نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 493 از 805 نخستنخست ... 393443483484485486487488489490491492493494495496497498499500501502503543593 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,921 تا 4,930 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Lighting Design . NYU

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام من یه سؤالی دارم
    موقعی که DS-160 رو Submit کردم، فرم I-20 دستم نبود و فقط SEVIS رو داشتم. واسه همین یکی دو تا اشتباه کردم:
    1. آدرس دانشگاه رو اشتباه زدم. یعنی دانشکده خودمون رو زدم. اما توی I-20 آدرس ییه جای دیگه س
    2. مشخصات Official Contact دانشگاه رو اشتباه زدم. فکر میکردم همون مشاوری هستش که کارامو انجام میده. اما تو I-20 یکی دیگه خورده.
    3. شماره ملی رو نزدم/ آخه یه پاور پوینت گذاشته بودین اینجا اون گفته بود نزنید، اما هایزنبرگ گفته بزنید!

برای اصلاح این موارد چه کار باید بکنم؟ وقتم برای 17 جونه!
    باید یه DS-160 جدید پر کنم دوباره؟؟؟ و کدش رو آپدیت کنم تو پروفایلم؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    رشته آموزش زبان انگلیسی, دانشگاه آزاد تهران جنوب

سلام,
    1. من فول فاند از دانشگاه آریزونا رشته زبانشناسی گرفتم و TA شدم و برای F1و F2 میخوایم با همسرم بریم ارمنستان .مشکل س و بندهای دیگه رو نداریم : نظرتون چیه؟

2- واسه DS-160 بند OTHER NAMES .... من 10 سال پیش پسوند فامیلیمو رو برداشتم و شناسنامه ام توضیحات داره . تمامی مدارک تحصیلیم با فامیلی جدیدمه .به نظرتون لازمه اون اسم قدیمی رو تو DS-160 بنویسم ؟

3- آیا ما ایرانیها PASSPORT BOOK NO داریم ؟

4- تو قسمت POINT OF CONTACT IFO : من دو پسردایی و دختر دایی در کالیفرنیا دارم که CITIZEN هم هستن, آیا لازمه معرفی بشن ؟ یا اینکه بهتره SCHOOL OFFICIAL رو بنویسیم.

5- آیا شغلهای PART TIME حین تحصیل که تو رزومه دانشگاه آوردیم رو میشه حذف کرد تو DS-160 یا بخاطر عدم تناقض باز اینجا مطرح کنیم ( متناسب با رشته من شامل تدریس در آموزشگاه ها و ترجمه کردن بوده )

قبلا از هایزنبرگ عزیز متشکریم .

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط behjatreza نمایش پست ها
    سلام من یه سؤالی دارم
    موقعی که DS-160 رو Submit کردم، فرم I-20 دستم نبود و فقط SEVIS رو داشتم. واسه همین یکی دو تا اشتباه کردم:
    1. آدرس دانشگاه رو اشتباه زدم. یعنی دانشکده خودمون رو زدم. اما توی I-20 آدرس ییه جای دیگه س
    2. مشخصات Official Contact دانشگاه رو اشتباه زدم. فکر میکردم همون مشاوری هستش که کارامو انجام میده. اما تو I-20 یکی دیگه خورده.
    3. شماره ملی رو نزدم/ آخه یه پاور پوینت گذاشته بودین اینجا اون گفته بود نزنید، اما هایزنبرگ گفته بزنید!

سلام

1- مورد ندارد
    2-مورد ندارد
    3-پاورپوينت رو من ساختم. خودم نزدم و مشكلي ندارد.

وقت نگرفتيد؟ اگر گرفتيد كه مشكلي نيست اين موارد رو اصلاح كنيد تو فرم جديد و سابميت كنيد دوباره و اگر وقت گرفتيد فرم دوم روز مصاحبه دستتون باشه. اگر كه حساس هستيد به اينكه اين اطلاعات عينا منطبق باشه . وگرنه مشكلي نداره.
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط elnazkia1984 نمایش پست ها
    سلام,
    1. من فول فاند از دانشگاه آریزونا رشته زبانشناسی گرفتم و TA شدم و برای F1و F2 میخوایم با همسرم بریم ارمنستان .مشکل س و بندهای دیگه رو نداریم : نظرتون چیه؟

2- واسه DS-160 بند OTHER NAMES .... من 10 سال پیش پسوند فامیلیمو رو برداشتم و شناسنامه ام توضیحات داره . تمامی مدارک تحصیلیم با فامیلی جدیدمه .به نظرتون لازمه اون اسم قدیمی رو تو DS-160 بنویسم ؟

3- آیا ما ایرانیها PASSPORT BOOK NO داریم ؟

4- تو قسمت POINT OF CONTACT IFO : من دو پسردایی و دختر دایی در کالیفرنیا دارم که CITIZEN هم هستن, آیا لازمه معرفی بشن ؟ یا اینکه بهتره SCHOOL OFFICIAL رو بنویسیم.

5- آیا شغلهای PART TIME حین تحصیل که تو رزومه دانشگاه آوردیم رو میشه حذف کرد تو DS-160 یا بخاطر عدم تناقض باز اینجا مطرح کنیم ( متناسب با رشته من شامل تدریس در آموزشگاه ها و ترجمه کردن بوده )

2. بزنید...

3. نداریم!

4. برای رشته شما مشکلی نداره بزنید.. چون رشته اتون حساس نیست!!!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط behjatreza نمایش پست ها
    سلام من یه سؤالی دارم

سلام وقت که زیاد داری!

یه دونه دیگه پر کن و دوباره تو پروفایل آپدیت کن!

دقیق پر کن!

گرچه که پر نکنی هم مشکل نمیخوری... خیلی ها به این کاملی پر نمی کنند و مشکلی هم نمیخورن! ولی من خودم باشم کامل کامل انجام میدم...
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

نقل قول نوشته اصلی توسط eaten نمایش پست ها
    سلام من 7 ماه خدمت رفتم در نیروی هوائی ارتش. اما بعدش معافیت پزشکی گرفتم در کارت معافیت هم جائی نزده که من خدمت کردم. حالا در DS-160 بزنم خدمت کردم یا نه؟

گپ بین تحصیل و خدمتتون چقدر بوده؟!

بلافاصله بعد از درس رفتید خدمت؟!

اگر زیاد گپ ندارید.. مثلاً 1 سال فرجه رو پر نکردید و بعد هم 7 ماه خدمت نکردید بزنید که خدمت نکردید!

اگر هم پر کردید فرجه ها رو میتونید بزنید خدمت نکردید و اگر آفیسر راجع به گپ پرسید بگید شرایط معافیم لب مرزی بود و بهم 6 ماه موقت داده بودن معافی تا ببینند شرایطم بهتر یا بدتر میشه یا نه! خود پروسه معافی هم که n ماه طول کشید :دی

نقل قول نوشته اصلی توسط samaneh71133 نمایش پست ها
    سلام
    من از 40000$ که شهریه دانشگاه هست 33000$ رو خود دانشگاه میده یعنی بهم Tuition waiver and stipend دادند. حالا در فرم دی اس جایی که میگه person paying for your trip رو چی بزنیم؟
    شما فاندتون 82.5% هست... بزنید دانشگاه!!!

گرچه که خیلی مهم نیست بزنید کی هست.. اگر خودتون هم بزنید مشکلی نیست! ولی صحیحش اینه که sponsor شما دانشگاهتونه!

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_k88 نمایش پست ها
    شما اگر برای پوزیشن دکتری دارید میرید فکر نمی کنم غیر اطلاعات دانشگاه لیسانس و فوق لیسانس اطلاعات دیگه ای رو بخوان. این که می گه اگر برای لیسانس یا فوق برید خب باید بگید مدرستون کچا بوده. تازه برای فوق هم خیلی شاید خیلی اهمیت نداشته باشه، ولی معمولا دو مقطع قبلی پرسیده می شه. باز خوبه تجربه دوستان رو هم بشنویم.
    دوستان عزیزم من الان خودم هم شک کردم،
    خودم هم توی فرم secondary school رو لیسانس و فوق لیسانس نوشتم فقط. آخه اینقد که مدرسه های پیش دانشگاهی و سال اول و دوم و سوم من همش مختلف بود... به نظرم هم رسید که احتمالا همین کافی باشه و این سوال رو احتمالا برای کسایی که برای لیسانس می رن نوشتن. نظرتون چیه آیا باید فرم رو اصلاح کنم و یکی دیگه آماده کنم. که خیلی بد می شه... چی کار کنم راهنماییم کنید.
    مرسی
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

Junior Member

سلام, علما به سوالات منم جواب میدن ؟
    1. من فول فاند از دانشگاه آریزونا رشته زبانشناسی گرفتم و TA شدم و برای F1و F2 میخوایم بریم ارمنستان .مشکل س و بندهای دیگه رو نداریم : نظرتون چیه؟

2- واسه DS160 بند OTHER NAMES .... من 10 سال پیش پسوند فامیلی رو برداشتم و شناسنامه توضیحات داره . تمامی مدارک تحصیلی با فامیلی جدیده . لازمه اون اسم قدیمی رو تو DS160 بنویسم ؟

3- تو قسمت POINT OF CONTACT IFO پسردایی و دختر دایی لازمه معرفی بشن ؟ اونا CITIZEN هم هستن ... یا اینکه بهتره SCHOOL OFFICIAL رو بزنیم

4- شغلهای PART TIME حین تحصیل که تو رزومه دانشگاه آوردیم میشه حذف کرد تو DS160 یا بخاطر عدم تناقض باز اینجا مطرح کنیم ( متناسب با رشته من شامل تدریس و ترجمه کردن بوده )

Junior Member

سلام دوستان لطفا یکی کمک کنه: آی 20 من و همسرم در حال صادر شدنه و تا چند روزه دیگه سویس نامبرها رو دریافت می کنیم. من نمی دونم بعدش باید برا هر سویس نامبر یه فرم دی اس پر کرد یا اینکه اف 1 فقط باید پر کنه فقط و تو قسمت همراهان اسم همسرو وارد کنه . اگه حالت اوله اینکه می گن وقت مصاحبه 2تا میشه پس چیه. اگه حالت دومه تو قسمت همراهان که میاره اصلا جایی نداره که سویس همسر رو وارد کرد. قاطی کردم ، لطفا کمک کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)