در داخل نامه تمکن نرخ دلار به نرخ دلار مرجع زده ميشه آيا در سفارت نرخ مرجع رو مي بينند يا نرخ بازار؟
در خصوص فرم 260 در قسمت سوابق تحصیلی 4 سال دیپلم کافیه یا باید 12 سال شامل دبستان و راهنمایی نیز اورده شود؟
جواب این سوالها در فرم 260 را چی باید بدیم؟ ?Does this job require at least 2 years of training or experience
?Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law
با سلام
یک سوال از دوستان مطلع دارم. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
من در فرم اولیه ثبت نام که پر کردم مدرک تحصیلی ام را دکتری زدم. اما از اونجا که مدرکم به خاطر تعهد بورسیه گیره نمی تونم آزادش کنم. آیا اگه با مدرک فوق لیسانس برم مشکلی برام پیش میاد؟ ممنون از راهنماییتون.
نرخ بازار رو می دونن و طبق همون هم محاسبه می کنند.
دبستان و راهنمایی مهم نیستند. اگر جای برای نوشتن در اختیار دارین بنویسین.
زمان مااین فرم 260 نبود. من نظر خودم رو میگم ولی با احتیاط مستحب بهش عمل کنین:
به نظرم سئوال اول برای کسی هست که دیپلم 12 ساله نداره و از طریق سابقه کار می خواد اقدام کنه. بنابراین شما اگر دیپلم 12 ساله دارین جواب این سئوال رو بله یا خیر بدین فرقی نمی کنه ولی اگر ندارین باید حتماً بله رو بگین.
اینم منظورش کارت زرد بین الملل هست که شما در ایران تهیه می کنید و دکتر معتمد سفارت طبق اون برای شما پرونده پزشکی درست می کنه. بنابراین اینجا هم بله رو بگین!
خیر عزیزم مشکلی پیش نمیاد. شما باید دیپلم 12 ساله می داشتین که الحمد ا... دارین. فقط موقع پر کردن فرم 260 برای KCC تصحیحش کنین و روز مصاحبه هم اگر از شما پرسیدن جریان رو براشون توضیح بدین. موفق باشید.
دوست عزیز سعید، ممنون از راهنماییتون. ببخشید منظور من از فرم اولیه همون 260 بود. حالا به نظرتون درخواست آنلاک بدم و اصلاحش کنم؟ البته یه کپی از مدرک دکتری رو دارم که روی سربرگ آرم دار وزارت علوم خورده . همونو ترجمه کنم با مهر مترجم فکر می کنید قبول کنن؟ ببخشید اینقدر سوال پرسیدم. واقعا استرس گرفتم! ممنون از لطفتون.
اصلاً مهم نیست برادر من. شما همون کپی مدرکت رو ترجمه غیر رسمی کن و با خودت ببر. ترجمه فوق لیسانست هم که همراهت هست. اول ترجمه مدرک دکتراتو نشون بده. اگر به فرض محال قبول نکرد ترجمه فوق لیسانست رو بهش بده. اونها به خوبی با سیستم آموزشی ما آشنا هستند و وقتی بگی مدرکت رو بهت ندادن کاملاً متوجه میشن. شما لاتاری بردین. 90 درصد راه رو اومدین. موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)