نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 496 از 805 نخستنخست ... 396446486487488489490491492493494495496497498499500501502503504505506546596 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,951 تا 4,960 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام دوستان
    من می خوام فرممو سابمیت کنم اما هنوزم شک دارم روی این سوال، اگه کمکم کنید خیلی ممنون می شم:
    در قسمت Previous US travel یه جایی پرسیده شده: Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the united states citizenship and immigration? ، من فامیل درجه یک سیتیزن دارم تو امریکا که تا حالا برای لاتاری برای من ثبت نام کردند و احتمالا آدرس خودشونو زده بودن، به نظرتون در جواب به این سوال باید yes بزنم یا no?

با توجه به اینکه به دیتابیس لاتاری دسترسی دارند به نظرم می آد yes باید بزنم بعد توی قسمتی که می پرسه explain بگم من قبلا واسه لاتاری ثبت نام شده بودم اما پذیرفته نشدم، اما نمی خوام باعث شه که کلیرنسم طولانی شه، لطفا راهنمایی کنید

خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Neda2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من می خوام فرممو سابمیت کنم اما هنوزم شک دارم روی این سوال، اگه کمکم کنید خیلی ممنون می شم:
    در قسمت Previous US travel یه جایی پرسیده شده: Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the united states citizenship and immigration? ، من فامیل درجه یک سیتیزن دارم تو امریکا که تا حالا برای لاتاری برای من ثبت نام کردند و احتمالا آدرس خودشونو زده بودن، به نظرتون در جواب به این سوال باید yes بزنم یا no?

با توجه به اینکه به دیتابیس لاتاری دسترسی دارند به نظرم می آد yes باید بزنم بعد توی قسمتی که می پرسه explain بگم من قبلا واسه لاتاری ثبت نام شده بودم اما پذیرفته نشدم، اما نمی خوام باعث شه که کلیرنسم طولانی شه، لطفا راهنمایی کنید

خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون
    نه . واسه خودتون دردسر درست نکنید . لاتاری که مهاجرت نمیشه .

سلام بر همه بچه ها به ویژه استاد هایزنبرگ
    من فکر می کردم که برای پر کردن فرم DS-160 تنها به SEVIS number نیاز دارم ولی حالا می بینم که در قسمت SEVIS فرم مذکور یه چیزی به نام Program Number هم می خواهد با فرمت _-_-_____. این اصلا چی هست و از کجا باید گیرش بیارم؟
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    سلام...

یکی از دوستان به نام refigh60 الان آنکارا زندگی می کنه... اگر فکر می کنی به دردت میخوره بگو دانشگاه سریع fedex کنه به آدرسش بچه کار درست و کار راه اندازیه!!! ایشالا که برسه به دستش سریع!!!

همون پرینت ها رو هم ترجیحاً داشته باش!!! اگر همسرتون و دخترتون رو راه ندن پول وقتتون که 160 دلار هست نمیپره! ​میشه زندش کرد! نگران نباش!
    مرسی از راهنمایی شما
    من آدرس هتل ارسال کردم دانشگاه اونا هم قرارا دوشنبه صبح سریع برام بفرستن تا شاید تا روز مصاحبه برسه هتل
    منظور شما اینکه اگر بخواهد مشکلی پیش بیاد همون جلوی درب که نمیزارن همسر ودخترم وارد بشن بعدش اگر داخل شدن مشکلی نیست
    میشه من را راهنمایی کنید اگر من را تنها راه دادن بعدش چه کا رکنم. بمونیم هتل تا i-20ها برسن بعد دوباره بریم سفارت یا خود سفارت راهنماییمون میکنه

Junior Member

سلام دوستان،

یک سوال داشتم که خیلی ممنون میشم اگر بهم کمک کنید.

من با I-20 یک دانشگاه فرم DS-160 را پر کردم و سابمیت هم کردم اما هنوز SEVIS Fee را پرداخت نکردم و وقت سفارت هم نگرفتم. اما الان تصمیم گرفتم که برای یک دانشگاه دیگه اقدام کنم و با استفاده از I-20 دانشگاه دوم فرم مربوط به سفارت را تکمیل کنم. خواستم ببینم که میشه فرم DS-160 را از اول پر کرد و فقط اطلاعات مربوط به I-20 را تغییر داد یا نه؟ اگر این کار را بکنم برام در سفارت مشکلی پیش نمیاد؟

خیلی ممنون.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط aslanm نمایش پست ها
    سلام دوستان،

یک سوال داشتم که خیلی ممنون میشم اگر بهم کمک کنید.

من با I-20 یک دانشگاه فرم DS-160 را پر کردم و سابمیت هم کردم اما هنوز SEVIS Fee را پرداخت نکردم و وقت سفارت هم نگرفتم. اما الان تصمیم گرفتم که برای یک دانشگاه دیگه اقدام کنم و با استفاده از I-20 دانشگاه دوم فرم مربوط به سفارت را تکمیل کنم. خواستم ببینم که میشه فرم DS-160 را از اول پر کرد و فقط اطلاعات مربوط به I-20 را تغییر داد یا نه؟ اگر این کار را بکنم برام در سفارت مشکلی پیش نمیاد؟

خیلی ممنون.
    سلام

چون وقت نگرفتید مشکلی نداره. یک فرم جدید ایجاد کنید و با مشخصات جدید پر کنید. موفق باشید
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

دوستان من قراره ده روز دیگه عقد کنم و چند روز بعدش بریم مصاحبه. اگر الآن که دارم ds160 پر می کنم بزنم married اشکال داره یا اینکه بزنم other زیرش توضیح بدم؟

سلام من یه سوال داشتم
    اگه من الان ds-160 را برای سفارت انکارا باز کنم ولی اطلاعاتم را تکمیل نکنم. باید چه شماره ای را از ds برای گرفتن وقت استفاده کنم؟
    ایا در طی پروسه ی وقت گرفتن از من شماره sevis میخواد؟
    سوال اخر اینکه میشه از انکارا وقت گرفت و اگه تایم زودتری باز شد وقت را به جلو انداخت؟ هزینه داره؟

مرسی

سلام
    می خواستم ببینم کا آموزی یا تی ای بودن جز employment حساب میشه؟ اینو در رابطه با سوال were you previously employed? می پرسم.
    و اینکه اگر تو رزومه بیارم که تی ای بودم مشکلی نداره که تو فرم دی اس 160 اشاره ای به اون نکنم؟
    مرسی

سلام

ببخشید، من الان عکس در دسترس ندارم، میتونم یه عکس بی کیفیت که متناسب با استانداردهایی که گفته نیست آپلود کنم، و روز مصاحبه یه عکس خوب همراهم ببرم؟ مشکل پیش نیاد؟
    مثل اینکه خودشون اینطوری نوشتن که میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)