صفحه 126 از 225 نخستنخست ... 2676116117118119120121122123124125126127128129130131132133134135136176 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,251 تا 1,260 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

Senior Member samadsaba آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    power engineering

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

نقل قول نوشته اصلی توسط behibyt نمایش پست ها
    دوستان درباره كيس نامبر 4 رقم آخر شماره كيس نامبر رو تشكيل ميده؟ من 4 رقم آخر شماره ام ***2 هست اما توي پيغام هاي دوستان ديدم بعضي ها گفتن كيس نامبرشون 200 هست يا اينكه 12000 حالا چه جوري ميشه فهميد كدوم رقم ها كيس نامبره؟ لطفا جواب بدين من كلي گيج شدم. بعد هم واسه پر كردن فرم 260 تا سپتامبر امسال وقت داريم يا سپتامبر سال آينده؟
    سلام
    دوست عزیز چرا گیج شدی.از اولین رقم غیر صفر بعد از 2015AS کیس نامبره دیگه.مثلا 2015AS00002489کیسش 2489 و کیس نامبر 2015AS00000001 کیسش 1 میباشد.بله تا سپتامبر سال دیگه ولی قاعدتا باید چند ماه زودتر بفرستید تابه مصاحبه وکلیرنس احتمالی برسید

Junior Member

سلام دوستان، ایمیل زدن برای اعلام وقت مصاحبه از کی شروع میشه ؟ و همچنین باز کردن فرم برای اصلاح ؟
    ما همچنان بشینیم زبان بخونیم ؟کیس نامبرم ***1 میباشد ، کار دیگه ای هست که باید انجام بدم ؟ متشکرم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MSC in Engineering

با سلام

میخواستم به گروه وایبر سری اولی ها بپیوندم. من هم از برندگان لاتاری 2015 هستم با کیس نامبر پایین.
    عضو وایبر بودم اما وایبرم دچار اشکال شد! میشه دوباره ادم کنید.پیغام خصوصی هم به ahr دادم!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MSC in Engineering

با سلام

دوبتان کسی هست که وقت مصاحبه بهش داده باشن؟ و اصولا دادن وقت مصاحبه به چه صورته؟

Junior Member

دوستان من دو تا مشکل خیلی بزرگ واسم پیش اومده. ازتون میخوام که کمک کرده و منو راهنمایی بکنین. ممنون
    دوستم منو تو لحظات اخر فرصت باقیمانده لاتاری 2015 ثبت نام کرد چون خودم به اینترنت دسترسی نداشتم.
    من یه پاسپورت دانشجویی دارم که اسپل انگلیسیش JAWID ZAHIDI هست. موقع ثبت نامم به دوستم گفتم اینو بزن چون براساس پاس دانشجوییم بود اما این اسپل اشتباه است چون این پاسپورت دانشجویی از کابل افغانستان صادر شده بود و مهر و برچست داشت دیگر قابل درست کردن نبود. اما در ترجمه همه مدارک دانشگاهیم و پاسپورت سیاحتی جدیدم این موضوع را درست کردم و به JAVID ZAHEDI که اسپل صحیح اسمم هست تغییر دادم. در فرم DS-260 هم با اسپل صحیح که در مدارک و پاس سیاحتیم هست (JAVID ZAHEDI) نوشتم تا در موقع مصاحبه و چک کردن مدارک از این بابت دوگانگی ایجاد نشود.
    اما دوستم تاریخ تولدم رو که به شمسی بهش دادم رو اشتباه وارد کرده. تاریخ تولدم بوده 1366.12.4 که به میلادی میشود 1988.2.23 اما دوستم به اشتباه تاریخ تولد میلادی را به 1988.1.27 وارد کرده. من با این مشخصات وارد سیستم شدم اما در فرم اینها را اصلاح کردم .
    سوالم این بود که امکان دارد که این موارد مشکل ساز شود. مشکلاتی که ایجاد می کند چیست و من چگونه میتوانم این موارد را درست کنم.
    با تشکر

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    MSC in Engineering

با سلام

میخواستم به گروه وایبر سری اولی ها بپیوندم.
    عضو وایبر سری اول بودم اما وایبرم دچار اشکال شد! میشه دوباره ادم کنید.پیغام خصوصی هم به ahr دادم!
    ای مادریتور عزیز لطفا یاری برسون.

سلام
    در مورد مدرک دانشگاهی...من فوق و لیسانسم رو وارد کردم اما مدرک پیش دانشگاهیم رو یادم رفت تو فرم 260 پر کنم.آیا بهتر درخواست آنلاک بدم...!?

رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlohammad2323 نمایش پست ها
    سلام
    در مورد مدرک دانشگاهی...من فوق و لیسانسم رو وارد کردم اما مدرک پیش دانشگاهیم رو یادم رفت تو فرم 260 پر کنم.آیا بهتر درخواست آنلاک بدم...!?
    سلام
    اول فرمو با دقت نگاه کن ببین جایی دیگه اشتباه نداشتی بعد درخواست انلاک بده دوست عزیز

رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط javid20 نمایش پست ها
    دوستان من دو تا مشکل خیلی بزرگ واسم پیش اومده. ازتون میخوام که کمک کرده و منو راهنمایی بکنین. ممنون
    دوستم منو تو لحظات اخر فرصت باقیمانده لاتاری 2015 ثبت نام کرد چون خودم به اینترنت دسترسی نداشتم.
    من یه پاسپورت دانشجویی دارم که اسپل انگلیسیش JAWID ZAHIDI هست. موقع ثبت نامم به دوستم گفتم اینو بزن چون براساس پاس دانشجوییم بود اما این اسپل اشتباه است چون این پاسپورت دانشجویی از کابل افغانستان صادر شده بود و مهر و برچست داشت دیگر قابل درست کردن نبود. اما در ترجمه همه مدارک دانشگاهیم و پاسپورت سیاحتی جدیدم این موضوع را درست کردم و به JAVID ZAHEDI که اسپل صحیح اسمم هست تغییر دادم. در فرم DS-260 هم با اسپل صحیح که در مدارک و پاس سیاحتیم هست (JAVID ZAHEDI) نوشتم تا در موقع مصاحبه و چک کردن مدارک از این بابت دوگانگی ایجاد نشود.
    اما دوستم تاریخ تولدم رو که به شمسی بهش دادم رو اشتباه وارد کرده. تاریخ تولدم بوده 1366.12.4 که به میلادی میشود 1988.2.23 اما دوستم به اشتباه تاریخ تولد میلادی را به 1988.1.27 وارد کرده. من با این مشخصات وارد سیستم شدم اما در فرم اینها را اصلاح کردم .
    سوالم این بود که امکان دارد که این موارد مشکل ساز شود. مشکلاتی که ایجاد می کند چیست و من چگونه میتوانم این موارد را درست کنم.
    با تشکر
    سلام
    مشکلی نیست دوست عزیز شما تو فرم 260 درستشو نوشتین.فقط یه ایمیل به kcc بزن و اشتباهاتتو اعلام کن

رشته و دانشگاه
    power engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط samari نمایش پست ها
    با سلام

دوبتان کسی هست که وقت مصاحبه بهش داده باشن؟ و اصولا دادن وقت مصاحبه به چه صورته؟
    سلام
    دوست عزیز هنوز پرونده 2015 ایها باز نشده که از مهرماه به بعد شروع میشه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)