صفحه 475 از 5471 نخستنخست ... 3754254654664674684694704714724734744754764774784794804814824834844855255759751475 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,741 تا 4,750 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    داستان تعريف كرده.
    ولي آخرش نفهيميديم بفرستيم يا نفرستيم.
    اولش قسمت سبز ميگه بفرستيد به اين آدرس . در قسمت قرمز ميگه ولي جواب نميدن. يعني چه ؟
    شما ها منظورشو متوجه ميشيد؟
    رضا جان فکر می کنم منظورش اینه که ایمیل یا تلفن رو جواب نمی دن ولی اگه از طریق پست براشون بفرستی شاید منت بذارن سرمون جواب بدن....

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط rady نمایش پست ها
    نگران نباشید.
    فایل نامبر من هم بعد از دوماه بدستم رسید.
    سلام
    میشه بگید چه تاریخی مدارکتونو به سیدنی فرستاده بودید؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    من كم كم دارم نگران ميشم.
    الان يك email زدم سوريه و ازشون سوال كردم. به نظرتون جواب درست و حسابي ميدن؟، با توجه به اينكه هيچ پرونده اي ندارم و فرمي هم به هيج جا ارسال نكردم.

بهادر جان
    هم ميشه گفت درست ميگي ( جواب نخواهند داد) و هم ميشه گفت نه.
    در واقع جواب ميدهند . اما جواب بدرد بخور نميدهند.
    حالا چرا اينو ميگم؟
    من قبلا اين كار رو كردم.
    سئوالم هم اين بود كه آيا لازمه كه رشته تحصيلي و رشته شغلي به هم مرتبط باشه يا نه؟ بعد از 35 روز جواب دادن كه :
    ما اينطوري به كسي جواب نميديم. بايد مداركتونو همراه با پرداخت هزينه بفرستيد تا بررسي بشه.
    متن نامه خودم و متن نامه اونهارو براتون ميگذارم كه هركس بتونه ازش بهره اي بگيره:
    ايميل من به دمشق:
    Hello
    I am intending to apply for Canada immigration under skilled worker category from iran. I have few questions but there is no one to help me. This is my situation:
    I have studied medical engineering at bachelor's level in university but at the same time I attended accounting and internal audit classes at a qualified institution. During my studies and after my accountancy course I worked as an accountant and an internal audit ever since. Now my questions are as follows:
    1- I looked at NOC and found out the accountancy code is 1111 which some of the lawyers believe it requires a university degree but there are other lawyers saying doing the accountancy course in a qualified institution suffice. I wonder which one to believe? I should add that I did an engineering course in university but I work as an accountant. Is this job experience accepted by the officer or not?
    2-if they accept my job experience, what proof should I present to the officer regarding my education? Are my certificates enough? Does the officer want to know the length of my course in hours? And how many hours are accepted?
    3-if you can't assist me, could you refer me to someone or somewhere to get valid information? Please help me because I want everything to be clarified before submitting my application.
    Thank you in advance

جواب اونها به ايميل من:

Dear Sir/Madam,

Please note that we cannot provide advice of such a nature unless we have received a completed application with the supporting documents and applicable fees. Applicants should provide all the required documents and information to the best of their ability and provide a separate explanation where appropriate.

For application forms, guides, fee schedule, payment methods, and for other information, we welcome you to visit our website.

Thank you for your interest in Canada.

Regards,

Immigration Section (RAA)
    Canadian Embassy, Damascus
    P.O. Box 3394
    Fax: (963-11) 611-8034
    Web site: http://www.international.gc.ca/missions/syria-syrie/
    E-mail: damascus-im-enquiry@international.gc.ca

Consent & Disclaimer: By supplying your email address (in your enquiry or previously in your application), you are initiating an email communication with CIC, and CIC is thereby authorized to use the email address provided by you for communication with you including the transmission of personal information on your file/case. When you supply your email address to CIC, it is also understood that you are aware that this channel may not be a secure channel. CIC is not liable for the disclosure of personal information to a third party where CIC has taken reasonable means to ensure the identity of the party. CIC is also not liable for the misuse of this information by a third party

To view the CIC policy on Internet, click on the following link: http://www.cic.gc.ca/english/notices.asp

نقل قول نوشته اصلی توسط reza1100 نمایش پست ها
    بهادر جان ,
    Please note that we cannot provide advice of such a nature unless we have received a completed application with the supporting documents and applicable fees. Applicants should provide all the required documents and information to the best of their ability and provide a separate explanation where appropriate.
    دوست عزیز
    این الان دقیقآ همون کاریه که همه دارند بعد از سیدنی میکنند.منظور من این بود که جواب سوال شما رو نمیدن.کاملآ حق با شماست که جواب بدرد بخور نمیدن.

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed. نمایش پست ها
    سلام
    اگر از هم مسیران عزیز کسی هست که به این سوال پاسخ بده متشکر میشم.
    "مهر خارجه روی ترجمه ها به چه معنیه؟
    يكي از دوستان ميگفت يعني اوراق ارسالي جزء اوراق رسمي اين مملكته.

Junior Member

سلام
    دوستان يه نكته راجع به سابقه كار
    توي پست هاي قبلي يكي از دوستان به نكته ظريفي اشاره كرده بود كه البته يه كم هم مبهم هست ولي من بعدش نظري راجع به اون نديدم. اگه كسي نظري داره ممنون ميشم بگه:
    توي شرايط سابقه كار نوشته حداقل يكسال در يكي از 38 رشته MI. و بعدش هم نوشته سابقه كار با Skil0 و Skill Level A, B از توي NOC .
    حالا سوال اينه با يك سال سابقه توي ليست 38 تايي و 3 سال سابقه كه تو ليست 38 تايي نباشه ولي تو ليست NOC باشه، امتياز كامل 21 رو ميشه گرفت يا نه؟ يا اينكه همه 4 سال بايد تو 38 تايي باشه؟
    تشكر

سلام
    دوستان يه نكته راجع به سابقه كار
    توي پست هاي قبلي يكي از دوستان به نكته ظريفي اشاره كرده بود كه البته يه كم هم مبهم هست ولي من بعدش نظري راجع به اون نديدم. اگه كسي نظري داره ممنون ميشم بگه:
    توي شرايط سابقه كار نوشته حداقل يكسال در يكي از 38 رشته MI. و بعدش هم نوشته سابقه كار با Skil0 و Skill Level A, B از توي NOC .
    حالا سوال اينه با يك سال سابقه توي ليست 38 تايي و 3 سال سابقه كه تو ليست 38 تايي نباشه ولي تو ليست NOC باشه، امتياز كامل 21 رو ميشه گرفت يا نه؟ يا اينكه همه 4 سال بايد تو 38 تايي باشه؟
    تشكر
    سلام،
    قبلاً چندبار به این سوال پاسخ داده شده، بله امتیاز کامل رو میشه گرفت، فقط یک سال از سابقه کافیه که جزء اون لیست باشه
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط saba_yh نمایش پست ها
    سلام،
    قبلاً چندبار به این سوال پاسخ داده شده، بله امتیاز کامل رو میشه گرفت، فقط یک سال از سابقه کافیه که جزء اون لیست باشه
    saba جان ممنون از پاسختون
    آيا اين نظر بر اساس تجربه واقعي كسي هست (كسي قبلا با اين كار جواب گرفته) يا فقط برداشت از دستورالعملها هست؟ ميشه reference مشخص بگيد؟ منظورم اينه ريسك بالاي داره و يهو ممكنه 6 امتياز كم بشه.
    تشكر

Senior Member mehrdad_rad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

Wink پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

saba جان ممنون از پاسختون
    آيا اين نظر بر اساس تجربه واقعي كسي هست (كسي قبلا با اين كار جواب گرفته) يا فقط برداشت از دستورالعملها هست؟ ميشه reference مشخص بگيد؟ منظورم اينه ريسك بالاي داره و يهو ممكنه 6 امتياز كم بشه.
    تشكر
    بله دوست عزيز من با همين استدلال نمره كامل 21 را گرفتم و الان در حال ارسال مديكال هستم نگران نباش ريسكي هم ندارد. طبق خود راهنما نوشته يكسال جهت apply و 4 سال سابقه كار جهت 21 امتياز خوب مجبور هستي براي رسيدن به آن 1 سال حداقل 3 سالي در كار مربوط كار كرده باشي مثلا نمي‌شود 3 سال آشپز باشي بعد با يكسال مديريت نرم‌افزار با كد 0213 اقدام كنيد.

موفق باشي
    فایل نامبر اول: Feb. 16, 2009 فایل نامبر دوم: May. 18, 2009 نامه مديكال: Oct. 27, 2009 نامه درخواست پاسپورت: Mar. 17, 2010دريافت پاسپورت : Apr. 26, 2010 و وبلاگ شخصي من : http://salamcanada.blogfa.com

Junior Member pooyaca آواتار ها

دوستان جزو مدارکی که باید برای دمشق بفرستیم
    آیا مدرک تحصیلی ابتدایی و راهنمایی هم لازمه ؟
    آخه در قسمت مدارک الجاقی سفارت سوریه (َAdditional Documentation page: A-5) نوشته :
    School certificates for .....

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)