صفحه 485 از 5471 نخستنخست ... 3854354754764774784794804814824834844854864874884894904914924934944955355859851485 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,841 تا 4,850 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    کسی هیچ اطلاعی در این زمینه نداشت؟ ممنون میشم بگید چقدر باید صبر کنم و اینکه چطوری می تونم پیگیری کنم
    سلام
    بعضي از دوستان بيشتر از 2 ماه منتظر بودن پس نگران نباش فايل نامبر شما هم ميرسه

Post پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط arty125 نمایش پست ها
    کسی هیچ اطلاعی در این زمینه نداشت؟ ممنون میشم بگید چقدر باید صبر کنم و اینکه چطوری می تونم پیگیری کنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    بعضي از دوستان بيشتر از 2 ماه منتظر بودن پس نگران نباش فايل نامبر شما هم ميرسه
    سلام دوست عزیز
    من تقریباً نزدیک 3 ماه منتظر بودم
    نگران نباش.
    مدارک و ترجمه ها را حاضر بفرمایید

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaca نمایش پست ها
    خیلی مخلصیم ... ممنون از نکاتی که گفتین
    من هم با 0711 و 4131 اقدام کردم و خوشحال میشم که بتونیم بیشتر در ارتباط باشیم
    به خصوص که با یک کد اقدام کردیم ممنون راستی شما برای سابقه 0711 تو main duties گفتین که شرکت تحت مدیریت خودتون داشتین یا نه ؟
    ه امید خبرهای خوب برای همۀ دوستان
    دوست عزیز قابلی نداشت من توی سابقۀ کارم ذکر نکردم که شرکتی تحت مدیریت خودم دارم چون لزوماً شما نبایستی شرکت داشته باشید.
    به امید خبرهای خوش

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    MSc in Construction Management

[QUOTE=reza1100;161251]سلام دوست عزيز
    شما كه سه ماه بعد از رسيدن مداكتون به سيدني فايل نامبر رو گرفتيد ، وقتي نامه به دستتون رسيد چقدر وقت داشتيد مدارك رو بفرستيد؟ (يعني چقدر از زمان 120 روزتون باقي مونده بود؟)[/QUO

از تاریخ نامۀ ارسال فایل نامبر 4 ماه وقت داشتم. یعنی از اواسط سپتامبر تا 4 ماه بعد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط پیمان نمایش پست ها
    تا آنجا که ما اطلاع داریم شانس اینکه آفیسر با کارفرما تماس بگیرد کم می باشد.
    سلام
    موردی که برای یکی از دوستان من پیش اومده بود این بود که برای استعلام فکس کرده بودند و پرسیده بودند

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    سلام
    موردی که برای یکی از دوستان من پیش اومده بود این بود که برای استعلام فکس کرده بودند و پرسیده بودند
    سلام
    ببخشيد امكانش هست كه موردشو بگيد
    ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز

امروز وكيل محترم فرم‌هاي مديكال (يعني پيوست‌هايش) را براي من ارسال كرد.
    بايد عرض كنم كه مداركي كه از من خواسته‌اند

1- 980 دلار كانادا براي Landing
    2- فرم‌هاي مديكال
    3- سوء پيشينه همراه با اصل مدرك سوء پيشينه (فكر كنم اين مورد براي اين هست كه ما فقط ترجمه آن را كه به تاييد دادگستري و وزارت خارجه رسيده بود را فرستاديم)
    4- گردش حساب بانكي شش ماهه طبق معمول

آقا افشين عزيز امروز به محض دريافت اطلاعات برايتان نوشتم.

راستي تاريخ نامه من 27October 2009 است و دو ماه وقت دارم كه مدارك را ارسال كنم.

يك سوال با توجه به اينكه پاسپورت من تا 3-12-2010 اعتبار دارد و در نامه ذكر شده است بايد پاسپورت حداقل يكسال اعتبار داشته باشد به نظر شما من مي‌توانم الان پاسپورتم را عوض كنم آيا نمي‌گويند چرا پاسپورتي كه اول فرستادي با اين پاسپورت فرق دارد؟؟

موفق باشي
    مهرداد جان سلام
    من تازه به این سایت وارد شدم و از شما یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
    من یک میل دریافت کردم در خصوص آماده بودن مدیکالم ولی هنوز نامه را دریافت نکردم
    هفته آینده باید برم سوریه یا بدم یک شرکت مثل دی اچ ال برام این کار را بکند.
    سوالم این است که 980 دلاری که از شما درخواست کردند را چگونه باید پرداخت کنید آیا مپل قسمت اول چک بانکی یا مانی اردر باید باشه یا واریز در ایران خواهد بود

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ramanzand نمایش پست ها
    دوستان با سپاس از محبت شما مواردی را به اطلاع میرسانم

1-من نامه اسکن شده سفارت را با ایمیل دریافت کردم و به دقت خواندم در تاریخ 11 نوامبر صادر و 24 نوامبر به وکیلم در کانادا رسیده است
    2- در نامه صرفا درخواست واریز لندینگ امکان شرکت در کلاس مهاجرت و مدت زمان دو ماهه و لیست پزشکان قید شده است و اصلا نیاز به وضعیت حساب بانکی قید نشده است
    3- خلاصه پرونده من:
    19 ژانویه 2008 درخواست
    22 ژانویه 2008 فایل نامبر(3 روز بعد)
    4ماه تکمیل مدارک
    21 می فایل نامبر دوم
    2 آگوست در پروسس و درخواست برخی مدارک (فرصت دو ماهه
    11 نوامبر مدیکال

لطفا دوستان در مورد پزشکان موجود اگر توصیه خاصی دارند یا با پیام خصوصی یا تجربه خود را در میان بگذارند آیا ظرف یک روز کل کار انجام میگردد
    با سلام خدمت شما
    من یک سوال دارم
    میشه بفرمائید لاندینگ فی را چطور از شما خواستند که پرداخت کنید
    آیا امکان دارد که من که دارم الان سوریه همان جا پرداخت کنم
    یا باید دوباره چک بانکی باشد.
    میشه نمونه نامه ارسال شده را برای ماهم در سایت بگذارید
    خیلی ممنون میشم از شما

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Cool پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان نمودار پیوست processing time مراحل مختلف برخی از بچه هایی که در مرحله In process به بعد می باشند را نشان می دهد :

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Nader2 نمایش پست ها
    مهرداد جان سلام
    من تازه به این سایت وارد شدم و از شما یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
    من یک میل دریافت کردم در خصوص آماده بودن مدیکالم ولی هنوز نامه را دریافت نکردم
    هفته آینده باید برم سوریه یا بدم یک شرکت مثل دی اچ ال برام این کار را بکند.
    سوالم این است که 980 دلاری که از شما درخواست کردند را چگونه باید پرداخت کنید آیا مپل قسمت اول چک بانکی یا مانی اردر باید باشه یا واریز در ایران خواهد بود
    دوست عزیز ضمن تبریک بابت دریافت ایمیل مدیکال ،

نیازی به حضور فیزیکی به دمشق و صرف هزینه های زیاد آن نمی باشد و می توانید از یکی از پستهای بین المللی از جمله آرامکس و تی ان تی ، انجام این کار را محول کنید تا اصل فرم و نامه مربوطه بدستتان برسد .

در خصوص پرداخت مشابه پرداخت پروسسینگ فی می توانید از روشهای مانی اوردر ، بانک درافت و یا کردیت کارت این کار را انجام دهید .

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)