشد به نظر شما من مي‌توانم الان پاسپورتم را عوض كنم آيا نمي‌گويند چرا پاسپورتي كه اول فرستادي با اين پاسپورت فرق دارد؟؟

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

نقل قول نوشته اصلی توسط کامران نمایش پست ها
    سلام یکی از دوستان قبلا درباره تغییر فونتها در Adobe Acrobat 7.0 Professional توضیح داده بود ولی من نتونستم از اون استفاده کنم میشه لطف کنید راهنمایی کنید

سلام٫
    من با Adobe Acrobat 6.0 Professional اين کار رو کردم٫ احتمالا بايد مشکل از يه جاي ديگه باشه ٫ مهم اينه که Professional باشه....

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها

2- فرم‌هاي مديكال
    3- سوء پيشينه همراه با اصل مدرك سوء پيشينه (فكر كنم اين مورد براي اين هست كه ما فقط ترجمه آن را كه به تاييد دادگستري و وزارت خارجه رسيده بود را فرستاديم)

يك سوال با توجه به اينكه پاسپورت من تا 3-12-2010 اعتبار دارد و در نامه ذكر شده است بايد پاسپورت حداقل يكسال اعتبار داشته باشد به نظر شما من مي‌توانم الان پاسپورتم را عوض كنم آيا نمي‌گويند چرا پاسپورتي كه اول فرستادي با اين پاسپورت فرق دارد؟؟

موفق باشي
    سلام
    مهردادعزيز من توي يك سايت خوندم كه اگه پاسپورت رو عوض كردي بايستي وقتي ميخواي بفرستيش هم جديد رو بفرستي و هم قديمي رو و واسشون توضيح بده
    فكر كنو توي سايت ايرانتو ديدمش
    موفق باشي

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

موفق باشي
    اعتبار پاسپورت شما را به چه دلیل متذکر شده اند شما که فعلاً در مرحله ی Passport Request نیستید؟

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

2- فرم‌هاي مديكال

موفق باشي
    ممنونم مهرداد جان ،

3 - بلی شما باید اصل گواهی عدم سوء پیشینه را نیز می فرستادید ( نگهش داشتید باهاش چکار کنید!!؟؟ ) . چرا وکیلتون در این خصوص دقت نکرد !!!! جریمه اش کنید !!!!

* آقا مهرداد پاسپورتت که اعتبارش مشکلی نداره ! روی همین پاسپورتت هم ویزا می چسبونند ، منتهی بعداً تا قبل از انقضای اعتبار پاسپورتت فرصت داری که از ایران تشریف ببری ( نه تا پایان اعتبار ویزا)

خوش باشی
    ویرایش توسط afshinnnn : November 18th, 2009 در ساعت 03:23 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)