صفحه 540 از 5471 نخستنخست ... 4044049053053153253353453553653753853954054154254354454554654754854955059064010401540 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,391 تا 5,400 , از مجموع 54709

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 38 شغله)-ویزا آفیس ورشو

Senior Member afshinnnn آواتار ها

Cool پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط championking نمایش پست ها
    سلام
    فقط مدارك بالاتر از ديپلم رو بايد بفرستيد
    خيالتان راحت باشد
    نقل قول نوشته اصلی توسط elham_ghazal نمایش پست ها
    خیالم راحت شد. ممنون
    آقا من این رو نمی گم که ته دلتون خالی بشود ! خیالتون همچنان راحت راحت باشد و یقیناً دیپلم را برای شما سخت نمی گیرند .

اما post cecondary معادل همان highschool می باشد و لذا منظورشون دیپلم ایران خودمونه !

باز هم تاکید می کنم . نگران نباشید . شما که ماشاا... تحصیلکرده اید تحصیلات عالیه بعد از دیپلم دارید و لذا مشکلی نیست.
    کسانی باید قطعاً دیپلم را بدهند که آخرین مدرکشان دیپلم است!!!!!

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام دوستان عزیز
    توی تاپیک کبک یکی از دوستان زحمت کشیدند یک فایل PDF تهیه کردن و تمام پروسه مهاجرت از طریق کبک رو توضیح دادند. میخواستم ببینم آیا در این تاپیک هم همچین چیزی وجود داره؟
    فایل نامبر: 6 اکتبر 2009 تاریخ مصاحبه : 13 آوریل 2010 دمشق
    فایل نامبر فدرال: 14 آوریل 2010
    آپدیت:4 آوریل 2013
    مدیکال 10 جولای 2013 ویزا: 19 آگوست 2013

Junior Member

با توجه به اینکه امتیاز مورد نظر 67 هست. من که امروز جواب IELTS رو گرفتم و مجموع امتیازم با توجه به نمره IELTS شده 66، هیچ امکانی برام میمونه که اقدام کنم؟
    چون توی سایت دیدم که نوشته بود "در بعضی موارد با ارايه یه مدرک خاصی که شما رو ساپورت کنه، این امکان وجود داره که با امتیاز پایین تر از 67 هم اقدام کنین."

حالا به نظر شما راهی برای من میمونه یا اینکه باید دوباره IELTS بدم.
    در ضمن من پزشک هستم و 2 سال سابقه کاری دارم.
    فایل نامبر من هم تازه اومده و 4 ماه وقت دارم که مدارک رو به دستشون برسونم.

ممنون.

پیش فرض پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

سلام يك مساله اي را يكي از دوستان اشاره كرده بود و اون هم در مورد فرستادن قرارداد ها مي باشد.يكي از دوستان لطف كرده بود و جواب داده بود كه اگر ارسال نشود احتمال مصاحبه بالا ميرود،مي خواستم يك نكته اي را عرض كنم بسياري از شركت ها از دادن اصل قرارداد به كارمندانشان خودداري مي كنند و حتي در مقابل قرارداد اصل سفته و .. ميخوان در ضمن قرارداد كپي هم قابل ترجمه نيست،به نظرم آن قدر روي اين مساله سخت گيري نخواهند كرد در صورتي كه گواهي كار حسابي باشد.در ضمن اميدوارم با آمدن كريسمس دوستاني كه مدت ها مثل خودم pending هستن in process بشن.من الان 134 روزه pending هستم.

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    SHARIF.MS.SOFTWARE

نقل قول نوشته اصلی توسط dr_cadillac_xlr نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز
    توی تاپیک کبک یکی از دوستان زحمت کشیدند یک فایل PDF تهیه کردن و تمام پروسه مهاجرت از طریق کبک رو توضیح دادند. میخواستم ببینم آیا در این تاپیک هم همچین چیزی وجود داره؟
    دوست گرامی من سعی کردم در حد ممکن مراحل پروسه را داخل ویکی بنویسم در ضمن ویکی را تمام دوستان با تجربه می توانند کامل تر کنند...

سیدنی: Aug 11, 2009 -- فایل اول:Oct 1, 2009 -- ارسال به دمشق: Nov 24, 2009 - ورشو December 12, 2011 این پروسس February 13, 2012 مدیکال به همراه کپی پاس و ۴۹۰ دلار :April 8,2013 .

بعد از دو بار ایمیل زدن به دمشق بالاخره فایل نامبر دوم ما امروز به وسیله ایمیل رسید!! الان 93 روزه که مدارک ما در سوریه به سر می برند!
    ویرایش توسط saba_yh : December 24th, 2009 در ساعت 10:31 AM
    فایل نامبر اول: May 29, 2009 دریافت مدارک در سوریه: Sep. 23, 2009 فایل نامبر دوم با پیگیری: Dec. 23, 2009 کد: 3112 ارسال به ورشو: Dec. 1, 2011 شروع پروسه: Jan. 24, 2012 مدیکال: 2012 ,1 .Aug
    پاسپورت ریکوئست: May 16, 2013
    لندینگ: June 10, 2013

Senior Member afshinnnn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط drg نمایش پست ها
    با توجه به اینکه امتیاز مورد نظر 67 هست. من که امروز جواب IELTS رو گرفتم و مجموع امتیازم با توجه به نمره IELTS شده 66، هیچ امکانی برام میمونه که اقدام کنم؟
    چون توی سایت دیدم که نوشته بود "در بعضی موارد با ارايه یه مدرک خاصی که شما رو ساپورت کنه، این امکان وجود داره که با امتیاز پایین تر از 67 هم اقدام کنین."

حالا به نظر شما راهی برای من میمونه یا اینکه باید دوباره IELTS بدم.
    در ضمن من پزشک هستم و 2 سال سابقه کاری دارم.
    فایل نامبر من هم تازه اومده و 4 ماه وقت دارم که مدارک رو به دستشون برسونم.

ممنون.

دوست عزیز ،ارزش این ریسک رو نداره و من تا به امروز نشنیده ام که فردی با 66 امتیاز ناپلئونی قبول شده باشد.

بجای تکیه به اما و اگرها! ، کمی وقت بگذارید و امتحان مجدد آیلتس بدهید و زیر بار منت آفیسر هم نروید!!!!

Exclamation پاسخ : [1] مهاجرت از طریق نیروی های ماهر فدرال (Federal Skilled Worker Class:.Categor

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinnnn نمایش پست ها
    دوست عزیز ،ارزش این ریسک رو نداره و من تا به امروز نشنیده ام که فردی با 66 امتیاز ناپلئونی قبول شده باشد.

بجای تکیه به اما و اگرها! ، کمی وقت بگذارید و امتحان مجدد آیلتس بدهید و زیر بار منت آفیسر هم نروید!!!!

قابل توجه ی دوستان گرامی
    مستحضر باشید که در همین هفته دو تن از دوستان به خاطر کسری 1 و 2 امتیاز رد شدند.

يه سوال

من ده سال در يك شركت كار كردم. حالا براي گرفتن نامه ي سابقه كار فقط دوسالي كه به عنوان مدير كار كردم رو بگيرم ؟ يا 8 سالي كه به عنوان كارشناس هم بوده لازمه؟

عنوان شغلي ام مدير كامپيوتر و سيستمهاي اطلاعاتي است.

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی کاربردی - دانشگاه اراک

سلام
    من به یه اشکالی برخوردم که خواستم از شما دوستان راهنمائی بگیرم البته سئوالم رو در قسمت مهاجرت به کبک هم مطرح کردم چون شاید به هر دو قسمت مربوط بشه.
    همسر من از طریق فدرال اقدام کرده و رشته اش هم جزو رشته های مجاز هست و سابقه کاریش هم تکمیله ولی چون هنوز IELTS نداده نمی تونیم مطمئن باشیم که ما امتیازمون برسه اون مدارمونو فرستاده و فایل نامبر اولش هم دیروز اومد.امتحانه زبانش 15 اسفند هستش و حالا من هم دارم زبان فرانسه می خونم و می خوام من هم مدارکمو برای دمشق پست کنم تا از طریق من هم تو نوبت باشیم.
    حالا سئوالم اینه که ممکنه یکی از پرونده های ما رو ببندن یعنی اگه من هم مدارکمو بفرستم ممکنه پرونده فدرالمون بسته بشه؟یا ربطی به هم نداره و هر دو روال خودشو طی می کنه و بعداً ما می تونیم یکی رو ببندیم؟
    چون رشته و سابقه کاری من هم جزو رشته های مورد نیاز کبک هست و فکر کنم امتیازمون به کبک هم برسه.
    ممنون از توجه شما

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)