میشه بگین کجاست؟ من برخورد نداشتم. ممنون...
میشه بگین کجاست؟ من برخورد نداشتم. ممنون...
ویرایش توسط bizi2008 : May 18th, 2014 در ساعت 04:44 AM
دوستان اگر امکان تغییر مکان مصاحبه باشه انکارا بهتره یا ابوظبی ؟منظورم از نظر هزینه های ازمایشات و دسترسی اسون به دکتر هاست.در ضمن بمن گفتن واکسن هپاتیت رو به زیر 18 سال می زنن درسته؟
لطفا اين لينک را ببينيد گفته که http://www.vaghtsefaratusa.ir/when-a...a/default.locoنوشته اصلی توسط dashtibox
ببخشيد سوال ديگه اينه که " من آيا لازم است بچه يک ساله را هم با خودم به سفارت در آنکارا ببرم يا لازم نيست ؟ ايا اين مطلب در سايت سفارت جايي قيد شده است؟
. یکی از امتیازات این کنسولگری (آنکارا) ، معاف کردن افراد زیر 14 سال و بالای 80 سال از حضور در مصاحبه است.

سلام دوستان. فردا 19 می هستش و برندگان آماده پر کردن فرمها هستند. با آرزوی موفقیت برای همه. من یک سوال داشتم امسال کلا آنلاین میشه فرستاد دیگه؟ پس عکسها را هم باید آپلود کرد؟چون خواهرم عکس کاغذی داره.2سال گذشته پستی بود و عکس ها را پست میکردند.
سلام
دوستان برای همسر و فرزند باید جداگانه فرم پر بشه یا همون مشخصاتی که در این فرمها براشون می پرسن کافیه ؟؟؟؟

ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
بالاخره من به خونه برگشتم
بزودی از پشت زایانه ٬ گزارش جمعه و پاسخ سوالاتتون رو میدم
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)