نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 514 از 805 نخستنخست ... 14414464504505506507508509510511512513514515516517518519520521522523524564614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,131 تا 5,140 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط venus_ نمایش پست ها
    سلام
    تو سوالی که در مورد سابقه کار هستش لازم که حتما بنویسیم چقدر حقوق میگیریم؟
    خیلی مهم نیست... ولی بنویسید بهتره... حساس نکنیدشون!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

Junior Member

سلام
    برای ویزای دانشجویی سوالی که گفته اسم دو نفر که داخل ایرانن رو بنویسیم مهمه که کی رو بنویسیم؟ یا هر کسی میتونه باشه؟! اخه مثلا اگه بخوام اسم استادامو بدم آدرسشونو نمیدونم!

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط LMAO نمایش پست ها
    سلام
    برای ویزای دانشجویی سوالی که گفته اسم دو نفر که داخل ایرانن رو بنویسیم مهمه که کی رو بنویسیم؟ یا هر کسی میتونه باشه؟! اخه مثلا اگه بخوام اسم استادامو بدم آدرسشونو نمیدونم!
    اگر استاد مینویسین حتماً غیر حساس باشه!

آدرس دانشگاه رو بزنید!

فامیل نباشه فقط .. هر کی بود مهم نیست!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

سلام ، من یه اشتباهی کردم توی سی وی که به دانشگاه دادم از سابقه تدریسم نگفتم الان نمیدونم تو فرم ُِ160 بنویسم یا نه؟ آخه پولی که تو حسابم دارم یه خورده غیره معقول زیاده می خوام بگم یه مقداریشو کار کردم. و اینکه توی اون سی وی ریسرچ اینترست هامو یه چیزایی نوشنم که الان فهمیدم حساسن به اوناو میخوام ازونام اسمی نبرم دیگه سوالم اینه اونا چک میکنن همچین چیزیرو؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط 86127054 نمایش پست ها
    confirmation page فرم DS-160 من زده Location Seleced : U.S. Embassy Ankara (فرم رو از طریق سایت انکارا پرکردم). الان میخوام تو ارمنستان وقت بگیرم مشکلی نیست؟ همین confirmation page رو ببرم اشکالی ایجاد میشه یا نمیشه؟
    سئوال دوم : مراسم ازدواج ما برای تیر ماه هست، ولی هر کدوم هم جدا برا F1 داریم اقدام میکنیم (فاند کامل هستیم). اینکه تو فرم ها زدیم married و I-20 هم زده که spouse داریم، باید تو سفارت مدرکی برا ازدواج داشته باشیم؟ ( که ما الان نداریم).
    سلام
    اون نفر که همراه شما قرار نیست بیاد پس موردی نداره فقط وضعیت تاهلتون رو گفتید. اگر قرار بود اون شخص رو به عنوان وابسته ببرید بله مدرک لازم بود.
    برای کشور جدید دوباره پر کنید .

نقل قول نوشته اصلی توسط sweetrazi نمایش پست ها
    سلا من سه سال ونیمه کار معماری می کنم و یه BS 18000 به اسم خودم دارم می برم ودر قسمت Primary Ocupation شغلم رو نوشتم ولی نمیدونم درآمد ماهیانه رو چه عددی بنویسم که با BS ام هم همخوانی داشته باشه؟ به ریال باید بنویسم؟ میشه لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    همون میزانی که واقعا درامد دارید رو به ریال بزنید.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ptajik نمایش پست ها
    سلام

1. آیا باید توی اون قسمت Previous Work/Education مقطع فعلی رو هم ذکر کنم؟
    الان دانشجوی ترم آخر هستم.
    نمیدونم اون Date of Attendance To رو چی بزنم. آخه میشه جولای 2014 ولی سیستم میگه نمیشه تاریخ آینده رو وارد کرد.

2. چرا باید تاریخ ورود رو 2 هفته زودتر از I-20 بزنیم؟
    سلام
    1- خیر نیاز نیست . شغل فعلی رو دوباره میپرسه.
    2- تاریخ روزی که پی میکنید رو بزنید.
    3- 1 ماه زودتر بزنید . از 1 ماه که زودتر نمیتونید وارد شید.
    شادزی

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    سلام ببخشید راجب همین سوال US Contact ، من خواهرام اونجان و اسم یکیشون رو زدم ، به نظر شما یعنی بهتر منم منشی دانشکده رو بزنم ؟
    سلام
    توصیه نمیشه. بهتره دانشگاه رو بزنید. اگر پرسیدند بگید ارتباطی با خواهرم ندارم ایالت دیگه است.

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

میتونم عوض کنم چون هنوز سابمیت نکردم . من آدرس جایی که میخوام بمونم رو هم آدرس خواهرم دادم چون دانشگاه ام همون جاست! یعنی اونم عوض کنم؟
    سلام
    تا حد امکان در فرم نشون بدید با خواهرتون ارتباطی ندارید. آدرس کمپ یا خونه ی دوستانتون رو بدید.

به نظر شما این خوب جدا از اینکه جواب صادقانه ای نیست شک برانگیز هم نیست ؟ نمیگه تو که یه خواهر مجرد تنها همونجا داری چرا میخوای بری campus ؟ مخصوصا اینکه من فاند هم ندارم! یعنی اصلا نگم اونجا کسی رو دارم؟!
    شک برانگیز؟ بگید میخواهید مستقل باشید و علت اینکه دانشگاه رو اونجا انتخاب کیدید همینه. با ایشاون احساس استقلال نمیکنید و آزاد نیستید. ضمن اینکه ایشونم مشغولیات خودشون رو دارند و فرصت اینکه با هم باشید نیست.

شادزی

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط smap نمایش پست ها
    سلام جناب هایزنبرگ

ببخشید یه سوال داشتم، من فاند RA دارم در قسمت Contact Person Name in the U.S اسم استادم رو بزنم یا اینو DO NOT KNOW بزنم و در قسمت Organization Name in the U.S اسم دانشگاهم رو بزنم؟
    خیلی ممنون
    سلام

فرقی نداره . حتی منشی دپارتمان رو هم بزنید خوبه.
    شادزی

نقل قول نوشته اصلی توسط d_ak نمایش پست ها
    سلام جناب هایزنبرگ. من دکتری مکانیک فول فاند پذیرش گرفتم. من فرم DS-160 دو هفته پیش پر کردم و باکو وقت گرفتم. اما چند تا موضوع بود که ذهنم مشغول کرده که نکنه کار اشتباهی انجام داده باشم:
    1- اون قسمت که از فرم که میگه چند ماه میخواین بمونین من نوشتم 56 ماه در حالی که روی i-20 نوشته مدت زمان معمولی تحصیل 60 ماه. این یعنی اینکه به من ویزای 56 ماه میدن یا ربطی نداره؟ توجیهم برای این کار این بود که شاید بتونم درسم زودتر تموم کنم و برگردم و به نوعی به آفسیر بگم که دوست ندارم زیاد یو اس بمونم!!
    2- من عکسم تقریبا 4*6 بود آپلود کردم و ایرادی هم نگرفت! ممکنه روز مصاحبه گیر بدن؟ با این وجود چندتا 5*5 اماده کردم برای روز مصاحبه که اگه گفتن بهشون بدم!
    3- اون قسمت که میپرسه دو نفر غیرمقیم امریکا بگین. من چون از دوتا از استادام خیلی مطمئن بودم اسم دو تا از استادام گفتم. چون یکیشون گرینکارد داره و سالی یک بار میره امریکا. اون یکی هم گرین کارد کانادا داره و استاد وابسته یکی از دانشگاهای کاناداست و بیومکانیک کار میکنه! اینا مشکل ساز نمیشن که؟!
    ممنون
    سلام
    1- اصلا ربطی نداره. توجیهتون خوبه اگر پرسید بگید من باید زودتر برگردم.
    2-5*5 باید اسکن میکردید. روز مصاحبه همراهتون باشه دو قطعه عکس
    3-بهتر بود 2 تا آشنا یا همسایه رو میزدید.
    شادزی

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    سلام دوستان۱. آدرس محل اقامت همون آدرس دانشگاه رو بدم؟ بنویسم کمپس یا نه؟۲. نسبت دانشگاه با من می شه employer? lk? من TA ام!۳ آدرس و شماره تلفن کسی که هزینه منو میده رو باید چی بزنم؟ دانشگاه؟ دانشکده؟ گرجویت آفیس؟همه این آدرسا با هم یکی بشه اشکال نداره؟
    سلام
    دانشگاه رو بزنید یا کمپاس. نه مشکلی نیست. اونها میدونند تا نرسید وضعیت مکانیتون مشخص نیست.

نقل قول نوشته اصلی توسط narcissious نمایش پست ها
    سلام
    من برای ویزای تحصیلی اقدام کرده م و قرار است یکی از بستگانم هم همراه من بیاید ( و بعد برگردد) . ایشون قراره ویزای توریستی بگیره (که همین تازگی هم گرفته بوده ویزا) حالا توی فرم DS-160 که برای هرکدوم پر می کنیم بنویسیم که همراه داریم؟
    و یکی دیگه اینکه من چند سال پیش توی زمان تحصن ها دستگیر شدم( که البته در تحصن شرکت نکرده بودم ولی از همه یک فرم تعهد و عکس گرفتند) آیا تو قسمت پیشینه که سوال کرده تا به حال دستگیر شده اید یا نه بگم بله یا خیر؟!!

خیلی ممنون

سلام
    از نظر من ایشون جداگانه اقدام کنه و شما جدا. چه نیازی هست بگید با هم هستید؟ اونها هم غیب نمیدونند که فامیلید.
    اگر عنوان کنید ممکنه کمی مشکل براتون ایجاد شه. با خودتونه که بگید یا نگید. شاید اگر من بودم نمیگفتم. دسترسی ندارند احتمالا.

شادزی

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط narcissious نمایش پست ها
    سلام
    من برای ویزای تحصیلی اقدام کرده م و قرار است یکی از بستگانم هم همراه من بیاید ( و بعد برگردد) . ایشون قراره ویزای توریستی بگیره (که همین تازگی هم گرفته بوده ویزا) حالا توی فرم DS-160 که برای هرکدوم پر می کنیم بنویسیم که همراه داریم؟
    و یکی دیگه اینکه من چند سال پیش توی زمان تحصن ها دستگیر شدم( که البته در تحصن شرکت نکرده بودم ولی از همه یک فرم تعهد و عکس گرفتند) آیا تو قسمت پیشینه که سوال کرده تا به حال دستگیر شده اید یا نه بگم بله یا خیر؟!!
    خیلی ممنون

سلام مشکلی نیست. میتونید عنوان کنید یا نگید. پول حسابتونم نباید غیر معقول باشه نهایتا 20 درصد بیشتر از مبلغ I-20 . این البته توصیه است شما مختارید هر طور دوست دارید انجام بدید . اگر اسم نبرید ممکنه اصلا شخص نشه. معمولش اینه. ولی درصدر خیلی کمی این احتمال رو میشه باز گذاشت یعنی من به صفر درصد معتقد نیستم. دیگه تصمیم با شماست.

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    سلام یه سوال فوری
    اگه بزنم الان تدریس خصوصی می کنم باید تو شغلای قبلی ام بیارمش؟
    آدرس خونه مونو بزنم اشکالی نداره؟
    سلام
    اصلا خیلی مورد حیاتی نیست. من بودم اصلا به عنوان شغل مطرح نیکردم.
    اگر زدید فکر میکنم باید ادرس محل رو بدید که منزل بوده دیگه.
    شادزی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)