با سلام خدمت همه دوستان و تبریک به دوستانی که تغییر تو پروندشون داشتند،
راستش من هر چه بیشتر این فروم رو میخونم بیشتر متوجه نواقص مدارکم میشم ): تو فرمهایی رو که برای سیدنی فرستادم فقط فرم schedule 1 رو جداگانه برای همسرم پرکردم آخه فقط بالای اون فرم دقیقا نوشته بود که باید قبل از پر کردن فرم از اون کپی بگیرید و همسرتون هم پر کنه.... اما فایل نامبرم از سیدنی اومد و حدود یک ماه بعدش هم فرمها رو به همون صرت برای دمشق پست کردم .... اگه لازم بوده چرا به عنوان کسری مدارک ازم نخواستن؟ میدونم باید منتظر بمونم اما به نظرتون چی میشه؟
سلام رضا جان
من خودم یه نامه انگلیسی آماده کردم رو سربرگ شرکت که توش وظابف، مدت کار و حقوق رو نوشتم و پایینش اسم مدبر عامل و سمت شو زدم به اضافه شماره تلفنش.
دادم مدیر عامل امضا کرد . مهر هم زدم هیچ دالترجمه ای هم نرفتم
از هر سال یک فیش حقوقی اسفند ماه رو هم ترجمه کردم و گذاشتم البته فیش حقوقی ما یه نصفه کاغذ A4 بدون هرگونه علامتهای اعتبار دهنده هس
خوب من مدیکال ام تا برسه اینجا می شه اخر هفته اینجا و بنابراین فکر کنم دوشنبه سه شنبه اینجا بروم . وقت برای جمعه عصر گرفته بودم ولی مثل اینکه نمی شه کاریش کرد
یک مسله من می ۲۰۱۰ تمام می شه فرصت ش به نظر شما این قضیه یک ساله را به روی ام خواهند اورد در صورتی که همه چیز خوب پیش بره؟اخه اینجا بخوام در سفارت عوض کنم کلی لفت می دن. من می گم الان برم مدیکال ها رو با پاس قدیمی بدم و بعد برم سفارت درخواست جدید بدم در سفارت نه؟
فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013 لندینگ: June 10, 2013
دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده... بابت یه پروژه یه دفعه 15 میلیون تومن به حساب مشترک من و همسرم واریز شده. حالا با توجه به اینکه در گردش 6 ماهه میگن اگه اخیراً پول زیادی به حسابتون واریز شده باید بگین از کجا اومده، به نظرتون تا وقتی که مدیکال ما بیاد و دوباره گردش بخوان اینو هم باید بگیم که از کجا اومده؟ (من 5/1 ماهه که پندینگم) به نظرتون حالا که ریخته شده بذاریم تو حساب باشه یا اینکه همه شو بریزیم تو یه حساب دیگه و کم کم برگردونیم؟
فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013 لندینگ: June 10, 2013
علاقه مندی ها (Bookmarks)