صفحه 472 از 5471 نخستنخست ... 3724224624634644654664674684694704714724734744754764774784794804814825225729721472 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,711 تا 4,720 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    دوست عزيز يك سوال

شما خدايي نا كرده فايل نامبر را كه از 013 كه نمي‌زنيد؟؟؟؟!؟!؟ مطمئنا از B شروع مي‌كنيد ديگه؟؟ خوب اگر اينطور باشد شايد فاميلي شما دو بخشي است و بايد حالتها مختلف را امتحان كنيد

موفق باشيد
    ببينيد فقط فاميلتون رو وارد ميكنيد ديگه، اسم كوچكتون را كه وارد نميكنيد.

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    آیا درباره اینکه علمی کاربردی دانشگاه محسوب نمیشود جایی چیزی خواندید؟
    چون معادل اینگلیسی آن university of applied sciences and technology هست.
    در مواردی مانند مهاجرت به نیوزلند منظور از دانشگاه دقیقا" قید شده. حتی نام دانشگاه ها هم آمده و مثلا دانشگاه آزاد در فهرستشان وجود ندارد. اما در مورد کانادا چنین چیزی وجود ندارد. به نظر بنده علمی کاربردی دانشگاه محسوب میشود.

(جسارت بنده را ببخشید! در هر صورت شما استاد دانشگاه هستید نه بنده.)
    شما استاد مایین
    من تا جایی که فهمیدم، دانشگاه در کانادا یعنی جایی که higher education & furtherبا شه ،نه فقط در حد لیسانس، یعنی جایی که مدرکش تا لیسانسه، کالج محسوب میشه.. البته خیلی مرزها مشخص نیست و تو استانهای مختلف متفاوته! ولی تو BC & Ontario دقیقاً همینه.
    استاد هم کسی هست که حتما دکترا داشته باشه و مراحل مربی و استادیار رو گذرونده باشه.
    مربی میتونه استخدام تمام وقت دانشگاه باشه ولی مراحل استادی رو هنوز نگذرونده یا در حال گذروندنه..
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranam نمایش پست ها
    سلام، در مورد سوال اين دوستمون بطور خاص، كه پرسيده بودند از كد4121 اقدام كنند؟ يا از كد 4131 ؟ (با توجه به شرايط شون يعني تدريس در دانشگاه آزاد با مدرك فوق ليسانس) با توجه به مطلبي كه در بالا ذكر كرديد ،يعني بنظر شما امكان اقدام از طريق هر دوي اين كدها ميسر است؟ يعني تفاوتي نميكنه؟!!
    اون حرفم که توجیه الکی بود به نظر من اگر ایشون 7-8-10 سالی سابقه دارن ممکنه بشه با 4121 اقدام کنن ولی اگر مثل خودم سابقه کاریشون کمه به نظرم بهتره با 4131 اقدام بشه.... دیگه نمیدونم!
    من از سلاله درختانم، تنفس هوای مانده ملولم می کند.

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    بهادر جان
    تجربه من در زمينه طراحي سيستمهاي كنترل و ابزاردقيق در پروژه هاي توسعه پالايشگاه نفت و پالايشگاه گاز و همچنين استخراج و تزريق گاز طبيعي هست كه فكر ميكنم ميتونه مرتبط با Main Duty زير باشه. ولي خيلي مطمئن نيستم و اگه بخواهيم ملا لغتي برخورد كنيم ممكنه افيسر نظر ديگه اي داشته باشه. به هر حال توضيح زير رو ببين.

Main duties

Petroleum engineers perform some or all of the following duties:
    Conduct feasibility assessment studies for developing new oil and gas fields
    Design, develop and co-ordinate the installation, maintenance and operation of subsea well-head and production equipment
    Petroleum engineers may specialize in drilling, production, reservoir analysis or subsea operations.
    ...

خودم هم كاملا گيج شدم. ضمنا ممكنه شما بگيد سابقه كارتون در چه زمينه اي كه با 7242 اقدام كرديد؟

تشكر
    اگر اونطوری که دوستمون گفته نیازی نباشه که مدرک با NOC مرتبط باشه(البته به نظر میاد مال شما هست) میتونی رو جمله بالا مانور بدی.
    من تجربه کاریم در زمینه راه اندازی مراکز سویچینگ موبایله ولی خوب با شرکت صحبت کردم گفتند ردیفه.
    البته شانس آوردید من آفیسر نیستم والا هیچ وقت یه پزشک رو با سابقه کار مدیریت IT قبول نمیکردم
    ویرایش توسط بهادر : November 22nd, 2009 در ساعت 03:38 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط بهادر نمایش پست ها
    اگر اونطوری که دوستمون گفته نیازی نباشه که مدرک با NOC مرتبط باشه(البته به نظر میاد مال شما هست) میتونی رو جمله بالا مانور بدی.
    من تجربه کاریم در زمینه راه اندازی مراکز سویچینگ موبایله ولی خوب با شرکت صحبت کردم گفتند ردیفه.
    البته شانس آوردید من آفیسر نیستم والا هیچ وقت یه پزشک رو با سابقه کار مدیریت IT قبول نمیکردم
    من كم كم دارم نگران ميشم.
    الان يك email زدم سوريه و ازشون سوال كردم. به نظرتون جواب درست و حسابي ميدن؟، با توجه به اينكه هيچ پرونده اي ندارم و فرمي هم به هيج جا ارسال نكردم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    نگران نباشید.
    فایل نامبر من هم بعد از دوماه بدستم رسید.
    از ارسال مدارك من هم به سيدني تقريبا" يك ماه ونيم ميگذره و هنوز فايل نامبر نيومده.
    ظاهرا" بايد صبر كني تا ايميلش برسه.

Junior Member pooyaca آواتار ها

دوستانی که می خواین مدارکتون رو بفرستین سیدنی ,
    من امروز دفتر DHL بودم .. یه امضا ازتون میگیرن که اگه مدارک دیرتر رسید تقصیر اونا نیست
    و اینو میگم که برای ارسال روی 10-12 روز حساب کنید .... دیگه از 3-4 روز خبری نیست
    (البته برای کانادا نه ارسال به سوریه )
    تازه هزینه هم شده 72.000 تومان

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط srj نمایش پست ها
    هنوز در pending هستم(امروز دقيقاٌ 160 روز) و از منتظران in process. موفق باشيد
    ممنون از جوابتون . منم 146 روزه در وضعیت pending هستم امیدوارم به زودی خبرای خوش برای تمام بچه ها بیاد.

Junior Member

دوستان سلام
    من امروز مدارکمو فرستادم سیدنی. در پروسه ی پر کردن فرم ها دوستان خیلی به من کمک کردید. از همه ممنونم
    البته به من گفتن که 4 روزه می رسه و 41000 تومن دادم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من امروز مدارکمو فرستادم سیدنی. در پروسه ی پر کردن فرم ها دوستان خیلی به من کمک کردید. از همه ممنونم
    البته به من گفتن که 4 روزه می رسه و 41000 تومن دادم
    میشه لطف کنید بگید با چه پستی و از کجا پست کردید ؟؟؟؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)