نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 518 از 805 نخستنخست ... 18418468508509510511512513514515516517518519520521522523524525526527528568618 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,171 تا 5,180 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

سلام جناب هایزنبرگ

من امروز DS160 رو تکمیل کردم و وقت سفارت هم گرفتم. فقط یه نکته ای رو بعد از پر کردن فرم فهمیدم. اونم این که course of study در واقع رشته ی شماس. من توی فرم به جای رشته مقطع رو نوشتم یعنی مپلا bachelor of science و رشته رو ننوشتم. این مهمه؟ ارزش داره توی دردسر دوباره پر کردن DS160 بیافتم؟ بالاخره که توی سفارت اگه خواست میتونه ریز نمرات و مدارک رو ببینه! ممنون پیش پیش از جوابتون.

پیش فرض پاسخ : همه چيز درباره فرم DS-2019

ایشون دایی بنده هستند

نقل قول نوشته اصلی توسط Potential نمایش پست ها
    سلام

ببخشید من کد پستی مدرسه راهنمایی م رو ندارم. اگه بزنم does not apply اشکالی داره؟
    بی خیال اصلا راهنمایی رو وارد نکنید! چه برسه به کد پستیش. بقیه کدپستی ها هم لازم نیست
    Fall seven times, stand up eight. – Japanese proverb
    No act of kindness, no matter how small, is ever wasted. – Aesop

پیش فرض پاسخ : همه چيز درباره فرم DS-2019

نقل قول نوشته اصلی توسط narcissious نمایش پست ها
    ایشون دایی بنده هستند
    نه دایی که درجه 1 نیست ! ضرورتی نداره دردسر درست نکنید واسه خودتون

سلام دوستان
    من فردا مصاحبمه و تازه ۵شنبه دی اس روسابمیت کردم. الام استرس گرفتم نکنه که بد بشه؟ بعضیا میگن اینا از قبل تثمیمشونو گرفتن راجع به شما. حالا من که سابمیت نکرده بودم که بررسی کنن مشکلی پیش نمیاد؟ اگه پرسیدن چرا دیر سابمیت کردی چی بگم؟ تورو خدا بم بگین این موضوع چقد کهمه؟چون من وقتمو خیلی قبلترش گرفته بودم و یه بارم جابه جا کردم اما بعدش سابمیت کردم. تورو خدا بم بگین امادگیشو داشته باشم من تازه اروم شده بودم دوباره استرسی شدم ناجور!

سلام

ببخشید یه سوال دیگه، من این DS رو submit o sign کردم و همون لحظه از sign out شد خود به خود!!! الان نمیدونم این صفحه تاییدیه کجاست. از کجا پرینت بگیرم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط silbermond نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من فردا مصاحبمه و تازه ۵شنبه دی اس روسابمیت کردم. الام استرس گرفتم نکنه که بد بشه؟ بعضیا میگن اینا از قبل تثمیمشونو گرفتن راجع به شما. حالا من که سابمیت نکرده بودم که بررسی کنن مشکلی پیش نمیاد؟ اگه پرسیدن چرا دیر سابمیت کردی چی بگم؟ تورو خدا بم بگین این موضوع چقد کهمه؟چون من وقتمو خیلی قبلترش گرفته بودم و یه بارم جابه جا کردم اما بعدش سابمیت کردم. تورو خدا بم بگین امادگیشو داشته باشم من تازه اروم شده بودم دوباره استرسی شدم ناجور!
    بی خیال دوست من اینکه استرس نمیخاد ! اصلا مهم نیست شما تا خود زمان مصاحبه وقت دارید فرم رو سابمیت کنید. اصلا قبل از مصاحبه بررسی نمی کنند!! اگرم یک هزارم درصد پرسیدن که نمی پرسن، بگید درگیر مسایل کاری یا درسی بودم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Potential نمایش پست ها
    سلام

ببخشید یه سوال دیگه، من این DS رو submit o sign کردم و همون لحظه از sign out شد خود به خود!!! الان نمیدونم این صفحه تاییدیه کجاست. از کجا پرینت بگیرم؟
    دوباره log in کنید و دسترسی خواهید داشت به confirmation page

سلام
    اونجای فرم ds-160 که در مورد military service پرسیده، باید خدمت سربازیمون رو پر کنیم یا خالی بذاریمش؟ یه وقت فکر نکنن نیروی نظامی بودیم

Junior Member

نوشته اصلی توسط d_ak
    سلام جناب هایزنبرگ. من دکتری مکانیک فول فاند پذیرش گرفتم. من فرم DS-160 دو هفته پیش پر کردم و باکو وقت گرفتم. اما چند تا موضوع بود که ذهنم مشغول کرده که نکنه کار اشتباهی انجام داده باشم:
    1- اون قسمت که از فرم که میگه چند ماه میخواین بمونین من نوشتم 56 ماه در حالی که روی i-20 نوشته مدت زمان معمولی تحصیل 60 ماه. این یعنی اینکه به من ویزای 56 ماه میدن یا ربطی نداره؟ توجیهم برای این کار این بود که شاید بتونم درسم زودتر تموم کنم و برگردم و به نوعی به آفسیر بگم که دوست ندارم زیاد یو اس بمونم!!
    2- من عکسم تقریبا 4*6 بود آپلود کردم و ایرادی هم نگرفت! ممکنه روز مصاحبه گیر بدن؟ با این وجود چندتا 5*5 اماده کردم برای روز مصاحبه که اگه گفتن بهشون بدم!
    3- اون قسمت که میپرسه دو نفر غیرمقیم امریکا بگین. من چون از دوتا از استادام خیلی مطمئن بودم اسم دو تا از استادام گفتم. چون یکیشون گرینکارد داره و سالی یک بار میره امریکا. اون یکی هم گرین کارد کانادا داره و استاد وابسته یکی از دانشگاهای کاناداست و بیومکانیک کار میکنه! اینا مشکل ساز نمیشن که؟!
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg7 نمایش پست ها
    1. نه مشکلی نیست... ولی کار بی خوودی بود کلاً!!

2. 100% گیر میدن... حتما 5 در 5 ببرید

3. مشکلی نیست خویه!!

میتونید هم DS-160 جدید سابمیت کنید... و تو جدیده هم عکس 5 در 5 بزنید.. هم این که اون 60 ماه رو درست کنید!

بعد هم از طریق راهنمای حل مشکلات رایج گرفتن وقت با سیستم US VISA INFO! آپدیتش کنید!

برای راحت تر فرستادنش هم میتونید.... برید retrieve رو بزنید و بعد create a new application رو بزنید که تقریباً فرم پر شده خودتون رو میاره و میتونید edit و resubmit کنید...
    ممنون از راهنماییتون جناب هایزنبرگ
    من 29 می وقت دارم و سویس هم دادم . اکه بخوام DS عوض کنم اونوقت باید Reschedule هم بزنم یا طبق همون چیزی که توی 0-100 گفتید فقط با Edit حل میشه؟( از این نظر میگم که یه موقع وقت نپره)
    من اندازه عکسم الان دقیقا چک کردم4.53*5.69 هست اما یه چیزی هم که الان بهش توجه کردم اینه که موقع اسکن خیلی کم پیش زمینه سفید آبی شده (خیلی کم) . از اونجایی که آفیسر باکو آدم گیری هست. اگه DS عوض کنم کلی سوال پیچ نمیکنه که چرا و برای چی عوضش کردی و......؟ اصلا میفهمه من عوض کردم یا نه؟ و از اون طرف هم خیلی روی عکس گیر هستن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)