صفحه 493 از 5471 نخستنخست ... 3934434834844854864874884894904914924934944954964974984995005015025035435939931493 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 4,921 تا 4,930 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    مدارک مورد نیاز جهت ارسال به دمشق

آقا افشين ميخواستم نظر شما رو بدونم
    آيا اگر مدارك سفرهاي خارجي رو نفرستيم بعداً در نامه رفع نقص اونها رو خواهند خواست؟ دوستان ديگر هم اگر تجربه اي دارن لطفاً نظر بدن

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Question پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI_MXX نمایش پست ها
    آقا افشين ميخواستم نظر شما رو بدونم
    آيا اگر مدارك سفرهاي خارجي رو نفرستيم بعداً در نامه رفع نقص اونها رو خواهند خواست؟ دوستان ديگر هم اگر تجربه اي دارن لطفاً نظر بدن
    دوست عزیز ، سفرهای خارجی قبلی مدارک خاصی ندارد که!

در واقع همان ویزاهای الصاق شده و مهرهای ورود و خروج شما از کشور (ممهور شده) در صفحات پاسپورت می باشد .
    و شما وقتی کپی صفحات پاسپورت را تسلیم می کنید، در واقع مدارک و مستندات سفرهای احتمالی خود را ارائه داده اید .

پیش فرض پاسخ : مهاجرت با داشتن سابقه کاری مشاغل مورد نیاز(Federal Skilled Worker Class:.Categ

دوستان با سلام
    آيا كسي هست بتونه بنده رو براي گرفتن انگشت نگاري از اينترپل راهنمايي كنه؟
    من در مدت چند سال گذشته در چند كشور خارجي اقامت داشتم كه البته مدت هر بار اقامتم از 6 ماه بيشتر نبوده و مثلاً 1 ماه برگشتم ايران و دوباره رفتم (مثلاً در عرض 2 سال 5-6 بار اومدم و برگشتم) آيا در اينصورت به انگشت نگاري اينترپل نياز هست؟؟
    با تشكر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kajkolahkhan نمایش پست ها
    2- ترجمه ريز نمرات را به همراه كپي كه خود دارالترجمه ضميمه ميكند، كافي است.
    3- احتياجي به فرستادن در پاكت در بسته نيست. اگر خيلي حساس هستيد، بگيد خود دارالترجمه در پاكت خودشون قرار بده و مهر و مومش كنه
    4- آخرين پاسپورت
    5- شما وقتي شناسنامه را ترجمه ميكنيد، كپي كليه صفحات به آن ضميمه ميشود. همان كافي است.
    7- احتياجي به چسباندن عكس نيست. شما فقط 6 قطعه عكس با سايزي كه مشخص كرده، ميفرستيد، خودشون ميچسبونند.

سوالات 1و6 را دوستاني كه اطلاع دارند، نظر بدهند.
    تا اونجايي كه ميدونم در مرحله ارسال مدارك به سيدني نيازي به فرستادن عكس نيست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط SANA نمایش پست ها
    تا اونجايي كه ميدونم در مرحله ارسال مدارك به سيدني نيازي به فرستادن عكس نيست.
    اينم از خود فايل راهنما EG7 در مورد ارسال عكس:

Photos are not required when you submit your application to the CIO in Sydney. However, you should still prepare your photos in case you are recommended for further assessment at a Canadian Visa Office

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط everst نمایش پست ها
    دوست عزيز من موكل همين خانم بودم كه موذي ترين و كلاهبردارترين مشاور در كانادا است با لبخندهاي دروغين و قربان و صدقه در برنامه تلويزيوني همه را گول ميزند و حتي جواب سوالها و ايميلها را پس از قرارداد نميدهد ما دقيقا مانند تو بوديم كه بخاطر عدم عودت قسمتي از پول ما هر دو پرونده را عمدا باز گذاشت كه يكي بعد از 3 ماه خود به خود بسته شد و دومي با كسر امتياز روبرو شد و ما محروم شديم و چند سال عقب افتاديم اكنون با مشاور ديگر فايل نامبر دوم را گرفته ام
    سلام
    من هم الان فایل نامبر دوم رو گرفتم و امیدوارم مشکلی پیش نیاد.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

خبر خوب:
    Current processing times for Federal Skilled Worker applications received after February 26, 2008 will be available with the next update, in January/February 2010. This will mark 12 months of processing upon which the processing times can be calculated.

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

سلام من تو نامه کاری که تهیه کردم شماره موبایل مدیر شرکت رو دادم به نظرتون اشکالی ایجاد می کنه؟

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط ALI_MXX نمایش پست ها
    دوستان با سلام
    آيا كسي هست بتونه بنده رو براي گرفتن انگشت نگاري از اينترپل راهنمايي كنه؟
    من در مدت چند سال گذشته در چند كشور خارجي اقامت داشتم كه البته مدت هر بار اقامتم از 6 ماه بيشتر نبوده و مثلاً 1 ماه برگشتم ايران و دوباره رفتم (مثلاً در عرض 2 سال 5-6 بار اومدم و برگشتم) آيا در اينصورت به انگشت نگاري اينترپل نياز هست؟؟
    با تشكر
    جايي نگفته كه اينكارو بكني. چرا ميخواي خودتو الكي به زحمت بندازي. همون مداركي كه خواستنو بفرست. الكي هم وسواس نداشته باش.
    من جايي نديدم كه گفته باشه نياز به انگشت نگاري و اين مسائل هست. فقط همون گرفتن سوئ پيشينه از كشوري كه 6 ماه يا بيشتر اقامت داشتيدو خواسته.

Member championking آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Shiraz

نقل قول نوشته اصلی توسط x_axez نمایش پست ها
    خبر خوب:
    Current processing times for Federal Skilled Worker applications received after February 26, 2008 will be available with the next update, in January/February 2010. This will mark 12 months of processing upon which the processing times can be calculated.
    سلام
    ميشه منبع خبر رو ذكر كنيد

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)