شما استاد مایین
من تا جایی که فهمیدم، دانشگاه در کانادا یعنی جایی که higher education & furtherبا شه ،نه فقط در حد لیسانس، یعنی جایی که مدرکش تا لیسانسه، کالج محسوب میشه.. البته خیلی مرزها مشخص نیست و تو استانهای مختلف متفاوته! ولی تو BC & Ontario دقیقاً همینه.
استاد هم کسی هست که حتما دکترا داشته باشه و مراحل مربی و استادیار رو گذرونده باشه.
مربی میتونه استخدام تمام وقت دانشگاه باشه ولی مراحل استادی رو هنوز نگذرونده یا در حال گذروندنه..
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.
اگر اونطوری که دوستمون گفته نیازی نباشه که مدرک با NOC مرتبط باشه(البته به نظر میاد مال شما هست) میتونی رو جمله بالا مانور بدی.
من تجربه کاریم در زمینه راه اندازی مراکز سویچینگ موبایله ولی خوب با شرکت صحبت کردم گفتند ردیفه.
البته شانس آوردید من آفیسر نیستموالا هیچ وقت یه پزشک رو با سابقه کار مدیریت IT قبول نمیکردم
ویرایش توسط بهادر : November 22nd, 2009 در ساعت 03:38 PM
دوستانی که می خواین مدارکتون رو بفرستین سیدنی ,
من امروز دفتر DHL بودم .. یه امضا ازتون میگیرن که اگه مدارک دیرتر رسید تقصیر اونا نیست
و اینو میگم که برای ارسال روی 10-12 روز حساب کنید .... دیگه از 3-4 روز خبری نیست
(البته برای کانادا نه ارسال به سوریه )
تازه هزینه هم شده 72.000 تومان
دوستان سلام
من امروز مدارکمو فرستادم سیدنی. در پروسه ی پر کردن فرم ها دوستان خیلی به من کمک کردید. از همه ممنونم
البته به من گفتن که 4 روزه می رسه و 41000 تومن دادم
علاقه مندی ها (Bookmarks)