لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
چند صفحه مونده به آخر خودش یه بار دیگه میپرسه که کدوم سفارت میخواهید سابمیت کنید... اونجا میتونید تغییر بدید!
اگر اشتباه نکنم... (اگر) تو صفحه اول که personal info رو میپرسه .. بالا سمت راست هم گفته کجا سابمیت کردید!
همچنین اگر رو help کلیک کنید.. براتون ترجمه کلمات رو میاره که با دقت میتونید بفهمید که ترجمه اش مال کجاست...!!! و اگر عربی نوشته یعنی دبی... اگر ترکی نوشته باشه آنکارا و غیره...
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
سلام
میخواستم ببینم تاپیکی هستش در مورد پر کردن صحیح فرم DS-160؟
ممنون
سلام
بله مشخصه. این انقدر مهم نیست که سرش انقدر استرس بگیرید. مهم اینه شا یکی رو که اونطرف وجود خارجی داره بزنید. من هر دو مورد رو دیدم کلا سلیقه ایی هست. یا دانشگاه رو به عنوان ارگان بزنید. یا کسی که I-20 داده یا منشی دپارتمان که باهاش در تماس بودید رو به عنوان شخص بزنید. خیلی فرقی نمیکنند.
شادزی
اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
اطلاعیه مهم در بخش کانادا
شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
DS-160: مقدمات، انتخاب سفارت، barcode و Personal Information!
DS-160: مشخصات پاسپورت Passport Information
DS-160: آدرس و تلفن Address and Phone
سه چهار قسمت دیگه اش رو هم امروز درست می کنم! اگر میتونی یکی دو روز صبر کنی بد نیست!
من هم دارای گپ هشت ماهه هستم. اگر بهشون بگم بخاطر مشکل سربازی نمیتونستم برم جایی کار کنم (حقیقت) این دلیل موجهی هست بنظرتون؟
در ضمن واسه تافل میخوندم و در گیر کارای اپلای بودم و منتظر ظهور!
سایه ای از سر دیوار گذشت
غمی افزود مرا بر غمـــــــــها
سلام
ببخشید من کد پستی مدرسه راهنمایی م رو ندارم. اگه بزنم does not apply اشکالی داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)