نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 504 از 805 نخستنخست ... 4404454494495496497498499500501502503504505506507508509510511512513514554604 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,031 تا 5,040 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط roohitavaf نمایش پست ها
    سلام
    یکی از دوستای من تاریخ تولد پدرش رو در DS-160 اشتباه زده. الان وقت هم گرفته. آیا لازمه DS_160 رو دوباره پر کنه؟ جایی مدارک پدر و مادر چک می شه؟ اصلا می شه وقتی که وقت گرفتیم یه DS-160 جدید پر کرد؟

ممنون
    اگر تصمیم گرفتن جدید پر کنند... 3 4 دقیقه وقت بزارند و تو سیستم هم editکنند ... تو سیستم وقت دهی منظورمه!

ایشون میتونند retrieve رو بزنند و به جای پرینت Create a new application رو بزنند و سریع یه اپلیکشن جدید میاد که میتونند اطلاعات رو ادیت کنند

زمانی هم نمیبره!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

وقتی وقت سفارت رو گرفتیم می تونیم باز هم شماره DS-160 رو توی سیستم سفارت تغییر بدیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط roohitavaf نمایش پست ها
    وقتی وقت سفارت رو گرفتیم می تونیم باز هم شماره DS-160 رو توی سیستم سفارت تغییر بدیم؟
    راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

مرسی، همین کار رو کردیم. Confirmation جفتش رو هم می بره.

Junior Member

سلام دوستان من خواهرم فرصت مطالعاتی آمریکاست 2 ماه دیگه برمیگرده حالا من باید چه جوابی به این سوال بدم
    Do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States?

Junior Member

سلام به همه دوستان ببخشید اگه سوالم تکراری هست ولی جوابی واسش پیدا نکردم.
    فامیلی من دو قسمتی هست تو فرم چطوری بنویسم؟ جدا از هم یا پشت سر هم؟ توی نامه I-20 پشت سر هم نوشته.

نقل قول نوشته اصلی توسط nisha نمایش پست ها
    سلام دوستان من خواهرم فرصت مطالعاتی آمریکاست 2 ماه دیگه برمیگرده حالا من باید چه جوابی به این سوال بدم
    Do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States?
    مخفی نکنید بزنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط monaH نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان ببخشید اگه سوالم تکراری هست ولی جوابی واسش پیدا نکردم.
    فامیلی من دو قسمتی هست تو فرم چطوری بنویسم؟ جدا از هم یا پشت سر هم؟ توی نامه I-20 پشت سر هم نوشته.
    سلام

دقیقاً مطابق با passport

اگر هم I-20 مثل Passport نیست باید بهشون بگید درست کنند

این رو هم حتماً بخونید!

PLEASE NOTE: Have you double checked whether or not the names (including your middle name) on your I-20/DS-2019 exactly match your passport? If not (even if only 1 letter is wrong), please contact your school or organization to have a new I-20/DS-2019 issued prior to your appointment, if possible. If the corrected document does not arrive in time, you should still attend the appointment with the incorrect I-20, but a visa cannot be issued until the embassy receives the corrected I-20.
    اینجا

Junior Member

با سلام خدمت تمامی دوستان
    2 سوال از خدمتتان داشتم
    1-در ds2019 که برای من ارسال شده در بخش position نوشته شده self employed profession in medical field حالا در حین ثبت نام در ds160 باید primary occupation را چی بنویسم؟؟ در این فروم not employed توصیه شده و من هم با وجودی که فارغ التحصیل پزشکی هستم ولی کار درمانی انجام نداده ام و استخدام نبوده ام. اگر اینجا بنویسم not employed ایرادی نداره و با ds 2019 من تداخلی ایجاد نمیشه؟؟؟
    2- در جواب سوال has anyone ever filled an immigration petition on your behalf ثبت نام لاتاری اهمیتی ندارد؟؟

مرسی از راهنمایی

نقل قول نوشته اصلی توسط AliZ1145 نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان
    2 سوال از خدمتتان داشتم
    1-در ds2019 که برای من ارسال شده در بخش position نوشته شده self employed profession in medical field حالا در حین ثبت نام در ds160 باید primary occupation را چی بنویسم؟؟ در این فروم not employed توصیه شده و من هم با وجودی که فارغ التحصیل پزشکی هستم ولی کار درمانی انجام نداده ام و استخدام نبوده ام. اگر اینجا بنویسم not employed ایرادی نداره و با ds 2019 من تداخلی ایجاد نمیشه؟؟؟
    2- در جواب سوال has anyone ever filled an immigration petition on your behalf ثبت نام لاتاری اهمیتی ندارد؟؟

مرسی از راهنمایی
    آره بنویس not employed

99% اون self employed که نوشته برای کار اونجاتونه...

اون رو هم بزنید نه! که اصلاً لاتاری منظورش نیست!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)