صفحه 44 از 97 نخستنخست ... 34353637383940414243444546474849505152535494 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 965

موضوع: تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند و مسائل مرتبط

نقل قول نوشته اصلی توسط Saaaaam نمایش پست ها
    دوست عزیز
    والا این دانشگاه های ایران نه که خیلی رنک بالایی دارند موقع ارزیابی معدل ما را درصد کاهشی هم نیوزلند می زنه!
    نمره زبان فقط شرط لازم هست و تاثیر زیادی ندارد.
    جی ار ای برای استرالیا نیوزلند و بیشتر دانشگاه های اروپا الزامی نیست البته تاثیر ++ دارد
    بدون فاند پذیرش میدن به من هم لینکلن داد که نرفتم از خداشونه پول بگیرن!
    سوال اخر را نمی دونم
    دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون
    شما پذیرش دکترای نیوزاند بدون فاند رو گرفتید، حتما درباره هزینه ی زندگی تحقیق کردید
    میشه بگید هزینه ی اجاره خونه، غذا، شهریه حدودا چقدر می افته
    می خوام بدونم اصلا میشه اپلای کرد
    اینجا هم مثل فنلاند اصلا نباید رو کار دانشجویی و فاند حین تحصیل حساب باز کرد؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سفر به نیوزیلند | بلیط | هتل | همسفر | تجربیات سفر و مسائل مرتبط

سلام.يه سوال دارم.همسر من براي آكلند پذيرش دكترا داره با سالي 12000دلار.بااين مقدار ميشه اونجا زندگي كرد?
    اگه من بخوام تو رشته داروسازي وارد بشم.امكانش هست؟
    ممنون ميشم كسي جواب بده

نقل قول نوشته اصلی توسط shaparak1 نمایش پست ها
    سلام.يه سوال دارم.همسر من براي آكلند پذيرش دكترا داره با سالي 12000دلار.بااين مقدار ميشه اونجا زندگي كرد?
    اگه من بخوام تو رشته داروسازي وارد بشم.امكانش هست؟
    ممنون ميشم كسي جواب بده
    به نظر من 12000 کمه واسه زندگی با توجه به هزینه های اینجا. اگر هم بشه بسیار بسیار سخت. اگرم دو نفر باشید که سخت تر تر تر....
    راجع به سوال دومتون اطلاعی ندارم.
    مهرداد

نقل قول نوشته اصلی توسط BroSis نمایش پست ها
    دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون
    شما پذیرش دکترای نیوزاند بدون فاند رو گرفتید، حتما درباره هزینه ی زندگی تحقیق کردید
    میشه بگید هزینه ی اجاره خونه، غذا، شهریه حدودا چقدر می افته
    می خوام بدونم اصلا میشه اپلای کرد
    اینجا هم مثل فنلاند اصلا نباید رو کار دانشجویی و فاند حین تحصیل حساب باز کرد؟
    در مورد آکلند می توانم حدودی به شما موارد زیر برای (دانشجو+همسر) را بگم
    هزینه شهریه و بیمه دانشجویی خانواده: حدود 8000 دلار نیوزلند سالانه
    هزینه اجاره در مرکز شهر به همراه آب و برق و اینترنت: حداقل هفته ای 300 دلار
    گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند حلال: به طور متوسط هر کیلو ده دلار به بالا
    شیر : حداقل لیتری سه و نیم دلار
    نان تست: حداقل بسته ای یک و نیم دلار
    میوه متعارف: بسته به فصل و محل خرید از دو تا سه دلار به بالا برای هر کیلو
    هزینه حمل و نقل با اتوبوس برای کوتاه ترین مسیر با تخفیف دانشجویی: حدود 1.2 دلار برای هر سمت
    کار دانشجویی در دانشگاه آکلند محدود و طبیعتاً اصلاً امکان گذران زندگی با درآمد آن وجود ندارد. اگر هم حدس می زنید که حتی می توان در مک دونالد کار کرد باید عرض کنم که همچین امکانی به راحتی وجود ندارد چون معمولاً شمایی که دانشجوی دکترا هستید را استخدام نمی کنند به راحتی.
    در مورد فاند هم بستگی به استادتان دارد. اگر اصلاً حدس نمی زنید که استادتان می تواند برایتان کمک هزینه تحصیلی جور کند؛ باید به راحتی برای حداقل سالی 25000 دلار هزینه برنامه ریزی کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mesa1014 نمایش پست ها
    به نظر من 12000 کمه واسه زندگی با توجه به هزینه های اینجا. اگر هم بشه بسیار بسیار سخت. اگرم دو نفر باشید که سخت تر تر تر....
    راجع به سوال دومتون اطلاعی ندارم.
    ممنون كه پاسخ داديد.استادش گفته هزينه دانشگاه نداره.12000تا14000هم ميده واس زندگي.بنظرخودمم كمه.
    دانشجوي دكترا ميتونه كارهم بكنه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shaparak1 نمایش پست ها
    ممنون كه پاسخ داديد.استادش گفته هزينه دانشگاه نداره.12000تا14000هم ميده واس زندگي.بنظرخودمم كمه.
    دانشجوي دكترا ميتونه كارهم بكنه؟
    خواهش میکنم. از نظر قانونی بله میتونه کار کنه ولی اینکه کار گیر بیاد یا نه و تا چه حد عملی باشه با فشار درسی اون بحث دیگه ای هست.
    مهرداد

سلام
    یه سوال میشه لیسانس روانشناسی رو به صورت غیر حضوری در نیوزلند خواند؟
    اگر اره بگید برای پذیرش چه مدارکی باید داشته باشم؟و کدوم دانشگاه ها اینو دارن؟

Junior Member

سلام دوستان کسی میدونه چند بار میشه دیفر کرد زمان اغاز نحصیلو؟ دانشگاه ایراد نمیگیرن؟من یه بار دیفر کردم می ترسم دوباره ویزا طول بکشه و مجبورشم دوباره اینکارو بکنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط mino22027 نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی میدونه چند بار میشه دیفر کرد زمان اغاز نحصیلو؟ دانشگاه ایراد نمیگیرن؟من یه بار دیفر کردم می ترسم دوباره ویزا طول بکشه و مجبورشم دوباره اینکارو بکنم.
    سلام، اگر به دلیل طولانی شدن ویزا هست بعید میدونم ایراد بگیرن چون شرایط رو میفهمن.
    مهرداد

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mino22027 نمایش پست ها
    هر چه قدر که بخواین میتونین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)