صفحه 80 از 225 نخستنخست ... 30707172737475767778798081828384858687888990130180 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 791 تا 800 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

دوست عزیز، توی مدارک سفارت تاکید شده کارت پایان خدمت یا معافیت رو باید به افسر مصاحبه کننده تحویل بدیم. من که دانشجو بودم و سربازی رو معافیت تحصیلی داشتم، چکار باید بکنم؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط reza2015 نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان عزیزی که برای گرفتن گذرنامه جدید با بیش از اعتبار یک سال سوال کرده بودند، باید بگم که من هم همین مشکل رو داشتم و می خواستم گذر پنج ساله داشته باشم ، وقتی برای تعویض رفتم افسر گذرنامه گفت نمیتونی عوض کنی مگر اینکه یک نامه دستی توی یک ورق آ4 به اداره گذرنامه بنویسی و اعلام کنی که نیاز به گذرنامه ای داری که حداقل دو سال اعتبار داشته باشه . من هم این کار رو کردم و پس از تایید اداره گذرنامه در خصوص عدم مشکل ورود و خروج و دستور رئیس نامه رو گرفتم ، بعدش هم بردم برای پ ل ی س +10 و اون هم مدارک رو قبول کرد .

خواستم این تجربه رو به همه اعلام کنم. موفق باشید.

منم امروز رفتم همون جور که گفتید یه نامه دستی نوشتم دلیل هم ننوشتم و 10 دقیقه ای برام امضا کردن ، واقعا شگفت انگیز بود که کاری تو ایران به این سرعت انجام شه . بی نهایت ممنونم دوست عزیز از نگرانی نجاتم دادی

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    با سلام

مشکلتون چیه ؟ کجا مطرحش کردید ؟
    دوستان برای همین موضوع (کمک) دور هم جمع شدند

دوست عزیز، توی مدارک سفارت تاکید شده کارت پایان خدمت یا معافیت رو باید به افسر مصاحبه کننده تحویل بدیم. من که دانشجو بودم و سربازی رو معافیت تحصیلی داشتم، چکار باید بکنم؟؟

با سلام
    -دوستان عزیز برایمیتونیم بنویسی Branch of service م ؟Mandatory Service IRGC Ground و برای Military speciality هم میتونیم بنویسیم Not Applicable ؟ چون هیچ تخصص نظامی نداشتم و فک نمیکنم غیر از افراد نظامی کسی این مورد رو پر کنه.
    -یه سوال دیگه این که اون افسری که از ایرانی ها مصاحبه میگیره باید اطلاع داشته باشه که تو ایران سربازی واینکه کجا بری سربازی(ارتش یا سپاه) اجباری هست بنابراین نباید این رو بهانه کنن واسه ریجکت کردن افراد، نظرتون چیه؟
    -در مورد اینکه میپرسه: آیا مدرکی دارید که مطابق قوانین امریکا واکسیناسیون کردید؟ ما که تاریخ تایید واکسن ها برامون بعد از تاریخ ارسال این فرم هست مشکلی ایجاد نمیشه دروغ حساب نمیکنن؟
    با سپاس

از تو سفر نامه یکی از دوستان کپی کردم برا دوستانی که اسپل یا تاریخ را اشتباه زدن

""دوستاني كه تاريخ تولد و اسپل اسمو در زمان ثبت نام اوليه مثل من اشتباه داشتن اصلا نگران نباشيد هيچ اهميتي نداره همون خانوم ايراني كه مداركو تحويل مي گيره خودش از رو پاسپورت همه چيو اصلاح مي كنه ""

Junior Member

در مورد کارت زرد واکسیناسون کسی میدونه که چه مدت اعتبار داره؟ منظورم اینه که اگر الان اقدام کنیم برای سال دیگه مصاحبه داشته باشیم منقضی نمیشه و اینکه هزینش چقدره؟
    در مورد ترجمه مدارک دوستانی که مدارکشون رو ترجمه کردن مراحل کار رو توضیح بدن و اینکه از کجا باید شروع کنیم.هر داراترجمه رسمی میتونه مدارکو ترجمه کنه؟
    با تشکر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahr270 نمایش پست ها
    با سلام

خب دوباره به فرم برگردید و اصلاحشون کنید

موفق باشید
    فرم Submit شده و Confirm گرفتم،
    قابل ویرایش نیست

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdietemadi نمایش پست ها
    با سلام

برگه معافیت تحصیلیتون یا همون گواهی اشتغال به تحصیلتون رو میگیرید ٬ میبرید ترجمه میکنید و به افسر مصاحبه ارایه میدید
    قسمت military رو هم در فرم ۲۶۰ ٬ no میزنید

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط bardia225 نمایش پست ها
    در مورد کارت زرد واکسیناسون کسی میدونه که چه مدت اعتبار داره؟ منظورم اینه که اگر الان اقدام کنیم برای سال دیگه مصاحبه داشته باشیم منقضی نمیشه و اینکه هزینش چقدره؟
    در مورد ترجمه مدارک دوستانی که مدارکشون رو ترجمه کردن مراحل کار رو توضیح بدن و اینکه از کجا باید شروع کنیم.هر داراترجمه رسمی میتونه مدارکو ترجمه کنه؟
    با تشکر
    با سلام

یکسال از تاریخ صدور (به گفته خود انستیتو پاستور)
    برای ترجمه رسمی ٬ به یکی از دارالترجمه های رسمی مراجعه کنید ٬ مدارک و بیانه رو بهشون بدید ٬ پس از حداکثر یک هفته ٬ کارتون آمادس

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط shahab_ss نمایش پست ها
    فرم Submit شده و Confirm گرفتم،
    قابل ویرایش نیست
    با سلام

به Kcc نامه بزنید (طبق فرمت صحیح) و موضوع رو اطلاع دهید
    روز مصاحبه هم قبل از هر چیزی ٬ خودتون به افسر بگید

موفق باشید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)