صفحه 458 از 5471 نخستنخست ... 3584084484494504514524534544554564574584594604614624634644654664674685085589581458 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,571 تا 4,580 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    به نظر من لازم نیست چون بالای فرم نوشته :

You must provide the following details about each of your family members, whether they will be accompanying you to Canada or not. You
    must include your spouse or common-law partner, if applicable, and all of your dependent children, and those of your spouse or
    common-law partner, who are not already permanent residents or citizens of Canada
    .

یعنی فقط اعضای خانواده اصلی ( همسر و فرزند)

پس من بايد N/A بنويسم يا اينکه همينطور خالی رهاش کنم؟

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط Atriya نمایش پست ها
    پس من بايد N/A بنويسم يا اينکه همينطور خالی رهاش کنم؟
    اگر مجرد می باشید بنویسید None

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    دوستان ,
    من یه job offer از پارسال گرفتم که HRSDC هم تاییدش کرده بود ....
    می شه لطف کنید و بگید چطور job offer گرفتید ودر چه زمینه شغلی؟
    موفق باشی

Junior Member pooyaca آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط meb نمایش پست ها
    می شه لطف کنید و بگید چطور job offer گرفتید ودر چه زمینه شغلی؟
    موفق باشی
    job offer من در زمینه مدیریت بازار بود (marketing manager) ;..
    که از شرکت یکی از اقوام گرفته بودم
    که رد شد ویزام ... و یک سال هم علاف این ماجرا بودم

Junior Member

با سلام خدمت همه دوستان و تبریک به دوستانی که تغییر تو پروندشون داشتند،
    راستش من هر چه بیشتر این فروم رو میخونم بیشتر متوجه نواقص مدارکم میشم ): تو فرمهایی رو که برای سیدنی فرستادم فقط فرم schedule 1 رو جداگانه برای همسرم پرکردم آخه فقط بالای اون فرم دقیقا نوشته بود که باید قبل از پر کردن فرم از اون کپی بگیرید و همسرتون هم پر کنه.... اما فایل نامبرم از سیدنی اومد و حدود یک ماه بعدش هم فرمها رو به همون صرت برای دمشق پست کردم .... اگه لازم بوده چرا به عنوان کسری مدارک ازم نخواستن؟ میدونم باید منتظر بمونم اما به نظرتون چی میشه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    مهرداد عزیز
    مبارک باشه عزیز . شما هم که رفتنی شدی. برای ما هم دعا کنید.

دوستان
    این قضیه مهر دادگستری و امور خارجه مثل اینکه جدیه. چند نفر بهم گفتن باید حتما هر دو مهر رو قرارداد و سابقه کار بخوره. یکسری هم میگفتن رو همه مدارک.
    کسیو سراغ دارید که این مدارکو بدون این دو مهر یا حداقل مهر دادگستری ارسال کرده باشه ( بدون مهر امورخارجه) و مدیکالش صادر شده باشه؟
    مهرداد و که میدونیم همه مدارکشو هر دو مهر زده . بقیه چی ؟ پدرام , بابک , وحید , کینگ دانی , پیمان , آناهیتا , سیاوش عزیز لطفا شما که مدیکال هم رد کردید هم بگید چجوری فرستادید این مدارکتونو.
    چون ما بیمه نیستیم و احتمالا مهر وزارت امور خارجه را قبول نکنن بزنن و از این بابت خیلی نگرانیم.
    با تشکر
    سلام رضا جان
    من خودم یه نامه انگلیسی آماده کردم رو سربرگ شرکت که توش وظابف، مدت کار و حقوق رو نوشتم و پایینش اسم مدبر عامل و سمت شو زدم به اضافه شماره تلفنش.
    دادم مدیر عامل امضا کرد . مهر هم زدم هیچ دالترجمه ای هم نرفتم
    از هر سال یک فیش حقوقی اسفند ماه رو هم ترجمه کردم و گذاشتم البته فیش حقوقی ما یه نصفه کاغذ A4 بدون هرگونه علامتهای اعتبار دهنده هس

خوب من مدیکال ام تا برسه اینجا می شه اخر هفته اینجا و بنابراین فکر کنم دوشنبه سه شنبه اینجا بروم . وقت برای جمعه عصر گرفته بودم ولی مثل اینکه نمی شه کاریش کرد

یک مسله من می ۲۰۱۰ تمام می شه فرصت ش به نظر شما این قضیه یک ساله را به روی ام خواهند اورد در صورتی که همه چیز خوب پیش بره؟‌اخه اینجا بخوام در سفارت عوض کنم کلی لفت می دن. من می گم الان برم مدیکال ها رو با پاس قدیمی بدم و بعد برم سفارت درخواست جدید بدم در سفارت نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط King_Dani نمایش پست ها
    خوب من مدیکال ام تا برسه اینجا می شه اخر هفته اینجا و بنابراین فکر کنم دوشنبه سه شنبه اینجا بروم . وقت برای جمعه عصر گرفته بودم ولی مثل اینکه نمی شه کاریش کرد

یک مسله من می ۲۰۱۰ تمام می شه فرصت ش به نظر شما این قضیه یک ساله را به روی ام خواهند اورد در صورتی که همه چیز خوب پیش بره؟‌اخه اینجا بخوام در سفارت عوض کنم کلی لفت می دن. من می گم الان برم مدیکال ها رو با پاس قدیمی بدم و بعد برم سفارت درخواست جدید بدم در سفارت نه؟
    فکر می کنم کار مطمئن تری باشه...
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده... بابت یه پروژه یه دفعه 15 میلیون تومن به حساب مشترک من و همسرم واریز شده. حالا با توجه به اینکه در گردش 6 ماهه میگن اگه اخیراً پول زیادی به حسابتون واریز شده باید بگین از کجا اومده، به نظرتون تا وقتی که مدیکال ما بیاد و دوباره گردش بخوان اینو هم باید بگیم که از کجا اومده؟ (من 5/1 ماهه که پندینگم) به نظرتون حالا که ریخته شده بذاریم تو حساب باشه یا اینکه همه شو بریزیم تو یه حساب دیگه و کم کم برگردونیم؟
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده... بابت یه پروژه یه دفعه 15 میلیون تومن به حساب مشترک من و همسرم واریز شده. حالا با توجه به اینکه در گردش 6 ماهه میگن اگه اخیراً پول زیادی به حسابتون واریز شده باید بگین از کجا اومده، به نظرتون تا وقتی که مدیکال ما بیاد و دوباره گردش بخوان اینو هم باید بگیم که از کجا اومده؟ (من 5/1 ماهه که پندینگم) به نظرتون حالا که ریخته شده بذاریم تو حساب باشه یا اینکه همه شو بریزیم تو یه حساب دیگه و کم کم برگردونیم؟
    تا موقعی که دوباره ازتان Bank Statement خواستند چند ماهی از این موضوع خواهد گذشت و دیگر حکم Recently را نخواهد داشت که باید توضیحی برایش داشته باشید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)