صفحه 135 از 191 نخستنخست ... 3585125126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145185 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,341 تا 1,350 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

سلام به همگی. من اتفاقی که برای دوستم افتاده رو اینجا میگم دوستان دیگه هم اگه اینجوری بودن بگن.
    دوست من امسال هلال احمر انقلاب واکسن مننژیت رو زد و کارت زرد بهش دادند و مهر زدند، بعد که رفت پاستور که باقی واکسنهاشو وارد کنن قبول نمیکردن و میگفتن هلال احمر حق نداشته این کارو بکنه ببرین همونا براتون پر کنن. من خودم پارسال مننژیت رو هلال احمر ونک زدم و فقط فرم دانشگاه رو برام مهر زدن بعد رفتم پاستور کارت زرد گرفتم خودشون حتی مهر پزشک هم زدن و همه مهر و امضاهارو بدون بحث کامل برام زدن.
    امروز برای واکسنهای دیگه با دوستم رفتیم پاستور کارت زرد قبلیشو پاره کردن یه کارت جدید بهشون دادن و اونو کامل پر کردن، مهر پزشک هم تو فرم دانشگاه حاضر نشدن براش بزنن حتی در حالی که برای من زده بودن!

این قیمت ها رو هم بگم برای اطلاع دوستان:
    MMR درمانگاه 16 آذر 25 تومن
    Td پاستور رایگان
    هپاتیت پاستور 7 تومن
    آزمایش آنتی بادی آبله مرغان با دفترچه 7900 و پزشک پاستور بدون هزینه تو دفترچه برام نوشت
    تست سل رو هم پاستور به من گفتن تو دفترچه مینویسیم باید بری آزمایشگاه انجام بدی اما چون یک سال اعتبار داره و برای من اجباری نبود توصیه کردن که هزینه نکنم.

من واکسن آنفولانزا هم میخاستم بزنم که پزشک 16 آذر گفت واکسن آنفولانزا هرسال 15 شهریور وارد میشه و الان نزدیک تاریخ انقضاشونه نزدنید بهتره. خیلی خانوم خوبی بود من واکسن های دیگه رو هم میخاستم همونجا بزنم بهم گفت ما گرون میگیریم برو پاستور از همه جا بهتر و ارزون تره یا رایگانه. و یه چیز دیگه اینکه دوره دوم MMR من شنبه میشه اما 16 آذر فقط چهارشنبه ها میزنه این واکسن رو که این خانوم شمارشو بهم داد گفت تماس بگیر هماهنگ کن برای شنبه واکسنت رو میزنم.

Junior Member

من واکسن مننژیت تو هلال احمر زدم و بردم پاستور شعبه تجریش، خانوم دکتر گفت نمیدونم نوعش چیه!! باید از هلال احمر بپرسی... آخه توی فرم دانشگاه نوعش رو پرسیده
    کسی میدونه نوعش کدومه؟
    MCV4 (Menactra) Or
    MPSV4 (Menomune)0

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

پاستور مشكلش اين بوده كه كارت اصلي واكسيناسيون رو خودشون صادر كنن و توي كارتي كه جاي ديگه صادر كرده واكسنها رو وارد نمي كنن. كارتي كه هلال احمر براي مننژيت ميده قيافه اش شبيه كارتي هست كه پاستور ميده ولي فقط مدرك مننژيت هست. خودشون هم هر دو باري كه براي مننژيت رفتم بهم همين رو گفتن كه بايد اين رو ببرم پاستور تا اونها توي كارت خودشون وارد كنن.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Vacant نمایش پست ها
    من واکسن مننژیت تو هلال احمر زدم و بردم پاستور شعبه تجریش، خانوم دکتر گفت نمیدونم نوعش چیه!! باید از هلال احمر بپرسی... آخه توی فرم دانشگاه نوعش رو پرسیده
    کسی میدونه نوعش کدومه؟
    MCV4 (Menactra) Or
    MPSV4 (Menomune)0
    سلام
    تو کارت من دو سطر برای مننژیت هست با اسم های :

Meningitis AC
    Meningitis ACYW

که جلوی دومی رو پر کردند و بهم گفتند 4 ظرفیتی هست و با اونی که سربازی میزنیم و 2 ظرفیتی هست فرق داره و تا 5 سال بعدش دیگه نباید زده شه. این اسامی که شما زدید رو تو کارت نداره.
    نمیدونم دقیقا کدومشه از هلال احمر بپرسید
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

من به دانشگاه ایمیل زدم و گفتن تست سل یا Tuberculosis (TB) screening ایران رو قبول دارن. حالا به نظرتون کجا انجام بدم؟ خود انستیتو پاستور این تست رو انجام میده؟ (چون میخوام واکسن کزاز رو هم اونجا بزنم، اگه اونجا یا حوالی اونجا جایی رو میشناسید معرفی کنید)

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrad نمایش پست ها
    پاستور مشكلش اين بوده كه كارت اصلي واكسيناسيون رو خودشون صادر كنن و توي كارتي كه جاي ديگه صادر كرده واكسنها رو وارد نمي كنن. كارتي كه هلال احمر براي مننژيت ميده قيافه اش شبيه كارتي هست كه پاستور ميده ولي فقط مدرك مننژيت هست. خودشون هم هر دو باري كه براي مننژيت رفتم بهم همين رو گفتن كه بايد اين رو ببرم پاستور تا اونها توي كارت خودشون وارد كنن.
    من کارتی که هلال احمر صادر میکنه رو با کارتی که پاستور میده مقایسه کردم و دقیقا مثل هم بودن. شما تو کدوم قسمتش تفاوت دیدید؟ اگه کسی تجربه داره که کارت با مهر هلال احمر برده باشه باید بیاد بگه ولی اصولا نباید مشکلی باشه کارت از هلال احمر بردن چون خوب میشناشن هلال احمر رو اونجا.

من اطلاع دقیق ندارم ولی وقتی که هلال احمر کارت زرد رو رایگان میده منطقی هست که پاستور تو اون وارد نکنه چون خوب دیگه نمیتونن اون 15 تومن رو بگیرن و در واقع برای شما باید رایگان کار انجام بدن و ممکنه به این علت کارت دوستمون رو پاره کردن و یکی عین همون رو صادر کردن!

Junior Member

سلام
    اگه کسی هپاتیت ب مثبت باشه در صورت گرفتن بورس از دانشگاه نمی تونه در اون کشور که اپلای کرده درس بخونه؟؟؟؟؟

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Cuttlas نمایش پست ها
    من کارتی که هلال احمر صادر میکنه رو با کارتی که پاستور میده مقایسه کردم و دقیقا مثل هم بودن. شما تو کدوم قسمتش تفاوت دیدید؟ اگه کسی تجربه داره که کارت با مهر هلال احمر برده باشه باید بیاد بگه ولی اصولا نباید مشکلی باشه کارت از هلال احمر بردن چون خوب میشناشن هلال احمر رو اونجا.

من اطلاع دقیق ندارم ولی وقتی که هلال احمر کارت زرد رو رایگان میده منطقی هست که پاستور تو اون وارد نکنه چون خوب دیگه نمیتونن اون 15 تومن رو بگیرن و در واقع برای شما باید رایگان کار انجام بدن و ممکنه به این علت کارت دوستمون رو پاره کردن و یکی عین همون رو صادر کردن!
    دوست من، اون مبلغی که پاستور میگیره، فک کنم برای تزریق اون واکسن‌ها باشه نه صدور اون کارت
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط smonabav نمایش پست ها
    دوست من، اون مبلغی که پاستور میگیره، فک کنم برای تزریق اون واکسن‌ها باشه نه صدور اون کارت
    سلام
    خیر ایشون حق دارند صدور اون کارت به تنهایی بدون تزریق هیچ واکسنی 15 تومن هزینه داره. یعنی فقط کارت خالی رو باید ابتدا 15 تومن بخری.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

من یه کم گیج شدم لطفا راهنمایی کنید درسته یا نه:
    من اگه بخوام واکسن بزنم مثلا جایی غیر از انستیتو پاستور، باید مدرک شو بگیرم. بعد مدارکو ببرم انستیتو، اونجا کارت زرد بین المللی رو بهم می دن و فرم دانشگاه رو هم پر می کنن بر اساس اون واکسن هایی که زدم.
    آیا پروسه به این صورته یا خیر؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)