دوستان من دو تا مشکل خیلی بزرگ واسم پیش اومده. ازتون میخوام که کمک کرده و منو راهنمایی بکنین. ممنون
دوستم منو تو لحظات اخر فرصت باقیمانده لاتاری 2015 ثبت نام کرد چون خودم به اینترنت دسترسی نداشتم.
من یه پاسپورت دانشجویی دارم که اسپل انگلیسیش JAWID ZAHIDI هست. موقع ثبت نامم به دوستم گفتم اینو بزن چون براساس پاس دانشجوییم بود اما این اسپل اشتباه است چون این پاسپورت دانشجویی از کابل افغانستان صادر شده بود و مهر و برچست داشت دیگر قابل درست کردن نبود. اما در ترجمه همه مدارک دانشگاهیم و پاسپورت سیاحتی جدیدم این موضوع را درست کردم و به JAVID ZAHEDI که اسپل صحیح اسمم هست تغییر دادم. در فرم DS-260 هم با اسپل صحیح که در مدارک و پاس سیاحتیم هست (JAVID ZAHEDI) نوشتم تا در موقع مصاحبه و چک کردن مدارک از این بابت دوگانگی ایجاد نشود.
اما دوستم تاریخ تولدم رو که به شمسی بهش دادم رو اشتباه وارد کرده. تاریخ تولدم بوده 1366.12.4 که به میلادی میشود 1988.2.23 اما دوستم به اشتباه تاریخ تولد میلادی را به 1988.1.27 وارد کرده. من با این مشخصات وارد سیستم شدم اما در فرم اینها را اصلاح کردم .
سوالم این بود که امکان دارد که این موارد مشکل ساز شود. مشکلاتی که ایجاد می کند چیست و من چگونه میتوانم این موارد را درست کنم.
با تشکر