دوستان سلام
دو تا سوال داشتم، یکی اینکه فرقی نمی کنه کپی پاسپورت رو که میفرستیم رنگی باشه یا سیاه سفید و دیگه اینکه آیا باید زیر همه ی فرم هایی رو که می فرستیم به سیدنی امضا کنیم؟
ممنون
ااااااااااااااااااااا! درست میگی خودت! به احتمال 500% هم تو قراردادهات مربی نوشتن که instructor هست! بازهم میگم، استاد دانشگاه یعنی professor که ما نیستیم! من خود a member of faculty هستم ولی با 4131 اقدام کردم . (این استاد هم به نظرم مثل مدیریته، نمیشه که هنوز مهر فوق لیسانس خشک نشده یهو استاد و مدیر شد که!)
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
با سلام
دوستان کسی ایمیلی یا تلفنی از سیدنی داره که بشه باهاشون تماس گرفت و جویای حال فایل نامبر شد؟
بله، طبق چیزی که در سایت http://www5.hrsdc.gc.ca در بخش Employment requirements مشاهده میکنید، لزوم داشتن مدرک دکترا قید شده.
سایت فوق، سایت منابع انسانی کانادا هست و نه مهاجرت. درسته که اداره مهاجرت به کانادا از استانداردهای این ارگان استفاده میکنه اما در مواردی تبصره هایی اعلام شده. مثلا در بوکلت op06 دوبار تاکید شده که افیسرها باید بخش Employment requirements را نادیده بگیرند.
میتونید خودتون بوکلت فوق رو مطالعه کنید.
با توجه به مطلب فوق، شما میتونید با کد 4121 : university professor اقدام کنید چون کد 4131 مربوط به اساتید دانشگاه نیست.
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
ثنا جان
من چند جایی دیگه در اینمورد پرسیدم.
کلا نتیجه اینه که نه سابقه بیمه میخوان نه نیازی به مهر امور خارجه برای سابقه کاره.
چون اگه میخواست که نمیگفتن بیمه لازم نیست. در صورت ترجمه مهر دادگستری لازمه.
در ضمن اگه نامه به انگلیسی نوشته بشه نیازی به مهر دادگستری هم نیست و همون سابقه کار با سربرگ تاریخ امضا و مهر شرکت کفایت میکند و مورد اعتبار سفارت خانه میباشد.
خوش باشی
در کد 4121 هم university instructor وجود داره.
ارسال مدارک به دمشق: August 29, 2006 ترنسفر پرونده به ورشو: April 28, 2010
ارسال مدارک به سیدنی: August 08, 2009 دریافت فایل نامبر اول: October 05, 2009 تاریخ فایل نامبر دوم: December 9, 2009
IELTS
علاقه مندی ها (Bookmarks)