صفحه 480 از 5471 نخستنخست ... 3804304704714724734744754764774784794804814824834844854864874884894905305809801480 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,791 تا 4,800 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط actually نمایش پست ها
    سلام به همه
    ببخشید مگه باید فرم ها رو هم برای main applicant و هم برای applicantها پر کرد؟اگه جواب مثبته می شه بگید:
    کدوم فرم ها رو ؟
    و کجای guide اینو گفته؟
    دوست عزیز
    کوتاه ترین راه اینه که یه نگاهی به چک لیست بندازی Document Checklist-IMM5612E

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    ميخواستم بدونم كه آيا آفيسر حتما به كارفرما در ايران زنگ ميزنه؟
    راستش من هزار تا مشكل با كارفرمام اينجا دارم و ميترسم كه خرابم كنه

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ميخواستم بدونم كه آيا آفيسر حتما به كارفرما در ايران زنگ ميزنه؟
    راستش من هزار تا مشكل با كارفرمام اينجا دارم و ميترسم كه خرابم كنه

تا آنجا که ما اطلاع داریم شانس اینکه آفیسر با کارفرما تماس بگیرد کم می باشد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    بر روی همین اصل می شود حدث زد امضای روی فرم می تواند زیاد اهمیت نداشته باشد اگر Hard Copy نباشد.
    منظورتون از HARD COPY چیه؟ من از فرم امضا شده می خوام پرینت بگیرم اینم یه جور HARD COPY به حساب میاد؟!!
    موفق باشید

Exclamation پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط meb نمایش پست ها
    منظورتون از HARD COPY چیه؟ من از فرم امضا شده می خوام پرینت بگیرم اینم یه جور HARD COPY به حساب میاد؟!!
    موفق باشید
    hard copy = a printed version on paper of data held in a computer

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    hard copy = a printed version on paper of data held in a computer
    پیمان جان به نظرتون چی کار کنم ؟

موفق باشید
    پیمان جان به نظرتون چی کار کنم ؟
    بگید با رنگ آبی امضا کند بعد شما پرینت رنگی بگیرید. زیاد مشخص نمی شود کپی می باشد.

Junior Member

پیمان جان حالا اگه من مدارکمو برای اونها بفرستم و خودشون به سیدنی بفرستن به غیر از فرم مربوط به پرداخت هزینه فرم دیگری که احتیاج نیست پر کنند؟ به خاطر اینکه آدرس مبدا نامه عوض می شه.
    در ضمن به کدام آدرس نوشته شده در بوکلت باید ارسال کنند اولی یا دومی ؟
    ممنون

پیمان جان حالا اگه من مدارکمو برای اونها بفرستم و خودشون به سیدنی بفرستن به غیر از فرم مربوط به پرداخت هزینه فرم دیگری که احتیاج نیست پر کنند؟ به خاطر اینکه آدرس مبدا نامه عوض می شه.
    در ضمن به کدام آدرس نوشته شده در بوکلت باید ارسال کنند اولی یا دومی ؟
    ممنون
    اگر ایشان representative شما هم می باشند باید فرم مربوطه را نیز پر کنند.
    آدرس فرستنده مهم نیست.
    بستگی دارد که با چه پستی می خواهید ارسال کنید. courier ها آدرس صندوق پستی را قبول نمی کنند. با پست معمولی کانادا به هر دو آدرس می توانید پست کنید.

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    این سه شنبه هم از این پرسس شدن دوستان و ما خبری نشد.
    انشا الله هفته آینده شاهد ظهور باشیم.
    جمیعاً آممیییننن.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)