نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 519 از 805 نخستنخست ... 19419469509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528529569619 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,181 تا 5,190 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    مهم نیست. خودتون پدرتون یا دانشگاه. خودتونم بزندی خوبه.
    شادزی

سلام بله مشکلی نداره. سابمیتم کنید باز مشکلی نداره.نمیخواهید اطلاعاتتون رو عوض کنید که نگران باشید.
    شادزی
    یعنی اپلیکیشن قبلی تحت هیچ شرایطی از بین نمی ره که؟ نه؟

Junior Member polarstar29 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط d_ak نمایش پست ها
    نوشته اصلی توسط d_ak

2- من عکسم تقریبا 4*6 بود آپلود کردم و ایرادی هم نگرفت! ممکنه روز مصاحبه گیر بدن؟ با این وجود چندتا 5*5 اماده کردم برای روز مصاحبه که اگه گفتن بهشون بدم!
    من اندازه عکسم الان دقیقا چک کردم4.53*5.69 هست اما یه چیزی هم که الان بهش توجه کردم اینه که موقع اسکن خیلی کم پیش زمینه سفید آبی شده (خیلی کم) . از اونجایی که آفیسر باکو آدم گیری هست. اگه DS عوض کنم کلی سوال پیچ نمیکنه که چرا و برای چی عوضش کردی و......؟ اصلا میفهمه من عوض کردم یا نه؟ و از اون طرف هم خیلی روی عکس گیر هستن؟
    سلام می خواستم تجربه خودم را در مورد DS بگم چون با هر گندکاری که توش کرده بودم رفتم باکو و رفتم کلیر بشم. من موقع پر کردنش اصلا تو باغ نبودم و بر طبق پاورپوینت جناب سایمون رفتم جلو بعدا این پست ها رو خوندم فهمیدم چی به چیه.
    من عکس برای لاتاری با موبایل از رو عکس ۶ در۴ پاسپورت گرفتم بعد بردم توی فتوشاپ ۵ در ۵ کردم. الان که شما گفتی نگاه کردم پشت زمینه اش کرم رنگ شده! از همون برای DS استفاده کردم که کار احمقانه ای بود! یعنی بعدا پست یک نفر را خوندم نوشته بود سایت DS فهمیده گفته تاریخ این عکس بیش از ۶ ماهه.
    خلاصه اینکه عکس ۵ در ۵ جدید گرفتم و روز سفارت جزء مدارک دادم بعد با پاسپورت پس داد و نمی دونم نهایتا استفاده داشت یا نه.

همچنین توی قسمت تحصیلات فقط دانشگاه ها رو نوشتم که بعد دیدم دوستان نوشتند از دبیرستان باید نوشت. کلا هم هیچ سیو نکردم که شاید بخواهم برای سفارت دیگه وقت بگیرم.

لطفا به جناب Simon بگویید توی پاورپوینت سیو کردن قبل از سابمیت کردن را بگذارند. پیام خ نمی شه داد بهشون.
    What we do for ourselves dies with us. What we do for others and the world remains and is immortal." Albert Pine"
    A simple act of caring creates an endless ripple that comes back to you

Nine things Happy, Successful People Choose to Ignore

نقل قول نوشته اصلی توسط MostafaMir نمایش پست ها
    دوستان یه التفاتی هم به این سوال بنده بفرمایید. با تشکر
    من فکر میکنم منطقی باشه که یه فرم جدید پر کنید چون رشته واسه سفارت فوق العاده مهمه!
    Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
    No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop

نقل قول نوشته اصلی توسط hejazi2121 نمایش پست ها
    سلام
    اونجای فرم ds-160 که در مورد military service پرسیده، باید خدمت سربازیمون رو پر کنیم یا خالی بذاریمش؟ یه وقت فکر نکنن نیروی نظامی بودیم
    خوب معلومه که باید پرش کنید. هر جا بودید رو توی مصاحبه می پرسند

نقل قول نوشته اصلی توسط f_forouzan نمایش پست ها
    هايزنبرگ عزيز خيلي ممنون بابت كمكت. اينجا گويا افرادي هستند كه نمي تونند بيشتر از 5 پيام در 1 ساعت ارسال كنند! يكيشون منم. ممنونم كه كمكم مي كنيد
    بله چون فعالیتتون رو تازه شروع کردید درست میشه

Junior Member

سلام،

دانشجویان فول فاند در جواب به سوال Person/Entity paying for your trip چه گزینه ای را باید انتخاب کنند؟ آیا منظور از این سوال هزینه زندگی در آمریکاست یا صرفاً منظور هزینه سفر می باشد؟

Junior Member plank آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    E.E

سلام به همه دوستان
    من الان تو فرم DS-160 دو مورد اختلافی وجود داره. اول طول دوره تحصیل که به جای 69 ماه پر کردم 48 ماه و دوم اینکه اسم رشته رو به جای Electrical and Electronics Engineering پر کردم Electrical and Systems Engineering که چون نامه I-20 دستم نبود موقع پر کردن این طور شد. البته در نامه ی پذیرشم که دانشگاه ایمیل زده بود اسم رشتم رو همونی زده که الان در فرم DS-160 پر کردم. من الان از ارمنستان وقت گرفتم. لطف کنید بگید چی کار کنم؟ آیا نیازی هست که تغییر بدم فرمو؟ یا اصلا صداشم درنیارم؟

ممنون که جواب میدین!!

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    NC State University

من عضو نظام مهندسی هستم، جواب این سوال رو
    Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
    نظام مهندسی بزنم اشکالی نداره که؟
    اول کنم اندیشه تا برگزینم پیشه ای
    آنگه به یک پیمانه می، اندیشه را باطل کنم
    در روزگار تفاوت ها، همه شبیه هم اند!

ApplyAbroad Senior Veteran

رشته و دانشگاه
    NC State University

من فــول فاندم، اما برای خــانومم باید BS بدم، توی قسمت هزینه های سفر برای همسرم توی DS-160 هزینها رو بزنم کی میده؟ دانشگاه یا اسپانسر؟
    اول کنم اندیشه تا برگزینم پیشه ای
    آنگه به یک پیمانه می، اندیشه را باطل کنم
    در روزگار تفاوت ها، همه شبیه هم اند!

ApplyAbroad Superstar Heisenberg7 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa_CM نمایش پست ها
    من فــول فاندم، اما برای خــانومم باید BS بدم، توی قسمت هزینه های سفر برای همسرم توی DS-160 هزینها رو بزنم کی میده؟ دانشگاه یا اسپانسر؟
    چقدر باید BS بدید؟!
    کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)