لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام
برای ویزای دانشجویی سوالی که گفته اسم دو نفر که داخل ایرانن رو بنویسیم مهمه که کی رو بنویسیم؟ یا هر کسی میتونه باشه؟! اخه مثلا اگه بخوام اسم استادامو بدم آدرسشونو نمیدونم!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام ، من یه اشتباهی کردم توی سی وی که به دانشگاه دادم از سابقه تدریسم نگفتم الان نمیدونم تو فرم ُِ160 بنویسم یا نه؟ آخه پولی که تو حسابم دارم یه خورده غیره معقول زیاده می خوام بگم یه مقداریشو کار کردم. و اینکه توی اون سی وی ریسرچ اینترست هامو یه چیزایی نوشنم که الان فهمیدم حساسن به اوناو میخوام ازونام اسمی نبرم دیگه سوالم اینه اونا چک میکنن همچین چیزیرو؟
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
سلام
تا حد امکان در فرم نشون بدید با خواهرتون ارتباطی ندارید. آدرس کمپ یا خونه ی دوستانتون رو بدید.
شک برانگیز؟ بگید میخواهید مستقل باشید و علت اینکه دانشگاه رو اونجا انتخاب کیدید همینه. با ایشاون احساس استقلال نمیکنید و آزاد نیستید. ضمن اینکه ایشونم مشغولیات خودشون رو دارند و فرصت اینکه با هم باشید نیست.
شادزی
سلام
دانشگاه رو بزنید یا کمپاس. نه مشکلی نیست. اونها میدونند تا نرسید وضعیت مکانیتون مشخص نیست.
سلام
از نظر من ایشون جداگانه اقدام کنه و شما جدا. چه نیازی هست بگید با هم هستید؟ اونها هم غیب نمیدونند که فامیلید.
اگر عنوان کنید ممکنه کمی مشکل براتون ایجاد شه. با خودتونه که بگید یا نگید. شاید اگر من بودم نمیگفتم. دسترسی ندارند احتمالا.
شادزی
سلام مشکلی نیست. میتونید عنوان کنید یا نگید. پول حسابتونم نباید غیر معقول باشه نهایتا 20 درصد بیشتر از مبلغ I-20 . این البته توصیه است شما مختارید هر طور دوست دارید انجام بدید . اگر اسم نبرید ممکنه اصلا شخص نشه. معمولش اینه. ولی درصدر خیلی کمی این احتمال رو میشه باز گذاشت یعنی من به صفر درصد معتقد نیستم. دیگه تصمیم با شماست.
سلام
اصلا خیلی مورد حیاتی نیست. من بودم اصلا به عنوان شغل مطرح نیکردم.
اگر زدید فکر میکنم باید ادرس محل رو بدید که منزل بوده دیگه.
شادزی
علاقه مندی ها (Bookmarks)