صفحه 137 از 191 نخستنخست ... 3787127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147187 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,361 تا 1,370 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

با سلام خدمت دوستان
    این تجربه رو تو آکادمیا هم گذاشتم شاید به درد کسی بخوره.
    من قبل از اینکه برم واکسن بزنم رفتم ی آزمایش تیتر آنتی بادی دادم که طبق جواب آزمایش من به واکسن MMR و هپاتیت نیاز ندارم (که ضروریات دانشگاه هم همینا بود) بعد پاشدم رفتم پاستور که جواب آزمایشو تائید کنه و کارت واکسن بده ولی اونجا گفتن ما آزمایش تیتر مهر نمیکنیم و هیچ مدرکی رو هم تائید نمیکنیم.
    حالا هم من نتایج آزمایشگاه رو برای دانشگاه اسکن کردم فرستادم تا ببینم قبولش میکنن یا نه که البته هنوز هیچ جوابی دریافت نکردم و فکر هم نمیکنم اونا جواب آزمایش رو با ی مهر آزمایشگاه محلی که همش هم فارسی نوشته روش قبول داشته باشن. البته شاید بتونم برم ی مرکز بهداشت و جواب آزمایشو نشون بدم و بگم که قبلا هم واکسن زدم هم تو بچگی این بیماری ها رو گرفتم ولی کارتم رو گم کردم شاید کارت واکسن برام صادر کردن.

Junior Member

سلام دوستان

توی فرم دانشگاهی که من داشتم فقط ازم MMR رو خواستن.

ولی یکی از دوستان به من می گفت که ممکنه تو فرودگاه چیز های دیگه مثل هپاتیت و اینها رو هم بخوان.

می خواستم بدونم تو فرودگاه واقعا فرم واکسیناسیون می خوان؟ یا اکتفا به

Junior Member

سلام
    من دانشگاه تا حالا چیزی راجب به کارت واکسیناسیون بهم نگفته ، باید حتما این کارت رو بگیرم؟ اگه دانشگاه میخواست همراه با نامه admission ام بهم میگفت؟

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

توي فرودگاه يا سفارت از شما چيزي در مورد واكسيناسيون نميخوان. اون مال مهاجرتيها هست نه دانشجويي. براي شما همون فرم دانشگاه كافي هست ولي اگه كارت واكسيناسيون رو بگيريد بهتره چون ممكنه بعدا بخواهيد منتقل بشيد به دانشگاه ديگه و اون دانشگاه چيزاي بيشتري بخواد. صرف نظر از اينكه دانشگاه چي بخواد سعي كنيد تا اونجايي كه ميتونيد واكسنهاي مهم رو در ايران بزنيد. براي سلامت خودتون بهتره. توي آمريكا از همه جاي دنيا ميان با مريضيهاي متنوع. علاوه بر MMR واكسنهاي مننژيت و Td و آنفولانزا و هپاتيت رو هم بزنيد. پستهاي قبلي اين تاپيك رو هم بخونيد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط DKa نمایش پست ها
    سلام
    من دانشگاه تا حالا چیزی راجب به کارت واکسیناسیون بهم نگفته ، باید حتما این کارت رو بگیرم؟ اگه دانشگاه میخواست همراه با نامه admission ام بهم میگفت؟
    سلام
    بخش health center سایت دانشگاه رو. چک کنید. اگر هم نگفتند اونجا نوشتند برای هر مقطعی ر.
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Vacant نمایش پست ها
    من امروز بیمارستان دی، بیمارستان خاتم الانبیا، هلال احمر مرکزی خیابان ولیعصر، انستیتو پاستور تجریش، آزمایشگاه و پاتولوژی تخصصی مرکزی تهران، مراجعه کردم برای تست خون سل IGRA و هیچ کدوم انجام نمیدادن!!!!
    به چند درمانگاه شبانه روزی و آزمایشگاه هم سر زدم که اونا اصلا نمیدونستن این آزمایش چی هست!!!!
    شنبه میخوام برم بیمارستان مسیح دانشور و 16 آذر
    هیچ گزینه دیگه ای غیر از اینا ندارم... اگر نتونم ایران تست بگیرم اونجا ازم میگیرن که هزینش 110 دلاره! دوستان نظری ندارید؟
    دانشگاه گفته تست سل پوستی رو قبول نداره، که متاسفانه همه جا فقط زیرجلدی انجام میدن... در ضمن اینم بگم که تلفنی از بیمارستان دی پرسیده بودم گفتن انجام میدیم برای همین رفتم اونجا، اونا هم پاس دادن هلال احمر، اونجا گفتن برو خاتم النبیا و .....
    بعد از اینکه چندین آزمایشگاه و بیمارستان دیگه رو پرس و جو کردم، بالاخره!!! یه جا پیدا کردم که این آزمایش رو انجام میده... تنها جایی تو تهران که تست کونتی فرون IGRA رو انجام میده و سه پارامتر آنتی ژن، متوژن و نول رو اندازه میگیره، آزمایشگاه نامدار در خیابان فتحی شقاقی هستش
    لینک آزمایشگاه
    هزینه هم 200 هزار تومن گرفتند از من...

Junior Member

من امروز واکسن ها رو زدم :
    هپاتیت ب : انستیتو پاستور تجریش 7 تومن
    تست سل : درمانگاه طالقانی در شریعتی ( که البته چهارشنبه باز باید برای سل برم )
    MMR : درمانگاه پگاه در خواجه عبدالله نبش کوچه هجدهم ( درمانگاه فوق تخصصی کودکان هستش ولی MMR بزرگسال رو هم میزنه) 25 تومن
    مننژیت : هلال احمر ولیعصر، بالاتر از میرداماد، جنب بیمارستان خاتم الانبیا 33.500 تومن

سلام آقای سایمون. من دخترم و ساکن شهرستان. امروز تو شهرمنون رفتم واکسن ها رو زدم. مننژیت و هپاتیت و دوگانه (دیفتری و کزاز) زدم ولی مننژیت سربازارو بهم زدن !!! الان باید دوباره بزنم؟ ایا پاستور این واکسن هارو وارد کارت زرد می کنه؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط November2012 نمایش پست ها
    سلام آقای سایمون. من دخترم و ساکن شهرستان. امروز تو شهرمنون رفتم واکسن ها رو زدم. مننژیت و هپاتیت و دوگانه (دیفتری و کزاز) زدم ولی مننژیت سربازارو بهم زدن !!! الان باید دوباره بزنم؟ ایا پاستور این واکسن هارو وارد کارت زرد می کنه؟
    سلام

اینجا که گفته شده دانشگاه ها منظورشون مننژیت 4 ظرفیتی هست. مننژیت سربازارو زدید یعنی چی؟ بهتون گفتن و قبول کردید؟ من اطلاع دارم که مال سربازی رو دانشگاهی که میگه مننژیت قبول نداره.
    بله پاستور مشکلی نداره هر چی بدید تو کارت میزنه. شما بررسی کنید ببینید دانشگاه چه مننژیتی ازتون میخواد
    شادزی
    اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط simon نمایش پست ها
    سلام

اینجا که گفته شده دانشگاه ها منظورشون مننژیت 4 ظرفیتی هست. مننژیت سربازارو زدید یعنی چی؟ بهتون گفتن و قبول کردید؟ من اطلاع دارم که مال سربازی رو دانشگاهی که میگه مننژیت قبول نداره.
    بله پاستور مشکلی نداره هر چی بدید تو کارت میزنه. شما بررسی کنید ببینید دانشگاه چه مننژیتی ازتون میخواد
    شادزی
    نمی دونستم. تو بهداشت زدند بعد که رفتم دنبال هپاتیت و MMR معاونت بهداشت شهر گفت بهم. حتی زنگ زد به بهداشت و دعوا کرد که چرا زدید. الان دوباره بزنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)