صفحه 492 از 5471 نخستنخست ... 3924424824834844854864874884894904914924934944954964974984995005015025425929921492 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,911 تا 4,920 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Smile پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    فكر كنم شما برايتان مشكلي پيش نيايد مدارك همسر و فرزند برادرتان را به عنوان مدارك مثبته به همراه فيش برق و تلفن و گردش حساب برايشان ارسال كنيد.

چند وقت ديگر برادرتان كارت مي‌گيرند؟؟ اگر تا آن موقع رسيد و به احتمال نزديك صفر درصد ايرادي گرفتند كه فكر نكنم شما مدارك ايشان را هم ارسال كنيد.

موفق باشي
    فکر کنم برادرم تا 2-3 ماه دیگه PR CARD به دستش برسه.
    فکر خوبیه....همین کارو می کنم.....

ممنون از راهنمایتون.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

سلام دوستان
    من به 2 مشکل اساسی برخورد کردم و یه ماه دیگه تا پایان 120 روز هم بیشتر فرصت ندارم.
    اولین مشکل اینکه باید 16 امتیاز از زبان می گرفتم اما فکر می کنم نتونم بیشتراز 14 امتیاز بگیرم و listening رو 6.5 یا 7 بگیرم.پس نمی تونم به امتیاز 67 برسم.کسی می دونه اگر مدارک رو بفرستم و بعد از 120 روز دوباره IELTS رو بفرستم چه اتفاقی می افته؟
    دومین مشکل اینکه در یه جای دولتی کار می کنم که اول با دادن سابقه کار موافقت کردن ، اما الان می گن برای کانادا نمی تونیم سابقه بدیم و من واقعا نمی دونم باید چه کنم. در booklet نوشته
    If you cannot provide a reference from your current employer, provide a
    written explanation
    کسی این کار رو کرده ؟
    اگر راه حلی دارید ممنون می شم راهنمایی کنید.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوست عزيز من موكل همين خانم بودم كه موذي ترين و كلاهبردارترين مشاور در كانادا است با لبخندهاي دروغين و قربان و صدقه در برنامه تلويزيوني همه را گول ميزند و حتي جواب سوالها و ايميلها را پس از قرارداد نميدهد ما دقيقا مانند تو بوديم كه بخاطر عدم عودت قسمتي از پول ما هر دو پرونده را عمدا باز گذاشت كه يكي بعد از 3 ماه خود به خود بسته شد و دومي با كسر امتياز روبرو شد و ما محروم شديم و چند سال عقب افتاديم اكنون با مشاور ديگر فايل نامبر دوم را گرفته ام

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط نونا نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من به 2 مشکل اساسی برخورد کردم و یه ماه دیگه تا پایان 120 روز هم بیشتر فرصت ندارم.
    اولین مشکل اینکه باید 16 امتیاز از زبان می گرفتم اما فکر می کنم نتونم بیشتراز 14 امتیاز بگیرم و listening رو 6.5 یا 7 بگیرم.پس نمی تونم به امتیاز 67 برسم.کسی می دونه اگر مدارک رو بفرستم و بعد از 120 روز دوباره IELTS رو بفرستم چه اتفاقی می افته؟
    دومین مشکل اینکه در یه جای دولتی کار می کنم که اول با دادن سابقه کار موافقت کردن ، اما الان می گن برای کانادا نمی تونیم سابقه بدیم و من واقعا نمی دونم باید چه کنم. در booklet نوشته
    written explanation
    کسی این کار رو کرده ؟
    سلام
    سابقه كار شما لزومي نداره كه حتما به نام كانادا باشه. شما يه سابقه كار كلي بگيريد يا مثلا براي دانشگاه يا يك بانك و ...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من در سال 2007پرونده مهاجرت رو از طريق اسكيل وركر باز كردم و بعد از قانون جديد با مشورت وكيل(خانم طباطبايي) يك پرونده ديگه باز كردم كه الان در وضعيت پندينگ هست . قبل از اينكه مدارك پرونده جديد به سوريه بره از سفارت يك نامه براي وكيل اومده بود كه اگه ميخواي پرونده قبلي رو ببند و پولشو بگير و اگر توي 2 ماه جواب ندي بسته نخواهد شد. خانم طباطبايي گفت كه نميخواد قبلي رو ببنديم و الام من هر دو تا پرونده رو دارم و ايشون گفت كه وقتي پرونده جديد جواب رو گرفتيم اين يكي رو ميبنديم.
    به نظر شما مشكلي پيش نمياد ؟ كسي نظري نداره ؟
    دوست عزيز من موكل همين خانم بودم كه موذي ترين و كلاهبردارترين مشاور در كانادا است با لبخندهاي دروغين و قربان و صدقه در برنامه تلويزيوني همه را گول ميزند و حتي جواب سوالها و ايميلها را پس از قرارداد نميدهد ما دقيقا مانند تو بوديم كه بخاطر عدم عودت قسمتي از پول ما هر دو پرونده را عمدا باز گذاشت كه يكي بعد از 3 ماه خود به خود بسته شد و دومي با كسر امتياز روبرو شد و ما محروم شديم و چند سال عقب افتاديم اكنون با مشاور ديگر فايل نامبر دوم را گرفته ام

نقل قول نوشته اصلی توسط نونا نمایش پست ها
    سلام دوستان
    written explanation
    کسی این کار رو کرده ؟
    سلام دوست عزیز
    1-یکی از دوستان چند روز بعد از ارسال مدارک، برای سوریه مدرک ایلتسش رو فرستاده بود و ظاهرا هم مشکلی نبوده فقط یه نامه رسمی نوشته بود و دلایلشو توضیح داده بود و اونها هم قبول کردند.
    2-چرا شما می خوای بگی سابقه کارو واسه کانادا می خوای که اونها نخوان بهتون بدن....بگو من سابقه کارمو می خوام و بدون ارجاع به ذکر اسم جایی گواهی رو بگیرین...

Junior Member

دوستان سلام
    توی لیست مدارکی که باید بفرستیم به دمشق یکی از گزینه ها کارت پایان خدمت بود. من کارت پایان خدمت ندارم! یعنی به مشکل می خورم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ariaemadi نمایش پست ها
    دوستان سلام
    توی لیست مدارکی که باید بفرستیم به دمشق یکی از گزینه ها کارت پایان خدمت بود. من کارت پایان خدمت ندارم! یعنی به مشکل می خورم؟
    شما کارت پایان خدمت نداری چطوری پاسپورت گرفتی؟؟؟
    در هر صورت یکی از مدارک مورد نیاز ترجمه رسمی کارت پایان خدمته که اجباری هستش....

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_rad نمایش پست ها
    سلام

يعني قبض موبايل هم ندارند؟؟ چون اين مورد را خواهر من هم داشت يعني كار نمي‌كرد اما قبض موبايل را ارسال كرد

موفق باشي
    ممنون از پاسختون مهردادخان
    شما یعنی فقط قبض موبایل خواهرتون رو فرستادید؟!!
    لطفا می تونید بفرماییدشما برای اثبات فامیل در کانادا در کل چه مدارکی فرستادید؟
    موفق باشید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط satcanada نمایش پست ها
    سلام
    سابقه كار شما لزومي نداره كه حتما به نام كانادا باشه. شما يه سابقه كار كلي بگيريد يا مثلا براي دانشگاه يا يك بانك و ...

بله،اما ایراد گرفتن و خواستن جایی رو که سابقه کاری رو برای اون می خوام مشخص کنم.
    و من هم گفتم برای دانشگاه می خوام اما بازم می گن چون برای خارج از کشور هست ممکن هست برای ما مشکل ساز شه.البته هنوز به طور قطعی این مساله رو رد نکردن اما قول حتمی هم ندادن.
    اما چون زمان کمی دارم نمی تونم زمان رو از دست بدم و باید دنبال چاره باشم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)