صفحه 457 از 5471 نخستنخست ... 3574074474484494504514524534544554564574584594604614624634644654664675075579571457 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,561 تا 4,570 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    من می خوام بدونم واسه آفيسر تأثيری داره؟ هرچند غير مستقيم؟
    برای آفیسر ممکن است هر چیزی تاثیر داشته باشد که ما از آن بی اطلاع هستیم و یکی از مواردی که در این رابطه حدث زده می شود شانس پیدا کردن کار برای متقاضی مهاجرت از طریق Skilled Worker در مکانی که انتخاب کرده است، می باشد. البته این موضوع فقط در حد حدث می باشد.

Senior Member afshinnnn آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    اعتبار پاسپورت شما را به چه دلیل متذکر شده اند شما که فعلاً در مرحله ی Passport Request نیستید؟

والا فکر کنم آفیسر با مرامی بوده که زودتر مهرداد رو مطلع کرده ! وگرنه مهرداد تو اون فرصت کم بعد از ایمیل پاس ریکوئست چطور می خواست پاسپورتش راعوض کند و بفرستد !!!!!

اصلاً به ریسکش نمی ارزد ،من 3 سال پیش برای خودم و خانمم اقدام کردم ، پاسپورت خودم 10-12 روزه بدستم رسید ، اما پاس همسرم خبری نشد ! بعد یک ماه پیگیری حضوری توستم بگیرمش ! ( علت هم اشتباه خوشان در وارد نمودن اطلاعات بود ! بهمین راحتی!!!!)

البته در مجموع نظر بنده اینست که ایشان لزومی ندارد که پاسپورتش را عوض کند !!!!!
    ویرایش توسط afshinnnn : November 18th, 2009 در ساعت 03:24 PM

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    اعتبار پاسپورت شما را به چه دلیل متذکر شده اند شما که فعلاً در مرحله ی Passport Request نیستید؟
    نه در متن نامه آمده است و به طور كلي براي تمام ايرانيان ايم موضوع را متذكر شده است كه از زماني كه ما مي‌خواهيم issue كنيم بايد يك سال اعتبار داشته باشد

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    ممنونم مهرداد جان ،

3 - بلی شما باید اصل گواهی عدم سوء پیشینه را نیز می فرستادید ( نگهش داشتید باهاش چکار کنید!!؟؟ ) . چرا وکیلتون در این خصوص دقت نکرد !!!! جریمه اش کنید !!!!

* نه مهرداد جان هیچ مشکلی ندارد و بهتر است زودتر اینکار را انجام دهی تا ازت پاسپورت نخواستند . یه وقت دیدی مثل بابک 15 روزه ایمیل پاس ریکوئستت اومد !
    اگر تعویض نکنی هم بهت ویزا می دهند ، اما دیگه تاریخ اعتبار ویزا ملاک نیست ، بلکه تاریخ انقضای پاسپورتت که نزدیکتره ملاک خواهد بود !

خوش باشی

پس تعويض برايشان مهم نيست؟؟ ينكه بايد دوباره كپي را برايشان ارسال كنيم اينجا صادق نيست؟؟
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    ممنونم مهرداد جان ،

3 - بلی شما باید اصل گواهی عدم سوء پیشینه را نیز می فرستادید ( نگهش داشتید باهاش چکار کنید!!؟؟ ) . چرا وکیلتون در این خصوص دقت نکرد !!!! جریمه اش کنید !!!!

خوش باشی

اين جريمه من است كه وكيل گرفتم باز آفيسر با حالي بوده براي ما كسري پرونده نزده است

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    اين جريمه من است كه وكيل گرفتم باز آفيسر با حالي بوده براي ما كسري پرونده نزده است

بهرحال نظر شخصی من این است که اعتبار پاسپورتتان برای صدور ویزا مشکلی ندارد ! اما اگر قصد تعویض آنرا دارید ، همین امروز دست بکار شوید .

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    پس تعويض برايشان مهم نيست؟؟ ينكه بايد دوباره كپي را برايشان ارسال كنيم اينجا صادق نيست؟؟
    نه تعویض مشکلی ندارد ، خ ............... که نیستند ! می دونند برای چی تعویض کردید ! اطلاعات پاس قبلی تون را دارند و کپی اش بدردشون نمی خوره !!!!

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

لطفا اگه می شه به من بگيد در قسمت Details of family members از فرم enimm0008eg(Application for permanent resident in canada آيا پدر، مادر، خواهر و برادر هم بايد نوشته بشن؟

Junior Member pooyaca آواتار ها

دوستان ,
    من یه job offer از پارسال گرفتم که HRSDC هم تاییدش کرده بود و من با اون job offer برای ویزای کار اقدام کردم ... به دلایلی ویزا نگرفتم
    اما اون job offer همچنان اعتبار داره ...
    میخوام ببینم الان تو فرم SCHEDULE 3 در جواب اینکه آیا job offer دارید یا نه ؟ چی بگم ؟
    و آیا رد شدن این job offer بر اعتبارش تاثیر میذاره ؟
    البته من دارم از لیست 38 مشاغل استفاده میکنم .... ولی خوب میخوام امتیازمو از لب مرز (67) بکشم بالا ....

Junior Member pooyaca آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    لطفا اگه می شه به من بگيد در قسمت Details of family members از فرم enimm0008eg(Application for permanent resident in canada آيا پدر، مادر، خواهر و برادر هم بايد نوشته بشن؟
    به نظر من لازم نیست چون بالای فرم نوشته :

You must provide the following details about each of your family members, whether they will be accompanying you to Canada or not. You
    must include your spouse or common-law partner, if applicable, and all of your dependent children, and those of your spouse or
    common-law partner, who are not already permanent residents or citizens of Canada
    .

یعنی فقط اعضای خانواده اصلی ( همسر و فرزند)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)