لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
سلام می خواستم تجربه خودم را در مورد DS بگم چون با هر گندکاری که توش کرده بودم رفتم باکو و رفتم کلیر بشم. من موقع پر کردنش اصلا تو باغ نبودم و بر طبق پاورپوینت جناب سایمون رفتم جلو بعدا این پست ها رو خوندم فهمیدم چی به چیه.
من عکس برای لاتاری با موبایل از رو عکس ۶ در۴ پاسپورت گرفتم بعد بردم توی فتوشاپ ۵ در ۵ کردم. الان که شما گفتی نگاه کردم پشت زمینه اش کرم رنگ شده! از همون برای DS استفاده کردم که کار احمقانه ای بود! یعنی بعدا پست یک نفر را خوندم نوشته بود سایت DS فهمیده گفته تاریخ این عکس بیش از ۶ ماهه.
خلاصه اینکه عکس ۵ در ۵ جدید گرفتم و روز سفارت جزء مدارک دادم بعد با پاسپورت پس داد و نمی دونم نهایتا استفاده داشت یا نه.
همچنین توی قسمت تحصیلات فقط دانشگاه ها رو نوشتم که بعد دیدم دوستان نوشتند از دبیرستان باید نوشت. کلا هم هیچ سیو نکردم که شاید بخواهم برای سفارت دیگه وقت بگیرم.
لطفا به جناب Simon بگویید توی پاورپوینت سیو کردن قبل از سابمیت کردن را بگذارند. پیام خ نمی شه داد بهشون.
What we do for ourselves dies with us. What we do for others and the world remains and is immortal." Albert Pine"
A simple act of caring creates an endless ripple that comes back to you
Nine things Happy, Successful People Choose to Ignore
سلام،
دانشجویان فول فاند در جواب به سوال Person/Entity paying for your trip چه گزینه ای را باید انتخاب کنند؟ آیا منظور از این سوال هزینه زندگی در آمریکاست یا صرفاً منظور هزینه سفر می باشد؟
سلام به همه دوستان
من الان تو فرم DS-160 دو مورد اختلافی وجود داره. اول طول دوره تحصیل که به جای 69 ماه پر کردم 48 ماه و دوم اینکه اسم رشته رو به جای Electrical and Electronics Engineering پر کردم Electrical and Systems Engineering که چون نامه I-20 دستم نبود موقع پر کردن این طور شد. البته در نامه ی پذیرشم که دانشگاه ایمیل زده بود اسم رشتم رو همونی زده که الان در فرم DS-160 پر کردم. من الان از ارمنستان وقت گرفتم. لطف کنید بگید چی کار کنم؟ آیا نیازی هست که تغییر بدم فرمو؟ یا اصلا صداشم درنیارم؟
ممنون که جواب میدین!!
من عضو نظام مهندسی هستم، جواب این سوال رو
Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization?
نظام مهندسی بزنم اشکالی نداره که؟
اول کنم اندیشه تا برگزینم پیشه ای
آنگه به یک پیمانه می، اندیشه را باطل کنم
در روزگار تفاوت ها، همه شبیه هم اند!
من فــول فاندم، اما برای خــانومم باید BS بدم، توی قسمت هزینه های سفر برای همسرم توی DS-160 هزینها رو بزنم کی میده؟ دانشگاه یا اسپانسر؟
اول کنم اندیشه تا برگزینم پیشه ای
آنگه به یک پیمانه می، اندیشه را باطل کنم
در روزگار تفاوت ها، همه شبیه هم اند!
کمک فوری به کودک با مشکل قلبی اینجا. از جواب دادن سوالاتی که امکان مطرح شدن در فُرِم رو دارند... در پیام خصوصی معذورم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)