صفحه 122 از 225 نخستنخست ... 2272112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132172222 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,211 تا 1,220 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

با سلام
    دوستان تاریخ ماه هایی که اعلام میکنید برای مصاحبه برای سال 2014 هست یا 2015. یعنی مهر سال 93 میرن مصاحبه یا مهر سال 94؟

Junior Member

مصاجبه متقاضیان 2015 از حدود 9 مهرماه 93(اول اکتبر 2014) شروه میشه و تا حدود 9 شهریور 94 ( اول اکتبر 2015) ادامه پیدا میکنه ,البته به شرطی فرم d260 رو ارسال کرده باشند و تعداد سهمیه ویزاهای اختصاص داده شده به هر کشور زودتر تموم نشه;که در مورد ما ایرانی ها بخاطر اینکه تعداد خانوار ها بیشتره معمولا این اتفاق برای کیس نامبرهای بالامیفته.چون سهمیه کل هر کشوری شامل تمام نفراتی میشه که ویزا میگیرن و نه فقط افراد برنده.
    ویرایش توسط bardia225 : July 18th, 2014 در ساعت 06:44 PM

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط janmarjan نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    به یه مشکل خیلی بزرگ برخوردم ، من مدرک کارشناسی ارشد از موسسه عالی بانکداری دارم (خودم هم کارمن بانکم) ، همه جا هم مدرکم را کارشناسی ارشد نوشته ام ، چه ثبت نام اولیه و چه در فرم 260 ، حالا که خواستم مدارکم را بدم برای ترجمه ، دارالترجمه میگه باید مدارک به تایید وزارت علوم برسه ، با وزارت علوم هم تماس گرفتم میگن اصلا این موسسه مستقله و ما نمیتونیم تاییدش کنیم ، حالا من بد بخت که تا حالا فکر میکردم فوق لیسانس دارم الان امروز فهمیدم که مدرکم فقط یه کاغذ پاره هست ،، جالب اینجاست که من در آزمون معادل دارندگان مدرک کارشناسی ارشد هم که توسط سازمان سنجش برگزار شده شرکت کردم و قبول هم شدم و توی گواهی که سازمان سنجش به من داده من اجازه ادامه تحصیل در مقطع دکترا را دارم ، حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟؟
    همانطور که میدانید شرایط برندگان قرعه کشی گرین کارت یا دیپلم دوازده ساله(یا پیش دانشگاهی) است یا مدرک شغلی که نیاز به دو سال تجربه طبق استانداردهای تعریف شده ,داشته باشه و مدرک بالاتر از دیپلم معیار نیست اما جون اطلاعات نادرست وارد کردین ممکنه ریجکت بشید.البته نمیدونم چه نوع مدرکی دارید که دارالترجمه میگه باید وزارت علوم تایید بکنه ,ولی میتونید با نامه به kcc درخواست unlock کردن فرم d260 رو بدید و اونجا اصلاح کنید و روز مصاحبه هم مدارک رو ببرید و اگر آفیسر پرسید براشون توضیح بدین.ملاک رو مدرک کارشناسی معتبر قرار بدید.
    معمولا اصل مدرک رو ترجمه میکنند.میتونید از جاهای دیگه استعلام بگیرید.
    موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط bardia225 نمایش پست ها
    مصاجبه متقاضیان 2015 از حدود 9 مهرماه 93(اول اکتبر 2014) شروه میشه و تا حدود 9 شهریور 94 ( اول اکتبر 2015) ادامه پیدا میکنه ,البته به شرطی فرم d260 رو ارسال کرده باشند و تعداد سهمیه ویزاهای اختصاص داده شده به هر کشور زودتر تموم نشه;که در مورد ما ایرانی ها بخاطر اینکه تعداد خانوار ها بیشتره معمولا این اتفاق برای کیس نامبرهای بالامیفته.چون سهمیه کل هر کشوری شامل تمام نفراتی میشه که ویزا میگیرن و نه فقط افراد برنده.
    کیس نامبر بالا منظورتون چند؟ اصولا به چه شماره هایی نمی رسه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط janmarjan نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    به یه مشکل خیلی بزرگ برخوردم ، من مدرک کارشناسی ارشد از موسسه عالی بانکداری دارم (خودم هم کارمن بانکم) ، همه جا هم مدرکم را کارشناسی ارشد نوشته ام ، چه ثبت نام اولیه و چه در فرم 260 ، حالا که خواستم مدارکم را بدم برای ترجمه ، دارالترجمه میگه باید مدارک به تایید وزارت علوم برسه ، با وزارت علوم هم تماس گرفتم میگن اصلا این موسسه مستقله و ما نمیتونیم تاییدش کنیم ، حالا من بد بخت که تا حالا فکر میکردم فوق لیسانس دارم الان امروز فهمیدم که مدرکم فقط یه کاغذ پاره هست ،، جالب اینجاست که من در آزمون معادل دارندگان مدرک کارشناسی ارشد هم که توسط سازمان سنجش برگزار شده شرکت کردم و قبول هم شدم و توی گواهی که سازمان سنجش به من داده من اجازه ادامه تحصیل در مقطع دکترا را دارم ، حالا به نظرتون من چیکار کنم ؟؟
    سلام
    ترجمه رسمی از مدارک تحصیلی نیازمند مهر تایید وزارتخانه های علوم و امور خارجه هست. شما برای مصاحبه در سفارت نیازمند ترجمه رسمی نیستین. فقط مهر دارالترجمه در ترجمه شما کافی هست. بنابراین به دارالترجمه بفرمایین مدرک تحصیلی شما رو ترجمه غیر رسمی کنند. هزینه های شما هم کاهش خواهد یافت. در ثانی برای گرفتن ویزای گوناگونی شما فقط به یک دیپلم 12 ساله نیاز خواهید داشت. اگر هر کدوم از مدارک بالاتر از دیپلم مشکلی پیدا کردند و آماده نشدند مورد رو در روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدین. او با دیدن مدرک دیپلم 12 ساله به شما ویزا خواهد داد. موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed_NC نمایش پست ها
    سلام
    ترجمه رسمی از مدارک تحصیلی نیازمند مهر تایید وزارتخانه های علوم و امور خارجه هست. شما برای مصاحبه در سفارت نیازمند ترجمه رسمی نیستین. فقط مهر دارالترجمه در ترجمه شما کافی هست. بنابراین به دارالترجمه بفرمایین مدرک تحصیلی شما رو ترجمه غیر رسمی کنند. هزینه های شما هم کاهش خواهد یافت. در ثانی برای گرفتن ویزای گوناگونی شما فقط به یک دیپلم 12 ساله نیاز خواهید داشت. اگر هر کدوم از مدارک بالاتر از دیپلم مشکلی پیدا کردند و آماده نشدند مورد رو در روز مصاحبه به آفیسر توضیح بدین. او با دیدن مدرک دیپلم 12 ساله به شما ویزا خواهد داد. موفق باشید.

دوستمون درست میفرمایند که 12 سال تحصیل کفایت میکند. اما به عنوان تجربه خدمتتان عرض کنم که یکی از دوستان من که برنده لاتاری 2013 بود، به علت اینکه ادعا کرده بود مدرک فوق دیپلم هم داره ولی روز مصاحبه مدرک مستند برای این ادعا ارائه نکرده بود، آفیسر براش نقص مدرک زده بود و گفته بود به ایران برگرد و مدرکی دال بر اینکه فوق دیپلم داری رو به سفارت ارائه بده. سفارت ایشون آنکارا بود.

Junior Member

با سلام جهت ارسال مدارک به سفارت امریکا تو انکارا از چه پستی باید استفاده کرد؟
    درخصوص مدارک مالی برای سفارت، آیا باید مدارک مالی به نام نفر برنده باشد یا می تواند بنام همسر او نیز که همراه وی است باشد؟ و این مدارک حداقل به چه میزان باید باشد؟
    در سایت سفارت آنکار اشاره شده که پرینت حساب بانکی باید شامل واریزها و برداشتهای یکسال گذشته باشد و اگر مبلغ زیادی اخیرا واریز شده باشد باید توضیح داده شود؟ آیا همینطور است و چه باید کرد؟
    در سایت سفارت امریکا در ابوظبی هیچ مطلبی راجع به گرین کارت 2015 و مدارک مورد نیاز موجود نمی باشد(بروز نمی باشد)، چه کار باید کرد؟شما اطلاعی ندارید؟

Junior Member

سلام دوستان عزیز
    برای واکسنها چه زمانی باید اقدام کنیم؟ آیا در ایران می شود واکسنها را تزریق کرد و کجا؟
    من مدرک پیش دانشگاهی دارم و آیا فقط مدرک پیش دانشگاهی را باید ترجمه کنم یا باید دیپلم سوم دبیرستان را هم ترجمه کنم؟
    آیا فقط مدارک تحصیلی شخص برنده باید ترجمه شود یا مدارک شخص همراه هم باید ترجمه باید شود؟
    آیا داشتن اسپانسر مالی در امریکا برای مدارک مالی سفارت خیلی موثر است؟
    ممنون میشم چواب بدین...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط babasl نمایش پست ها
    با سلام جهت ارسال مدارک به سفارت امریکا تو انکارا از چه پستی باید استفاده کرد؟
    درخصوص مدارک مالی برای سفارت، آیا باید مدارک مالی به نام نفر برنده باشد یا می تواند بنام همسر او نیز که همراه وی است باشد؟ و این مدارک حداقل به چه میزان باید باشد؟
    در سایت سفارت آنکار اشاره شده که پرینت حساب بانکی باید شامل واریزها و برداشتهای یکسال گذشته باشد و اگر مبلغ زیادی اخیرا واریز شده باشد باید توضیح داده شود؟ آیا همینطور است و چه باید کرد؟
    در سایت سفارت امریکا در ابوظبی هیچ مطلبی راجع به گرین کارت 2015 و مدارک مورد نیاز موجود نمی باشد(بروز نمی باشد)، چه کار باید کرد؟شما اطلاعی ندارید؟
    - می تونین از سرویس های پستی مثل DHL، TNT یا Aramex استفاده کنین. من خودم DHL رو ترجیح میدم ولی از اون دوتای دیگه گرونتر هست.
    - بهتر هست مدارک مالی به نام شخص برنده باشه ولی مدارک مالی خانواده ها مجموعاً در نظر گرفته میشه. بنابراین مدارک مالی همسر برنده هم در تصمیم گیری آفیسر موثر هست. برای تمکن مالی علیرغم تاکید سفارت در فایل راهنمای ویزای گوناگونی مبنی بر ارائه گردش حساب تمام متقاضیان ویزا فقط موجودی حساب را ارائه می کنند و سفارت هم به راحتی قبول می کند. برای تعیین حدود تمکن مالی از آمار خط فقر (Poverty Line) اون سال در ایالات متحده استفاده می کنند. این آمار برای 48 ایالت پیوسته آمریکا، هاوایی و آلاسکا به تفکیک تعداد اعضای خانوار ارائه می شود و با یک سرچ ساده در گوگل در دسترس هست. من آمار 2014 رو به این پست ضمیمه کردم. شما برای تخمین میزان مناسب تمکن مالی که باید ارائه کنید 120 درصد در آمد سالانه رو که مبنای USCIS برای پذیرش اسپانسر در کیس های مهاجرتی هست رو ملاک قرار بدین. مثلاً اگر خانواده شما 3 نفره هست باید بالاتر از 23748 دلار در سال درآمد داشته باشین تا روی خط فقر قرار بگیرین (طبق جدول پیوست) و به همین اندازه تمکن مالی داشته باشین تا در صورت ورود به آمریکا و پیدا نکردن شغل تا یک سال بتونین هزینه های خودتون رو تامین کنین و محتاج کمک های دولت ایالتی نباشین.
    - پروسه ویزای گوناگونی در سفارت های آمریکا در کشورهای مختلف از جمله آنکارا، ارمنستان و امارات متحده عربی تا 95 درصد مشابه هست. در صورتی که محل مصاحبه شما در ابوظبی هست می تونین فایل راهنمای این نوع ویزا را در وبسایت سفارت های آمریکا در ترکیه (آنکارا) و ارمنستان (ابوظبی) پیدا کنید. در این دو آدرس فایل های pdf مربوطه را پیدا خواهید کرد:
    http://photos.state.gov/libraries/tu...docx%20GSS.pdf
    http://photos.state.gov/libraries/ar...PDFs/dv_en.pdf
    نقل قول نوشته اصلی توسط babasl نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    برای واکسنها چه زمانی باید اقدام کنیم؟ آیا در ایران می شود واکسنها را تزریق کرد و کجا؟
    من مدرک پیش دانشگاهی دارم و آیا فقط مدرک پیش دانشگاهی را باید ترجمه کنم یا باید دیپلم سوم دبیرستان را هم ترجمه کنم؟
    آیا فقط مدارک تحصیلی شخص برنده باید ترجمه شود یا مدارک شخص همراه هم باید ترجمه باید شود؟
    آیا داشتن اسپانسر مالی در امریکا برای مدارک مالی سفارت خیلی موثر است؟
    ممنون میشم چواب بدین...
    - برای کاهش هزینه های مدیکال اکثر هموطنان نسبت به تزریق واکسن ها و تهیه کارت واکسیناسیون بین الملل معروف به کارت زرد در داخل کشور اقدام می کنند. در تهران برای تهیه کارت زرد باید به انستیتو پاستور تجریش و در شهرستان ها به مراکز بهداشت مراجعه کنید. بعضی از واکسن ها مثل هپاتیت باید در 3 نوبت تزریق شوند و فاصله اولین تا آخرین تزریق 6 ماه به طول می انجامد بنابراین توصیه می شود هموطنان هر چه سریعتر مراحل مربوط به تکمیل کارت واکسیناسیون خود را شروع کنند.
    - شما هم مدرک دیپلم (سوم دبیرستان) و هم مدرک پیش دانشگاهی خود را ترجمه کنید.
    - خیر. نه تنها تاثیر خوبی ندارد که گاهی حتی باعث دردسر های بیشتری برای متقاضی ویزا می شود. از جمله این که اگر اسپانسر دارای شریکی باشد باید همه مدارک مربوطه توسط شریک او هم امضاء شود. گفته می شود که اسپانسرها هم مانند متقاضیان ویزا وارد نوعی پروسه بکگراند چک می شوند و ممکن هست باعث طولانی شدن کلیرنس متقاضی ویزا شوند. همچنین در صورت داشتن اسپانسر ممکن هست از بعضی خدمات دولتی و کمک هزینه ها پس از ورود به آمریکا محروم شوید. تنها در موارد معدودی مشاهده شده است که علیرغم ارائه تمکن مالی مناسب، آفیسر بعد از مصاحبه وجود اسپانسر را برای متقاضی ویزا ضروری تشخیص داده که بیشتر این موارد را خانم های مجرد و جوان تشکیل می دادند.
    موفق باشید.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

Junior Member

با سلام
    ممنون بخاطر جوابها و اطلاعات کامل و مفیدتون
    لیتک http://photos.state.gov/libraries/ar...PDFs/dv_en.pdf مشکل داره و باز نمیشه، اگه ممکنه دوباره بگذارید
    یکی از سوالها را جانداختین:
    شماره ما بین 6000 تا 7000 است و برای لاتاری 2015 انتخاب شدیم، شما می دونید خدودا تاریخ سفارت چه موقعیه؟
    اگر مدارکمون را از حالا ترجمه کنیم اشکالی ندارد و آیا مدارک ترجمه شده تاریخ اعتبار دارند؟
    من حدودا 10 سال پبش مدرک پیش دانشگاهیم را ترجمه کردم و اصل ترجمه را دارم ، میشه از این مدرک نیز استفاده کنم؟
    با وجود اینکه این سوال تکراریه اما بنظرتون کدوم سفارت را برای مضاحبه انتخاب کنیم(ابوظبی یا آنکارا)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)