صفحه 136 از 191 نخستنخست ... 3686126127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146186 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,351 تا 1,360 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Global Moderator

Simon آواتار ها

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط Hila1488 نمایش پست ها
    من یه کم گیج شدم لطفا راهنمایی کنید درسته یا نه:
    من اگه بخوام واکسن بزنم مثلا جایی غیر از انستیتو پاستور، باید مدرک شو بگیرم. بعد مدارکو ببرم انستیتو، اونجا کارت زرد بین المللی رو بهم می دن و فرم دانشگاه رو هم پر می کنن بر اساس اون واکسن هایی که زدم.
    آیا پروسه به این صورته یا خیر؟
    سلام
    بله کاملا درسته. شما هر جا واکسن بزنید بهتون مدرکی میدن حتی ممکنه بهتون کارت زردم بدن. شما همه رو یک کاسه کنید بعد از اتمام کار و زمانی که تشریف میبرید پاستور برای بقیه ی واسکن ها اینها رو ارائه کنید خودشون کارت زرد صادر میکنند.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    بله کاملا درسته. شما هر جا واکسن بزنید بهتون مدرکی میدن حتی ممکنه بهتون کارت زردم بدن. شما همه رو یک کاسه کنید بعد از اتمام کار و زمانی که تشریف میبرید پاستور برای بقیه ی واسکن ها اینها رو ارائه کنید خودشون کارت زرد صادر میکنند.
    شادزی
    این قسمت پاستور رفتن رو من متوجه نمیشم. خوب اگه ما کارت زرد رو از هلال احمر یا جای دیگه داریم خوب هر جا که واکسن میزنیم میتونیم بگبم یه مهر هم رو کارت زرد بزنن. بحث تنبلی یا اون 15 هزار تومن نیست من الان شهرستان هستم و به پاستور دسترسی ندارم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Cuttlas نمایش پست ها
    این قسمت پاستور رفتن رو من متوجه نمیشم. خوب اگه ما کارت زرد رو از هلال احمر یا جای دیگه داریم خوب هر جا که واکسن میزنیم میتونیم بگبم یه مهر هم رو کارت زرد بزنن. بحث تنبلی یا اون 15 هزار تومن نیست من الان شهرستان هستم و به پاستور دسترسی ندارم.
    سلام
    بیبینید ممکنه شما با همون کارت زرد تشریف ببرید و کلا هم مشکلی پیش نیاد اما حقیقتا این کار ریسکه. علتش اینه که در هر کشوری یک مرکز برای هر چیز در جهان شناخته شده است. مثلا موسسه استاندارد مسئول اوزان و استاندارد مملکته. پاستورم آتوریتیش در خصوص واکسیناسیون هست. حالا با خودتونه که چیکار میکنید. اکثرا برای محکم کاری که جایی برای حرف نمونه حتما کارت زردشون رو از این مرکز میگیرند. خود هلال احمر تهران هم وقتی کارت زرد میده میگه که ببرید پاستور تایید کنه.
    دیگه با شماست.
    شادزی

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

سلام
    آدرس پاستور رو میشه لطفا به من بدید٬ نمیدونم کجاست
    و اینکه فقط صبح ها هستند یا بعد از ظهرم واکسن میزنن؟
    ممنون

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sima_j نمایش پست ها
    سلام
    آدرس پاستور رو میشه لطفا به من بدید٬ نمیدونم کجاست
    و اینکه فقط صبح ها هستند یا بعد از ظهرم واکسن میزنن؟
    ممنون
    سلام
    زنگ بزنید بپرسید ولی چون دولتی هست بعیده.

انستیتو پاستور تهران مرکزی:
    آدرس : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور
    تلفن : ۹-۶۶۹۵۳۳۱۱

انیستیتو پاستور شمیران:
    آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
    تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
    ساعت کار: ۱۳ - ۸

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام
    بیبینید ممکنه شما با همون کارت زرد تشریف ببرید و کلا هم مشکلی پیش نیاد اما حقیقتا این کار ریسکه. علتش اینه که در هر کشوری یک مرکز برای هر چیز در جهان شناخته شده است. مثلا موسسه استاندارد مسئول اوزان و استاندارد مملکته. پاستورم آتوریتیش در خصوص واکسیناسیون هست. حالا با خودتونه که چیکار میکنید. اکثرا برای محکم کاری که جایی برای حرف نمونه حتما کارت زردشون رو از این مرکز میگیرند. خود هلال احمر تهران هم وقتی کارت زرد میده میگه که ببرید پاستور تایید کنه.
    دیگه با شماست.
    شادزی
    الان کارت زرد رو درشیراز یه مرکز بهداشت (زیرنظر علوم پزشکی) صادر میکنه، کسی هم باهاش مشکل نداشته. واکسن‌هایی رو هم که ندارن و هلال احمر میزنن، باهمین کارت میبرن هلال احمر.

Junior Member

درود
    این و برای دوستان شهرستانی میگم چون بعید میدونم تو تهران این کار رو انجام بدن. من رفتم شبکه ی بهداشت شهرمون و با مسئول واکسیناسیون اونجا صحبت کردم که قراره از ایران برم و واکسن باید بزنم. اونم یه نامه نوشت که واکسن های MMR دو نوبت و Td و مننژیت رو برم فلان درمانگاه و بیمارستان تزریق کنن اونم مجانی. تازه بیمارستان که رفتم مننژیت بزنم مسئول اونجا گفت اگر هپاتیت رو هم میگفتی برات مینوشت که مجانی بزنیم که من هپاتیت رو دو نوبت زده بودم و فقط نوبت سوم مونده که 4 ماه هستش. یه تلاشی بکنید بد نیست چون راه داره مجانی بزنید.

Junior Member

من امروز بیمارستان دی، بیمارستان خاتم الانبیا، هلال احمر مرکزی خیابان ولیعصر، انستیتو پاستور تجریش، آزمایشگاه و پاتولوژی تخصصی مرکزی تهران، مراجعه کردم برای تست خون سل IGRA و هیچ کدوم انجام نمیدادن!!!!
    به چند درمانگاه شبانه روزی و آزمایشگاه هم سر زدم که اونا اصلا نمیدونستن این آزمایش چی هست!!!!
    شنبه میخوام برم بیمارستان مسیح دانشور و 16 آذر
    هیچ گزینه دیگه ای غیر از اینا ندارم... اگر نتونم ایران تست بگیرم اونجا ازم میگیرن که هزینش 110 دلاره! دوستان نظری ندارید؟
    دانشگاه گفته تست سل پوستی رو قبول نداره، که متاسفانه همه جا فقط زیرجلدی انجام میدن... در ضمن اینم بگم که تلفنی از بیمارستان دی پرسیده بودم گفتن انجام میدیم برای همین رفتم اونجا، اونا هم پاس دادن هلال احمر، اونجا گفتن برو خاتم النبیا و .....

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام
    دوستان ساکن شهرستان در این مورد بعد از هجرت نمیان نظر بدن. اگر بیان و بگن که با کارت غیر از پاستور براشون مشکلی ایجاد نشده خیلی کمک بزرگی به بقیه ی عزیزان هست. ساکنین تهران و حومه بهتره که چون زحمت زیادی براشون نداره همچنان از خدمات مرکز انیستیتو پاستور استفاده کنند. بنده عرض کردم گزارشی مبنی بر مشکلات احتمالی نیست و معمولا دوستان همون جا اگر بدونند موردی هست و دانشگاه ثبت نامشون نمیکنه میرن مرکز بهداشتی همون شهر و با پرداخت مبالغ 200-300دلار یا شاید بیشتر مشکل را مرتفع می کنند برای همین هم بر نمیگردند که اطلاع بدن.امیدوارم که اینکار رو بکنند.
    شادزی

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط Vacant نمایش پست ها
    من امروز بیمارستان دی، بیمارستان خاتم الانبیا، هلال احمر مرکزی خیابان ولیعصر، انستیتو پاستور تجریش، آزمایشگاه و پاتولوژی تخصصی مرکزی تهران، مراجعه کردم برای تست خون سل IGRA و هیچ کدوم انجام نمیدادن!!!!
    به چند درمانگاه شبانه روزی و آزمایشگاه هم سر زدم که اونا اصلا نمیدونستن این آزمایش چی هست!!!!
    شنبه میخوام برم بیمارستان مسیح دانشور و 16 آذر
    هیچ گزینه دیگه ای غیر از اینا ندارم... اگر نتونم ایران تست بگیرم اونجا ازم میگیرن که هزینش 110 دلاره! دوستان نظری ندارید؟
    دانشگاه گفته تست سل پوستی رو قبول نداره، که متاسفانه همه جا فقط زیرجلدی انجام میدن... در ضمن اینم بگم که تلفنی از بیمارستان دی پرسیده بودم گفتن انجام میدیم برای همین رفتم اونجا، اونا هم پاس دادن هلال احمر، اونجا گفتن برو خاتم النبیا و .....
    تست T-SPOT هم جايگزين ديگه QFT هست براي جاهايي كه تست پوستي رو قبول ندارن. در ضمن خود من كه سه بار در آمريكا تست خوني دادم انقدر گرون نشد. اولين و دومين بارش تست QFT در سال ٢٠٠٨ و ٢٠١٢ بود كه حدود ٣٠-٤٠ دلار شد. دفعه سومش هم همين امسال بود كه T-SPOT دادم و هزينه اش حدود ٦٠ دلار بود ولي با بيمه دانشگاه فقط ١٠ دلار در اومد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)