صفحه 123 از 225 نخستنخست ... 2373113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133173223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

Senior Member samadsaba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    power engineering

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط babasl نمایش پست ها
    با سلام
    ممنون بخاطر جوابها و اطلاعات کامل و مفیدتون
    لیتک http://photos.state.gov/libraries/ar...PDFs/dv_en.pdf مشکل داره و باز نمیشه، اگه ممکنه دوباره بگذارید
    یکی از سوالها را جانداختین:
    آیا فقط مدارک تحصیلی شخص برنده باید ترجمه شود یا مدارک شخص همراه هم باید ترجمه باید شود؟
    شماره ما بین 6000 تا 7000 است و برای لاتاری 2015 انتخاب شدیم، شما می دونید خدودا تاریخ سفارت چه موقعیه؟
    اگر مدارکمون را از حالا ترجمه کنیم اشکالی ندارد و آیا مدارک ترجمه شده تاریخ اعتبار دارند؟
    من حدودا 10 سال پبش مدرک پیش دانشگاهیم را ترجمه کردم و اصل ترجمه را دارم ، میشه از این مدرک نیز استفاده کنم؟
    با وجود اینکه این سوال تکراریه اما بنظرتون کدوم سفارت را برای مضاحبه انتخاب کنیم(ابوظبی یا آنکارا)
    با سلام
    1-مدارک همه ی اعضای کیس باید ترجمه بشه
    2-مصاحبه تون احتمالا سال دیگه اردیبهشت اینا باشه
    3-نه ترجمه مدارک اغلب تا دو سال و بیشتر تعتبار دارن
    4-بله میشه.ولی محض اطمینان ببر پیش یه مترجم دوباره تایید کنه برات
    5-کلا فرقی نداره.ابوظبی کمی راحتتره ولی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط samadsaba نمایش پست ها
    با سلام
    1-مدارک همه ی اعضای کیس باید ترجمه بشه
    2-مصاحبه تون احتمالا سال دیگه اردیبهشت اینا باشه
    3-نه ترجمه مدارک اغلب تا دو سال و بیشتر تعتبار دارن
    4-بله میشه.ولی محض اطمینان ببر پیش یه مترجم دوباره تایید کنه برات
    5-کلا فرقی نداره.ابوظبی کمی راحتتره ولی

در خصوص مدرک تحصیلی تنها مدرک نفر برنده و ترجمه ان در روز مصاحبه نیاز است ؟!

Senior Member samadsaba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    power engineering

در خصوص مدرک تحصیلی تنها مدرک نفر برنده و ترجمه ان در روز مصاحبه نیاز است ؟!
    ببینید مدرک تحصیلی همراه هم ببرید بهتره.چون ممکنه افیسربخواد

Junior Member

در داخل نامه تمکن نرخ دلار به نرخ دلار مرجع زده ميشه آيا در سفارت نرخ مرجع رو مي بينند يا نرخ بازار؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط dashtibox نمایش پست ها
    در داخل نامه تمکن نرخ دلار به نرخ دلار مرجع زده ميشه آيا در سفارت نرخ مرجع رو مي بينند يا نرخ بازار؟
    زیاد فرق نداره فکر کنم همون که تو نامه است معتبر میباشد. اصلا این نامه را چطوری میشه تهیه کرد.؟

Junior Member

در خصوص فرم 260 در قسمت سوابق تحصیلی 4 سال دیپلم کافیه یا باید 12 سال شامل دبستان و راهنمایی نیز اورده شود؟
    جواب این سوالها در فرم 260 را چی باید بدیم؟ ?Does this job require at least 2 years of training or experience
    ?Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law

Junior Member

با سلام
    یک سوال از دوستان مطلع دارم. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
    من در فرم اولیه ثبت نام که پر کردم مدرک تحصیلی ام را دکتری زدم. اما از اونجا که مدرکم به خاطر تعهد بورسیه گیره نمی تونم آزادش کنم. آیا اگه با مدرک فوق لیسانس برم مشکلی برام پیش میاد؟ ممنون از راهنماییتون.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط dashtibox نمایش پست ها
    نرخ بازار رو می دونن و طبق همون هم محاسبه می کنند.
    در خصوص فرم 260 در قسمت سوابق تحصیلی 4 سال دیپلم کافیه یا باید 12 سال شامل دبستان و راهنمایی نیز اورده شود؟
    جواب این سوالها در فرم 260 را چی باید بدیم؟ ?Does this job require at least 2 years of training or experience
    ?Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law
    دبستان و راهنمایی مهم نیستند. اگر جای برای نوشتن در اختیار دارین بنویسین.
    زمان ما این فرم 260 نبود. من نظر خودم رو میگم ولی با احتیاط مستحب بهش عمل کنین:
    به نظرم سئوال اول برای کسی هست که دیپلم 12 ساله نداره و از طریق سابقه کار می خواد اقدام کنه. بنابراین شما اگر دیپلم 12 ساله دارین جواب این سئوال رو بله یا خیر بدین فرقی نمی کنه ولی اگر ندارین باید حتماً بله رو بگین.
    اینم منظورش کارت زرد بین الملل هست که شما در ایران تهیه می کنید و دکتر معتمد سفارت طبق اون برای شما پرونده پزشکی درست می کنه. بنابراین اینجا هم بله رو بگین!
    نقل قول نوشته اصلی توسط nmir نمایش پست ها
    با سلام
    ...من در فرم اولیه ثبت نام که پر کردم مدرک تحصیلی ام را دکتری زدم. اما از اونجا که مدرکم به خاطر تعهد بورسیه گیره نمی تونم آزادش کنم. آیا اگه با مدرک فوق لیسانس برم مشکلی برام پیش میاد؟ ممنون از راهنماییتون.
    خیر عزیزم مشکلی پیش نمیاد. شما باید دیپلم 12 ساله می داشتین که الحمد ا... دارین. فقط موقع پر کردن فرم 260 برای KCC تصحیحش کنین و روز مصاحبه هم اگر از شما پرسیدن جریان رو براشون توضیح بدین. موفق باشید.

Junior Member

دوست عزیز سعید، ممنون از راهنماییتون. ببخشید منظور من از فرم اولیه همون 260 بود. حالا به نظرتون درخواست آنلاک بدم و اصلاحش کنم؟ البته یه کپی از مدرک دکتری رو دارم که روی سربرگ آرم دار وزارت علوم خورده . همونو ترجمه کنم با مهر مترجم فکر می کنید قبول کنن؟ ببخشید اینقدر سوال پرسیدم. واقعا استرس گرفتم! ممنون از لطفتون.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط nmir نمایش پست ها
    دوست عزیز سعید، ممنون از راهنماییتون. ببخشید منظور من از فرم اولیه همون 260 بود. حالا به نظرتون درخواست آنلاک بدم و اصلاحش کنم؟ البته یه کپی از مدرک دکتری رو دارم که روی سربرگ آرم دار وزارت علوم خورده . همونو ترجمه کنم با مهر مترجم فکر می کنید قبول کنن؟ ببخشید اینقدر سوال پرسیدم. واقعا استرس گرفتم! ممنون از لطفتون.
    اصلاً مهم نیست برادر من. شما همون کپی مدرکت رو ترجمه غیر رسمی کن و با خودت ببر. ترجمه فوق لیسانست هم که همراهت هست. اول ترجمه مدرک دکتراتو نشون بده. اگر به فرض محال قبول نکرد ترجمه فوق لیسانست رو بهش بده. اونها به خوبی با سیستم آموزشی ما آشنا هستند و وقتی بگی مدرکت رو بهت ندادن کاملاً متوجه میشن. شما لاتاری بردین. 90 درصد راه رو اومدین. موفق باشید.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)