سلام به همگی. من اتفاقی که برای دوستم افتاده رو اینجا میگم دوستان دیگه هم اگه اینجوری بودن بگن.
دوست من امسال هلال احمر انقلاب واکسن مننژیت رو زد و کارت زرد بهش دادند و مهر زدند، بعد که رفت پاستور که باقی واکسنهاشو وارد کنن قبول نمیکردن و میگفتن هلال احمر حق نداشته این کارو بکنه ببرین همونا براتون پر کنن. من خودم پارسال مننژیت رو هلال احمر ونک زدم و فقط فرم دانشگاه رو برام مهر زدن بعد رفتم پاستور کارت زرد گرفتم خودشون حتی مهر پزشک هم زدن و همه مهر و امضاهارو بدون بحث کامل برام زدن.
امروز برای واکسنهای دیگه با دوستم رفتیم پاستور کارت زرد قبلیشو پاره کردن یه کارت جدید بهشون دادن و اونو کامل پر کردن، مهر پزشک هم تو فرم دانشگاه حاضر نشدن براش بزنن حتی در حالی که برای من زده بودن!
این قیمت ها رو هم بگم برای اطلاع دوستان:
MMR درمانگاه 16 آذر 25 تومن
Td پاستور رایگان
هپاتیت پاستور 7 تومن
آزمایش آنتی بادی آبله مرغان با دفترچه 7900 و پزشک پاستور بدون هزینه تو دفترچه برام نوشت
تست سل رو هم پاستور به من گفتن تو دفترچه مینویسیم باید بری آزمایشگاه انجام بدی اما چون یک سال اعتبار داره و برای من اجباری نبود توصیه کردن که هزینه نکنم.
من واکسن آنفولانزا هم میخاستم بزنم که پزشک 16 آذر گفت واکسن آنفولانزا هرسال 15 شهریور وارد میشه و الان نزدیک تاریخ انقضاشونه نزدنید بهتره. خیلی خانوم خوبی بود من واکسن های دیگه رو هم میخاستم همونجا بزنم بهم گفت ما گرون میگیریم برو پاستور از همه جا بهتر و ارزون تره یا رایگانه. و یه چیز دیگه اینکه دوره دوم MMR من شنبه میشه اما 16 آذر فقط چهارشنبه ها میزنه این واکسن رو که این خانوم شمارشو بهم داد گفت تماس بگیر هماهنگ کن برای شنبه واکسنت رو میزنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)