نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
سلام
شما چرا زودتر به جای اینکه با دانشگاه تماس بگیرید و این ایراد رو برطرف کنید چرا نشستید تا یکی بهتون بگه که اینکار رو بکنید؟ اگه دو روز پیش ایمیل زده بودید تا امروز به قول خودتون جواب قابل استناد تری از دانشگاه گرفته بودید. من نظرم اینه که اصلاح شه و اگر احیاینا نشد روز مصاحبه کارنامه و ایمیل که نشون میده نمره جدید رو فرستادید همراه داشته باشید و اعلام کنید نتونستید منتظر I-20 جدد بمونید چون وقت ها داشت پر میشد. ولی تا حد امکان تلاش کنید اصلاح شه.
ممکنه اصلاح هم نشد با همین صحبت ها آفیسر قانع شه. همه چیز به سفارت و آفیسر که اون روز مصاحبه میکنه بستگی داره و البته پرزنت کردن شما.
شادزی
مرسی simon جان از جوابت واقعا دیگه داشتم ناامید میشدم

راستش من همون روز اول که این مشکل رو دیدم بلافاصله بهشون ایمیل زدم و گفتم که سریعا یه نامه برام بفرستین خطاب به سفارت که مشکل زبان برطرف شده و تاکید کنید که I-20 جدید صادر میکنید. ولی طبق تجربه ای که از قبل تو مکاتباتم با مرکز صدور I-20 داشتم همیشه اول یه جواب تمپلت میاد و بعد از 3-4 روز جواب میدن که متاسفانه ایندفعه هم همینطور شد و هنوز جوابی نگرفتم ازشون. حتی به دپارتمان هم میل زدم.
سفارت ایمیلی برای مکاتبه مستقیم دانشگاه نداره؟
در ضمن میشه پرینت نمره های تافل و جی ار ای رو معمولا واسه سفارت برد تو کیس من احتمال داره گیر بدن که نمره هات چرا پرینت از رو سایته و اصلی نیست؟

بازم ممنون بابت جوابتون جناب simon