دوست عزیز، توی مدارک سفارت تاکید شده کارت پایان خدمت یا معافیت رو باید به افسر مصاحبه کننده تحویل بدیم. من که دانشجو بودم و سربازی رو معافیت تحصیلی داشتم، چکار باید بکنم؟؟
دوست عزیز، توی مدارک سفارت تاکید شده کارت پایان خدمت یا معافیت رو باید به افسر مصاحبه کننده تحویل بدیم. من که دانشجو بودم و سربازی رو معافیت تحصیلی داشتم، چکار باید بکنم؟؟
با سلام
-دوستان عزیز برایمیتونیم بنویسی Branch of service م ؟Mandatory Service IRGC Ground و برای Military speciality هم میتونیم بنویسیم Not Applicable ؟ چون هیچ تخصص نظامی نداشتم و فک نمیکنم غیر از افراد نظامی کسی این مورد رو پر کنه.
-یه سوال دیگه این که اون افسری که از ایرانی ها مصاحبه میگیره باید اطلاع داشته باشه که تو ایران سربازی واینکه کجا بری سربازی(ارتش یا سپاه) اجباری هست بنابراین نباید این رو بهانه کنن واسه ریجکت کردن افراد، نظرتون چیه؟
-در مورد اینکه میپرسه: آیا مدرکی دارید که مطابق قوانین امریکا واکسیناسیون کردید؟ ما که تاریخ تایید واکسن ها برامون بعد از تاریخ ارسال این فرم هست مشکلی ایجاد نمیشه دروغ حساب نمیکنن؟
با سپاس
از تو سفر نامه یکی از دوستان کپی کردم برا دوستانی که اسپل یا تاریخ را اشتباه زدن
""دوستاني كه تاريخ تولد و اسپل اسمو در زمان ثبت نام اوليه مثل من اشتباه داشتن اصلا نگران نباشيد هيچ اهميتي نداره همون خانوم ايراني كه مداركو تحويل مي گيره خودش از رو پاسپورت همه چيو اصلاح مي كنه ""
در مورد کارت زرد واکسیناسون کسی میدونه که چه مدت اعتبار داره؟ منظورم اینه که اگر الان اقدام کنیم برای سال دیگه مصاحبه داشته باشیم منقضی نمیشه و اینکه هزینش چقدره؟
در مورد ترجمه مدارک دوستانی که مدارکشون رو ترجمه کردن مراحل کار رو توضیح بدن و اینکه از کجا باید شروع کنیم.هر داراترجمه رسمی میتونه مدارکو ترجمه کنه؟
با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)