لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
وقتی وقت سفارت رو گرفتیم می تونیم باز هم شماره DS-160 رو توی سیستم سفارت تغییر بدیم؟
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام دوستان من خواهرم فرصت مطالعاتی آمریکاست 2 ماه دیگه برمیگرده حالا من باید چه جوابی به این سوال بدم
Do you have any immediate relatives, not including parents, in the United States?
سلام به همه دوستان ببخشید اگه سوالم تکراری هست ولی جوابی واسش پیدا نکردم.
فامیلی من دو قسمتی هست تو فرم چطوری بنویسم؟ جدا از هم یا پشت سر هم؟ توی نامه I-20 پشت سر هم نوشته.
سلام
دقیقاً مطابق با passport
اگر هم I-20 مثل Passport نیست باید بهشون بگید درست کنند
این رو هم حتماً بخونید!
PLEASE NOTE: Have you double checked whether or not the names (including your middle name) on your I-20/DS-2019 exactly match your passport? If not (even if only 1 letter is wrong), please contact your school or organization to have a new I-20/DS-2019 issued prior to your appointment, if possible. If the corrected document does not arrive in time, you should still attend the appointment with the incorrect I-20, but a visa cannot be issued until the embassy receives the corrected I-20.
اینجا
با سلام خدمت تمامی دوستان
2 سوال از خدمتتان داشتم
1-در ds2019 که برای من ارسال شده در بخش position نوشته شده self employed profession in medical field حالا در حین ثبت نام در ds160 باید primary occupation را چی بنویسم؟؟ در این فروم not employed توصیه شده و من هم با وجودی که فارغ التحصیل پزشکی هستم ولی کار درمانی انجام نداده ام و استخدام نبوده ام. اگر اینجا بنویسم not employed ایرادی نداره و با ds 2019 من تداخلی ایجاد نمیشه؟؟؟
2- در جواب سوال has anyone ever filled an immigration petition on your behalf ثبت نام لاتاری اهمیتی ندارد؟؟
مرسی از راهنمایی
علاقه مندی ها (Bookmarks)