صفحه 49 از 76 نخستنخست ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 756

موضوع: دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

ApplyAbroad Senior Veteran
    mohammad_k88 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : دبی (امارات) - تجربیات روز مصاحبه در سال ٢٠١۴

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrshad777 نمایش پست ها
    .
    .
    .
    از کنسولگری که اومدم بیرون اول زنگ زدم خانوادم و بعدش رفتم سمت برجهای دوبی. اونجا توی یکی از مراکز خرید خیلی راحت تونستم به اینترنت متصل بشم و دیدم درجا برام از کنسولگری یه ایمیل اومده که CV را ایمیل کنید. من هم خوشبختانه همراهم یک FLASH MEMORY بود که تمام اطلاعاتم داخلش بود. (عجب شانسی داشتم اون روز من) و من هم CV را ایمیل کردم. شب که دوباره ایمیلم را چک کردم دیدم که جواب دادند که دریافت کردیم و داره بررسی میشه.
    .
    .
    سلام دوستان
    دوستمون یه نکته ای رو اشاره کرد و من یه چیزی یادم اومد که دوست دارم در کنار تجربیات روز مصاحبه ( تجربه روز مصاحبه سفارت) خدمت شما بگم و به اشتراک بزارم که احتمال داره برای یکی اون روز به درد بخوره...
    اینکه اطلاعاتتون همیشه همراهتون باشه می تونه همیشه تبدیل به یه معضلی بزرگ بشه. من خودم خیلی این اتفاق افتاده که یه مدرکی رو یا چیزی رو یه وقت بخوام و شاید لزوما همراه نباشه.
    شاید خیلی ها با dropbox (این لینک) و فضای cloud آشنا باشن. برای اطلاعات بیشتر این و این رو می تونید مطالعه کنید.
    زمانی که میرید برای مصاحبه می تونید قبلش تمام اطلاعاتتون رو توی فولدرتون در dropbox بریزید که هرجایی که به اینترنت دسترسی داشتید بتونید فایل هاتون رو بردارید و یا برای یکی بفرستید. چون لزوما ممکن هست لپ تاپ نداشته باشید و فلش به کارتون نیاد. مثلا دارید با موبایلتون یا تبلت چک می کنید می تونید از این طریق به فایل ها تون دسترسی پیدا کنید.

فقط یادتون نره که بعد از اینکه مصاحبه شدید اولا یه چند دقیقه ای داخل سالن بمونید چون یه تعداد معدودی رو مجدد اسمشون رو می خونن که برگردن به باجه و اینکه تا وقتی دبی ( یا محل سفارت) هستید، هرجا به اینترنت دسترسی داشتید ایمیلتون رو چک کنید شاید یک درصد کلیر شدید یا داکیومنت خاصی رو ازتون خواستن و بتونید براشون هم هارد کپی ( اگر قبول کنن!) و هم به صورت ایمیلی بفرستید.

موفق و موید باشید.
    If one can do it, you too can do it, if no one can do it, you must do it

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical engineering K. N. toosi university

با درود بر همگی دوستان
    این پوست را در قسمت سفر برای مصاحبه و یا دریافت ویزا هم گذاشته ام و دوباره اینجا می نویسم.
    من 17 ژون وقت داشتم دبی. هتلم سان و سند بود که واقعا افتضاح بود آخرم 200 درهم سرکیسم کرد(البته بچه ها تو این فروم گفته بودند که خوب نیست اما من متاسفانه اعتنا نکردم) نو دبی 2 تا سان اند سند هست که جفتشون افتضاحند. بگذریم، وقت سفارتم 9 بود که من از 7:45 اونجا بودم. صف ساعت 8 دقیقا 8:04 تموم شد و همشون رفتند تو، صف ساعت 8:30 دقیقا 8:35 همشون رفتند تو و ما 9 ای ها هم در عرض 20 دقیقه رفتیم تو. بعد از تحویل دادن کیف رفتیم داخل سالن و فرم DS و پاس رو چک کردن بعد رفتیم تو صف انگشت نگاری و منتظر نشستیم تا اسم ها رو بخونند(به بقیه شماره داده بودند اما ایرانی ها اسمشون رو میخوندند). این رو بگم که نفر اول ساعت 8:20 مصاحبه داشت و نفر آخرم حدود 10:30 و کلا کار همه خیلی زود انجام شد. از من تو مصاحبه در مورد کارم پرسید (که تو کیش زبان درس میدادم و کارهای تاسیساتی هم پارت تایم میکردم). بعد از درجم تو سربازی پرسید و اینکه تو کدوم نیرو خدمت کردم. بعدش شغل پدر پرسید(من فاند نداشتم) و اینکه میخوام بعد از درسم چه کنم؟ منم گفتم faculty position که عصبانی شد و گفت همه که دارن میان اینجا میگن faculty position حالا به جز این چی؟ منم گفتم میام و با HVAC Company خودم رو میزنم(کارهی تاسیساتی و تهویه مطبوع) و بعدش ادامه دادم که به کشاورزی هم علاقمندم. نهایتا از این پرسید که لیسانس و فوق تو چه زمینه هایی کار کردی که منم گفتم هردو thermofluids راستی از من فقط cv,sop,I20,sevis recceipt رو گرفت. همه چی خوب بود و اون روز یه کامپیوتری، یه مهندسی پزشکی، یه حقوق همه زرد گرفتند من سفید و صورتی که ندیدم. راستی بعدش یه دربست گرفتم رفتم Wild Wadi که خیلی عالی بود یه شبم رفتم Diereh City Center که اونم خوب بود. یه جایی هم هست به نام Outlet mall که خارج از دبی و خیلی پرته، من 140 درهم پول تاکسی رفت و برگشتم شد اما همش مارک های خفن بود که اکترا هم %70 تخفیف زده بودند. به نظر من به جز اینها از جایی دیگه خرید نکنید که خیلی گرون هست.

به امید موفقیت همه دوستان عزیز

Junior Member

سلام دوستان عزیز
    منم 10 جون مصاحبه داشتم،روند انگشت نگاری و اینکاراکه دوستان قبلا توضیح دادن.مصاحبه هم بیشتراز2دقیقه طول نکشید و فقط I-20 و Bank Statement رو گرفت ازم و برام عجیب بود چرا CV, SOP, RPهیچکدوم رو ازم نخواست.فقطم پرسید چرااین دانشگاه و مبلغی که نشون دادی برا یه ساله بعدش چی که گفتم پدرشغلش اینه و از پسش برمیاد. پرسیدم مالتیه یا سینگل که گفت مالتی!بعدشم برگ زرد داد بهم گفت برو چک کن کیس نامبرو که باکمال تعجب بعد 5روز کلیر شدم،خودم هنوز باورم نمیسه اصن!!!رشتمم عمرانه دارم براارشد میرم بدون فاند هیچ فامیلیم ندارم اونجا.فقط کسی از دوستان میدونه الان گفت مالتیه زمانش از موقع پیک آپ حساب میشه یازمانی که کلیر شدم؟
    خلاصه دوستان هیج استرسی نداشته باشین همه کارایی که فک میکنین لازمه انجام بدین بقیشم بسپرین دست خدا

Junior Member

سلام دوستان
    واقعا ممنونم از همه کسایی که تو این مدت با نوشتن تجربه هاشون به ما کمک کردن
    همه چیز رو دوستان گفتن و من قسمت هایی که ممکن تازه باشه خدمتتون عرض کنم
    من و همسرم و دختر 8 ماهه ام 17 جون مصاحبه داشتیم
    6:45 رسیدیم
    باور کنید انقدر برخوردها خوب بود که تمام استرس آدم از بین میره.
    از اولین نقطه تماس با کارکنان به خاطر دخترم اول از همه کار مارو راه مینداختن
    اولین کسی که باهاش مصاحبه شد او روز من بودم
    اما آفیرس که با من مصاحبه کرد انقدر خوشرو و خوب برخورد کرد و مصاحبه کرد که واقعا لذت بردم
    تنها سوالی که دوبار تکرار کرد سربازی بود که گفتم آرمی - ایر فرس و حس کردم حساس شد.
    کارت زرد داد
    ازش پرسیدم که چقد طول می کشه گفت با توجه به اینکه تو آی-20 زده تا آگوست فرصت داری قبلش جوابت می دیم.
    CV, RP,I-20 , BS , Military Service رو گرفت و نگاه کرد.
    اون 2 ساعتی که تو خاک امریکا بودم خیلی برام جالب بود

نقل قول نوشته اصلی توسط monik نمایش پست ها
    سلام دوستان
    واقعا ممنونم از همه کسایی که تو این مدت با نوشتن تجربه هاشون به ما کمک کردن
    همه چیز رو دوستان گفتن و من قسمت هایی که ممکن تازه باشه خدمتتون عرض کنم
    من و همسرم و دختر 8 ماهه ام 17 جون مصاحبه داشتیم
    6:45 رسیدیم
    باور کنید انقدر برخوردها خوب بود که تمام استرس آدم از بین میره.
    از اولین نقطه تماس با کارکنان به خاطر دخترم اول از همه کار مارو راه مینداختن
    اولین کسی که باهاش مصاحبه شد او روز من بودم
    اما آفیرس که با من مصاحبه کرد انقدر خوشرو و خوب برخورد کرد و مصاحبه کرد که واقعا لذت بردم
    تنها سوالی که دوبار تکرار کرد سربازی بود که گفتم آرمی - ایر فرس و حس کردم حساس شد.
    کارت زرد داد
    ازش پرسیدم که چقد طول می کشه گفت با توجه به اینکه تو آی-20 زده تا آگوست فرصت داری قبلش جوابت می دیم.
    CV, RP,I-20 , BS , Military Service رو گرفت و نگاه کرد.
    اون 2 ساعتی که تو خاک امریکا بودم خیلی برام جالب بود
    باجه چند بودین ؟ منم از افیسزم همین سوالو پرسیدم که زمان کافی دارم یا نه گفت من خیلی کار دارم برو !

Junior Member

سلام
    خیلی یادم نیست کدوم باجه بود، من اولین نفر بودم، یه خانم مو بور و چشم رنگی و خیلی مهربون
    شاید چون اولی بودم خوب جواب داد

Junior Member

با سلام به دوستان گلم!

من 12 جون مصاحبه داشتم. رشته م شیمی، دکترا فول فاند TA. نکات مهم رو به صورت خلاصه خدمتتون عرض میکنم:

ساعت مصاحبه من 8 بود از 7 اونجا بودم. شما حتی 7:30 هم اونجا باشید مشکلی نداره فقط دیرتر مصاحبه میشید.
    منطقه دیره (deira) به محل کنسولگری (در بر دبی bur dubai) نزدیکه. با حدود 17 الی 20 درهم و ظرف حدود 15 تا 20 دقیقه با تاکسی به آنجا میرسید.
    مدارکتون رو به ترتیب اهمیت داخل پوشه بگذارید (DS-160 confirmation، appointment, Sevis fee payment , I-20 و البته پاسپورت در اولویت هستند).
    مراحل ورود به داخل کنسولگری و انگشت نگاری مشخص هستند و توسط مسئولان مربوطه توضیح داده میشوند. don't worry!
    داخل کنسولگری 70% ارباب رجوع، ایرانیان عزیز هستند. با بقیه مخصوصا دانشجوها گل بگید و گل بشنوید و استرس را ازخود دور کنید.
    موقع مصاحبه لبخند، اعتماد به نفس، برقراری ارتباط چشمی (!) را فراموش نکنید!

آقای مو بور غیر عینکی (!) و غیر کچل (!) با من مصاحبه کرد. سوالاتی که از من پرسید: رو چه زمینه ای میخوای کار کنی؟ (گفتم از ترم دوم معلوم میشه ولی به طور کلی ....... در یک جمله!)
    مجردی یا متاهل؟
    آشنا داری آمریکا؟
    سربازی کجا بودی؟ (من امریه هیات علمی بودم. گفتم فقط حدود 45 روز آموزشی بودم. گفت ما میدونیم امریه هیات علمی رو "س" میده. منم گفتم بله! البته تاکید کردم همکاری با "س" نداشتم فقط همون دوره آموزشی بوده و تمام! که گفت نگران نباش ما خودمون میدونیم و ....)
    اصل کارت پایان خدمت رو خواست، نگاه کرد و بهم پس داد.
    CV، SOP و RP رو گرفت و پیش خودش نگه داشت.
    من کلی پول مفت بابت ترجمه کارت ملی، شناسنامه، پایان خدمت، گواهی کار و ... داده بودم. هیچکدوم لازم نشد!!

آخر هم برگه زرد گرفتم و وارد پروسه کلیرنس شدم.
    اون روز، دو سه تا مکانیکی و دو تا کامپیوتری برگه زرد گرفتن. یه خانم هم فیلم سازی بود صورتی گرفت.
    یه آقای دندونپزشک به همراه دو سه تا از همکاراش برای کنگره میخواستن برن که همگی ریجکت شدن!

در حاشیه: اگه ترانسفر رایگان به هتل نداشتین یا طرف نیومد، از تاکسی فرودگاه استفاده نکنید. بپرسید تاکسی های معمولی کجا سوار میکنن (regular or normal taxis) که معمولا تویوتا کمری هستند. با اونها برید چرا که ورودیشون 3 درهمه در حالیکه ورودی تاکسی فرودگاه 25 درهمه. داخل فرودگاه، به نظر من، یک سیم کارت اتصالات بخرید. 35 درهم میشه، 25 دقیق مکالمه، 25 اس ام اس و ظاهرا 100 مگابایت دیتا برای اینترنت رو کاور میکنه.

به سلامت

Junior Member

سلام. من امروز دوبي ريجكت شدم و دليلي كه آفيسر ذكر كرد اين بود كه خيلي در مورد حوزه اي كه مي خواهم رويش كار كنم توضيح ندادم. من ليسانس مهندسي دارم و براي مستر اقتصاد ميخوام بروم و در اين دوره ريسرچ خاصي نخواهم داشت -- در واقع يك دوره فشرده براي كساني است كه مي خواهند براي دكترا أقدام كنند و به همين خاطر توضيح در مورد اينكه روي چه موضوعي ميخوام كار كنم خيلي معني خاصي ندارد ولي تصميم دارم دوباره وقت بگيرم و براي اين سؤال آماده تر باشم ولي نمي دانم دوباره از دوبي وقت بگيرم يا بروم آنكارا. دبي هنوز خيلي راحت وقت مي دهد و حتي ميشه براي دو روز ديگه وقت گرفت. دليلي كه خيلي مايل به رفتن به آنكارا نيستم معدل پايين ليسانسم است علي رغم اينكه دانشگاهي كه ازش پذيرش دارم خيلي بالاست. كسي پيشنهاد يا تجربه اي دارد كه براي كيس من دبي بهتر است يا آنكارا؟

Junior Member

پيشنهاد من برای رفتن به سفارت از طريق مترو يا اتوبوسه. کافيه با هر کدوم که می رويد از قبل داخل google maps (داخل مترو موجوده) مسافت و زمان را تا ايستگاه برجمان چک بفرماييد و پس از رسيدن به ايستگاه مذکور تا سفارت ، 10-15 دقيقه پياده روی داره

Junior Member

سلام

من بعد از مصاحبه برگه زرد گرفتم ولی همون روز ایمیل زیر را از "USConsulateDubaivisa@state.gov" دریافت کردم.
    Our records indicate that the applicant has been interviewed by a consular officer and was found to be ineligible for a nonimmigrant visa under Section 214(b) of the Immigration and Nationality Act.
    ولی وضعیتم هم تو سایت دبی و هم تو سایت واشنگتن در حال پردازش نشون میده. می خوام برای آنکارا اقدام کنم. به نظر شما وضعیت توی سایت باید آپدیت بشه بعد من اقدام کنم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)