صفحه 91 از 225 نخستنخست ... 4181828384858687888990919293949596979899100101141191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 901 تا 910 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen8888 نمایش پست ها
    با تشکر

اما برای گرفتن عدم سوء پیشینه اول باید یه معرفی نامه از جایی که متقاضی سوء پیشینه هست داشته باشی و اینکه این گواهی رو به شخص نمیدن و در اون اسم سازمان رو قید میکنن.
    دوم هم اینکه این گواهی فقط یک ماه اعتبار داره.
    آیا مطمئن هستید که نیاز نیست؟
    شما میونید با مراجعه به پلیس +10 مستقیما هم درخواست سوء پیشینه بدهید،یک فرم به شما میدهند که تقاضای انجام سوئ پیشینه است.اصلا هم هیچ اسمی خطاب به جایی روی اون نمیاد. اعتبارش هم همون یک ماهه و به آدرستون پست میشود.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sportbee نمایش پست ها
    شما میونید با مراجعه به پلیس +10 مستقیما هم درخواست سوء پیشینه بدهید،یک فرم به شما میدهند که تقاضای انجام سوئ پیشینه است.اصلا هم هیچ اسمی خطاب به جایی روی اون نمیاد. اعتبارش هم همون یک ماهه و به آدرستون پست میشود.
    10. POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER: Applicants are required to submit a police certificate from the country of the applicant’s nationality and current residence. Police certificates are also required from all other countries where the applicant has resided for at least one year. Regardless of the length of residence, a police certificate must also be obtained from the police authorities of any place where the applicant has been arrested for any reason. Police certificates from Iran are not required. Police Certificates from Turkey are known as “ARSIV KAYITLI ADLI SICIL KAYDI” (it is mandatory that they come with the archive records). Please see the following pages for more information on police certificates.
    این متن سفارت هست به قسمت قرمز رنگ توجه فرمایید
    دوستان تو رو قران با مطالعه و دانش به قوانین سفارت به مردم پاسخ بدید
    ایرانی ها اصلا نیازی نیست که سو پیشینه ببرن سفارت دوستان من نمیدونم چه کار دارید میکنید امسال، فقط خدا بخیر بگذرونه

Junior Member batigoal_189 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    حمل و نقل

نقل قول نوشته اصلی توسط araliabadi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    پیرو صحبت های انجام شده پیرامون بحث تاییدهای ترجمه مدارک، یک تجربه ای از اداره مهاجرت کبک (کانادا) را نقل قول میکنم،
    حدود 3 سال پیش به قبل، ترجمه ها فقط با داشتن مهر دادگستری کافی و مورد قبول بود، اما بعد از مدتی به دلیل محکم کاری هموطنان، الان نتیجه این شده که باید مهر دادگستری، امور خارجه، مهر کپی برابر اصل مترجم روی کپی اتج شده و مهر برجسته دفتر اسناد رسمی را داشته باشه، یعنی هزینه و دردسر.
    3 سال پیش فقط یک گواهی سابقه کار مورد قبول بود، اما بعد از مدتی به دلیل محکم کاری هموطنان، الان نتیجه این شده که امروزه بجز اون گواهی رسمی سازمان تامین اجتماعی، سه فیش آخر حقوق، و دفترچه بیمه اجبار شد، یعنی هزینه و دردسر. (عده ای که تامین اجتماعی نداشتند و صندوق بازنشستگی بودند رد شدند)

من خواهش میکنم ترجمه هارو همونطور که خواستند تهیه کنیم و بیخود هزینه میلیونی برای خوردن چند تا مهر اضافه نکنیم و دچار دردسر های غیر منتظره خودمونو نکنیم.
    حرف حساب میزنه گوش کنین. نه مهر میخاد نه سو پیشینه.
    واکسنم هپاتیت سه نوبت td mmr انفولانزا اگه فصل سرما میرین مصاحبه مننژیت برای افراد زیر 18 سال که میرن تکزاس ( اینم نزدین مشکلی نیس دکتر نمیفهمه شما کجا میخاین برین بعدشم شاید مقصدتون لحظه آخر عوض شد و اینم اگه بخاین درس بخونین اونجا گیر میکنین و باید اونجا بزنین ) واکسنه mmr و td یکیش سه مرحلس یکی دو مرحله. چون واکسن آبله مرغون نیس تو ایران یا باید نشونه ای اگه رو بدنتون هست نشین بدین به دکتر سفارت و یا حرفتون قبول کنه یا برین یه آزمایشگاه تست بدین که آبله مرغون گرفتین بچگی و بدنتون مقاومه اگه نه باید اونور واکسنشو بزنین. پس اگه واکسنتون کامل نیس 7 ماه طول میکشه این پروسه برنامه ریزی کنین بر اساس شمارتون به موقع برین بزنین و ترجیحا یک ماه قبل مصاحبه واکسن نزنین. آنفولانزا و تست آبله مرغونو صبر کنین نزدیکه مصاحبه.
    گردش مالی هم هر جور دوس دارین بگیرید یا نامه واسه مانده حساب یا گردشه حساب از هر بانکی که بهتون میدن به ریال و ارز هم فرق نمیکنه ترجیحا یه نامه بگیرین مانده حسابتون اینقدر اگه انگلیسی گرفتین چه بهتر اگه فارسی بود بدین ترجمه کنن. مبلغشم بین علما اختلاف داره من دیدم یه زوج تازه مزدوج 45 میلیون بردن و مشکلی نبوده ولی بر اساس شرایط زندگیتون خودتون تصمیم بگیرین کم به زیاد ترجیح داره میبینی اونجا گفتن شما اینقدر پول از کجا آوردی.
    اصل بر برائته یه کم به خودتون اعتماد داشته باشین و به من ( هه هه ) برای چی باید مدرکتون مهر دادگستری و وزارت خارجه بخوره شما اونجا قسم میخوری همه چی رو راست میگی اونا اگه میگن دروغ میگی برن ثابت کنن. تورو خدا اگه مهرم میدین بزنن دیگه سو پیشینه نگیرین

Junior Member

12. TRANSLATIONS: All documents not in English or Turkish must be accompanied by a certified English translation. Translations from a sworn translator do not need to be notarized.
    اینم قابل توجه دوستانی که میخوان مهر دادگستری بزنن بدونن که خود سفارت گفته نیازی نیس حالا شما هر کار دوس داشتین بکنین که به امید خدا از دوستانی که سال دیگه برنده شدن و خواستن برن بگن امضای ریاست جمهوری هم باید براشون باشه
    دوستان باز هم تاکید میکنم برای روز مصاحبه نیازی به تایید دادگستری و یا هر جای دیگه ای نیست بیخودی هزینه نکنید اگرم قصد ادامه تحصیل دارید باید بدانید که برای ادامه تحصیل شما مدارک تحصیلیتون نیاز به تایید داره اعم از ریز نمرات لیسانس و این ها
    پیروز و سربلند باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen8888 نمایش پست ها
    با تشکر

اما دوست عزیز این لینکی رو که دادید رو من خوندم ولی واضح گفته که برای تمام افراد بالای 16 سال نیاز هست.
    لطفا اگر اشتباه می کنم بگید.
    با سلام

لطفا به این لینک مراجعه کنید :
    توضیحات کامل در خصوص شرایط ایرانی ها هست
    http://travel.state.gov/content/visa...ountry/IR.html

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط Atissa نمایش پست ها
    یه سوال دیگر هم داشتم اینکه 15000 دلار برای هر نفر لازم هست یا اینکه کل خانواده . مثلا ما که 4 نفر هستیم 60000 دلار باید نشون بدیم و یا اینکه 15000 دلار کافی هست .
    این مبلغ اگر سپرده باشد کافی هست یا باید مثلا گردش حساب چند ماه گذشته را نشان دهیم؟ میشه لحظه آخر این پول را تهیه کرد و حساب را پر کرد یا اینکه این پول باید مدتی در حساب بماند ؟

ممنون
    با سلام

فقط میتونید یک روز حسابتون رو پر کنید و بعد از گرفتن پرینت لاتینش ٬ دوباره حساب رو خالی کنید
    گردش حساب نیاز نیست

موفق باشید

ApplyAbroad Hero

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

یکی از دوستان یک نکته ای به نظرشون رسیده که تا به حال به نظر بنده هم نیومده بود
    در درجه اول هم تشکر میکنم از دقتشون ٬ کاربر محترم Behdad

داستان از این قراره که در صفحه اول فرم DS-260 یعنی بخش Getting Started در قسمت دستورالعمل تکمیل فرم (...Instructions for completing) ٬ بند ششم ٬ این جمله اومده :

1. If your case IS processing electronically, please scan and email your documents to:KCCDV@state.gov

کمی عجیب به نظر میرسه
    نظر دوستان محترم چیه ؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    حسابداری

ولی من همین الان پرسیدم گفتن هزینه تمبر 20000 تومن هست ، کلا برای ترجمه مدرک دیپلم یا پیش دانشگاهی با تایید گفتن 42 تومن و برای مدرک لیسانس 47 تومن میگیرن

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    حسابداری

دوست عزیز من خودم شغل دولتی دارم ، هرچند بیرون هم به صورت غیر رسمی کار میکنم ولی توی مصاحبه افسر ازتون میخواد که سوگند بخورید در مورد اطلاعاتی که میدید به اونها درسته ، به خاطر همین من اگه جای شما بودم ریسک نمیکرم و راستش رو میگفتم ؛ بعد در مورد نیمه دولتی هم من متوجه نمیشم چه جوریه کار یا دولتی میشه یا خصوصی دیگه !!!

ApplyAbroad Veteran
    araliabadi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران / آزاد تهران مرکز

نقل قول نوشته اصلی توسط Atissa نمایش پست ها
    یه سوال دیگر هم داشتم اینکه 15000 دلار برای هر نفر لازم هست یا اینکه کل خانواده . مثلا ما که 4 نفر هستیم 60000 دلار باید نشون بدیم و یا اینکه 15000 دلار کافی هست .
    این مبلغ اگر سپرده باشد کافی هست یا باید مثلا گردش حساب چند ماه گذشته را نشان دهیم؟ میشه لحظه آخر این پول را تهیه کرد و حساب را پر کرد یا اینکه این پول باید مدتی در حساب بماند ؟

ممنون

اگر منطقی بخواهیم حساب کنیم، یک زن و شوهر که دوتا خونه مختلف نمیگیرند، اصولا اگر بیشتر هم بخواد بشه در حد دو سه هزار دلار باشه!!!

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)