یه خبر جدید
با سلام مجدد خدمت تمامی دوستان عزیز
از طرف دوستانی که دارند زحمت میکشند و قبل از تاریخ مذکور (۱۹ می) ٬ تند تند و با کلی ذوق فرم ۲۶۰ رو پر میکنند ٬ خبر رسیده که در صفحه اول از شما سفارت مورد انتخابتون رو میپرسه
موفق باشید

یه خبر جدید
با سلام مجدد خدمت تمامی دوستان عزیز
از طرف دوستانی که دارند زحمت میکشند و قبل از تاریخ مذکور (۱۹ می) ٬ تند تند و با کلی ذوق فرم ۲۶۰ رو پر میکنند ٬ خبر رسیده که در صفحه اول از شما سفارت مورد انتخابتون رو میپرسه
موفق باشید
پس چرا اخه داره پر ميشه و راحت ميره مرحله بعدي دوست عزيز!!! من تا مرحله امظا رفتم...

شخصا همیشه از صمیم قلب برای تمام دوستان آرزوی موفقیت و اخذ ویزا داشتم و دارم
و فکر میکنم حسن نیتم تاکنون به اثبات رسیده باشه
امیدوارم برای تمامی دوستانی که دارند زودتر فرم رو پر میکنند ٬ هیچ مشکلی پیش نیاد
ولی اون چیزی که مشخص و مسلمه هیچ نیازی به اینقدر عجله و تکاپو نیست
اونم حتی زودتر از تاریخ رسمی که خود KCC اعلام کرده
موفق باشید
با سلام به شما ahr270
اولا ممنون از پستهای خوب و مفیدتون. با احترام به همه دوستان ، اگه پستهای شما رو از فروم حذف کنیم عملا هیچ مطلب مهمی نمی مونه.
سوال من در مورد افرادی هست که هم اکنون در آمریکا زندگی می کنند. من دانشجو هستم باویزای F-1 و همسرم هم اینجا با ویزای F-2. من برنده لاتاری شدم. حالا می جواستم بدونم شما اطلاعاتی( کیس خاص و یا فوروم در این رابطه) در این زمینه دارید؟
باز هم ممنون از راهنماییهای خوبتون.
جناب ahr270
با توجه به اینکه ارمنستان نزدیکتر و کم هزینه تر از آنکارا و ابوظبی است آیا انتخاب آن بعنوان محل مصاحبه منطقی تر نیست؟؟
آیا خللی در روند ایجاد نمیکنه؟؟

ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر

ببخشید شما دلیل خاصی هم دارید برای انتخاب انکارا؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)