صفحه 1102 از 1231 نخستنخست ... 1026021002105210921093109410951096109710981099110011011102110311041105110611071108110911101111111211521202 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11,011 تا 11,020 , از مجموع 12308

موضوع: مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر کبک تا آپدیت/ مصاحبه (کبک)

پیش فرض پاسخ : مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر کبک تا دعوت به مصاحبه (کبک)

دوستانی که تماس گرفتن

کسی به جز صبر بیشتر جواب دیگه ای گرفته؟
    ارسال مدارك: جولای2011 فايل نامبر: سپتامبر2011 آپدیت: آگوست2014 انتظار: فوریه2015
    مصاحبه و CSQ: می2015 رسید مدارک فدرال: 16جولای فایل نامبر فدرال:18آگوست
    مدیکال :9سپتامبر
    نامه پاس ریکوئست: 4نوامبر2015

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر لاهیجان

با سلام
    رشته :مهندسی کامپیوتر نرم افزار
    دریافت فایل نامبر : 20011/07
    مدرک زبان :b2,b1

امروز نامه آپدیت ما اومد نامه رو خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد ، اگر ممکن است یه راهنمایی بکنید که دقیقا چه چیزهایی میخوان ، در مورد قسمت انکس ب آیا باید اون فرم A-520-af رو پر کرد ، خواهشا منو راهنمایی کنید .

ANNEXE B
    MISE À JOUR DE DOSSIER

Pour être prise en compte, toute mise à jour doit être accompagnée des documents en appui dans le format exigé. Veuillez vous référer au formulaire Document soumis à l’appui de votre demande de certificat de sélection du Québec pour connaître la liste des documents à fournir ainsi que le format exigé.
    ***Cocher une case par rubrique***
    Nouvelle information à transmettre
    Oui
    Non
    Pièces justificatives sur l’identité et l’état civil
    ¨
    ¨
    Statut de résident dans un pays autre que le pays de citoyenneté
    ¨
    ¨
    Études et formations – Requérant principal
    ¨
    ¨
    Expérience professionnelle – Requérant principal
    ¨
    ¨
    Dépôt de l’original d’une attestation de résultats d’un test de français reconnu par le Ministère de l’Immigration et des Communautés culturelles – Requérant principal
    ¨
    ¨
    Dépôt de l’original d’une attestation de résultats d’un test d’anglais reconnu par le Ministère de l’Immigration et des Communautés culturelles – Requérant principal
    ¨
    ¨
    Études et formation – Conjoint
    ¨
    ¨
    Dépôt de l’original d’une attestation de résultats d’un test de français reconnu par le Ministère de l’Immigration et des Communautés culturelles – Conjoint
    ¨
    ¨
    Ajout d’un conjoint ou d’un enfant à charge
    ¨
    ¨
    Retrait d’un conjoint d’un enfant à charge
    ¨
    ¨
    Pièces justificatives concernant votre famille au Québec
    ¨
    ¨
    Pièces justificatives concernant votre séjour antérieur au Québec
    ¨
    ¨
    Dépôt d’une offre d’emploi validée
    ¨
    ¨

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط foe نمایش پست ها
    دوستانی که تماس گرفتن

کسی به جز صبر بیشتر جواب دیگه ای گرفته؟
    بله دوست عزیز من جواب گرفتم وقتی زنگ زدم دقیقا یک هفته بعدش برام آپ دیت اومد ریز نمرات دیپلمم رو خواستن. تلفن زدم خوبه ولی برای شما هم میاد این روزا
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار كامپيوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط light-blue نمایش پست ها
    با تشکر از جواب دوستان
    پس باز هم زنگ بزنم ببینم چی میگن
    شما کبک زنگ میزنید یا ترکیه؟
    من ترکیه چند بار زنگ زدم یه بار هیشکی نبود، یه بار گفتن اعتصابن، یه بار گفتن باید با مونترال تماس بگیری و ... (البته این مال چند ماه پیش بود)
    شما الان نظرتون تماس با کجاست؟

با تشکر
    ترکیه چرا زنگ زدین . نه مونترال باید زنگ بزنید
    فایل نامبر 12 سپتامبر 2011،رشته : مهندسی کامیپوتر ، مدرک زبان :TCFQدو تا B1 رسید آپ دیت مدارک به مونترال 29 سپتامبر 2014 ، مصاحبه 4ژوئن 2015.تاریخ رسید مدارک به فدرال به سیدنی 26 جون ، تاریخ فایل نامبرفدرال07 اگوست 2015. تاریخ دریافت مدیکال توسط پاریس 3 اکتبر / 30 اکتبر ایمیل ویزا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Software Eng.

نقل قول نوشته اصلی توسط bob56ir نمایش پست ها
    با سلام
    رشته :مهندسی کامپیوتر نرم افزار
    دریافت فایل نامبر : 20011/07
    مدرک زبان :b2,b1

امروز نامه آپدیت ما اومد نامه رو خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد ، اگر ممکن است یه راهنمایی بکنید که دقیقا چه چیزهایی میخوان ، در مورد قسمت انکس ب آیا باید اون فرم A-520-af رو پر کرد ، خواهشا منو راهنمایی کنید .
    تبریک میگم . میشه لطف کنید تاریخ ارسال مدارک و حدود شماره فایلتون را بگین.
    رشته: کامپیوتر 6یا12 امتیازی/ارسال : 7جولای2011/مانی اردر : 30آگوست2011/فایل : 7سپتامبر2011/شماره فایل : DA000047xxx/دریافت آپدیت : 7 آگوست 2014/ارسال آپدیت : 17 آگوست 2014/انتظار مصاحبه : 2 اکتبر 2014/ایمیل مصاحبه : 10 دسامبر 2014/مصاحبه : 16 فوریه 2015

Junior Member

سلام

به نظرتون من پيگيري كنم بدون مدك زبان و انطباق پذيري و مالي 44 امتياز دارم يكم نگران شدم به نظرتون آپديت مياد با اين شرايط يا انتظار مصاحبه؟

Junior Member

سلام من تقریبا 18 ماه که نامه اتنظار گرفتم و هنوز به مصاحبه دعوت نشدم به نظرتون ایمیل جواب میدن؟ تلفنی که میگن هیچی معلوم نیست! همه کسایی که با من فایل کردن الانویزلشون تو دستشونن ! واقعا نمیدونم چکار بایدبکنم
    فایل نامبر: 25/08/2011
    رشته:فوق لیسانس شیمی تجزیه
    نامه انتظار( انتخاب به صورت رندوم) : 03/11/2012

رشته تحصیلی شما چی بوده؟

نقل قول نوشته اصلی توسط pirvali نمایش پست ها
    سلام من تقریبا 18 ماه که نامه اتنظار گرفتم و هنوز به مصاحبه دعوت نشدم به نظرتون ایمیل جواب میدن؟ تلفنی که میگن هیچی معلوم نیست! همه کسایی که با من فایل کردن الانویزلشون تو دستشونن ! واقعا نمیدونم چکار بایدبکنم

ApplyAbroad Veteran
    araliabadi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران / آزاد تهران مرکز

Lightbulb مدت زمان انتظار از دريافت فايل نامبر کبک تا دعوت به مصاحبه (کبک)

سلام دوستان

لطفا عزیزانی که نامه آپدیت، انتظار یا دعوت به مصاحبه دریافت میکنند، در صورت تمایل، اطلاعات پروندشون از قبیل تاریخ ارسال مدارک، تاریخ نقد شدن مانی اوردر، تاریخ صدور فایل نامبر، رشته و حدود عدد فایل نامبرشون مثلا
    DA045XXX را اعلام بفرمایند تا از ایجاد سوالات پراکنده و کوتاه جلوگیری شود.

در ضمن پست هایی که مربوط به شرایط جدید امتیاز مدارک زبان بود و به مدت زمان انتظار مصاحبه مربوط نمیشد به تاپیک زیر انتقال داده شد:
    مشاوره در زمینه تغییر قوانین و تاثیر آن بر امتیاز پرونده ها (کبک)

لطفاً مقررات فروم را مطالعه فرمایید.
    ممنون از همکاریتون

ارسال دمشق: 2011/3 فایل کبک: 2011/7 آپدیت: 2014/3 CSQبدون مصاحبه: 2014/7 ارسال سیدنی: 2014/10 فایل فدرال: 2015/2 پاریس: 2015/3 مدیکال و آپدیت: 2015/5

Junior Member

سلام
    من زنگ زدم کسی جواب نمیده رو answering بود چیکار کنم ؟؟؟؟شماره ای که تماس میگیرید جواب میدن و زمانش رو بنویسین لطفا مرسی
    ارسال مدارک : فوریه 2011
    تاریخ فایل نامبر کبک : 21 جون 2011
    رشته 0 امتیازی ولی الان شده 6 امتیازی
    نامه مصاحبه : همچنان منتظر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)